На тези в началото на списъка им смениха номерата,да с по предни.От Албена ли му се обадиха да му сменят номера???
Мечи,бързо да се оправя Мишо.Дано да стане за яслата малко да отдъхнеш и ти.
ей,тва сега е приказка

. Сега като й казвам ела си при мама бебе, да те на гушкам, тя ми отговаря: "Аз не биби, аз кака. Кака Дени, кака на Веси и на бибито на мама в коиема" 

).Отново ти се възхищавам за силата и волята с която продължаваш 

.Утре ще го вземем с нас на прегледа и ще му обясним какво има в корема на мама, а и се надявам да го види сам, ако не е зает да разрушава кабинета на доктора.
.Като вземе да се тръшка просто излизам от стаята и го оставям да си се насърди на воля за ужас на майка ми, според която трябва едва ли не да вървя след Дамян и да го умолявам да не се сърди. 
Да ви е леко на коремчетата и спокойно да си изкарате този прекрасен период. А някоя мама да потрети няма ли? 
Едно такова необятно тъжно, пусто и тихо ми е всеки път като погледна първа страничка или твоя ник... После чета поста ти с надеждата да ти е поне мъъъъничко по-леко, но уви... Винаги ще сме до теб, мила! 
Добър или лош опитът от тази кампания ще ми е полезен, а и чувството за себереализация, професионален външен вид и удовлетвореност от свършеното ми идват добре дошли. Дара прекарва по половин ден с баба си, а мама го раздава бизнес и в края на деня и двете сме доволни и се радваме една на друга.
Каква думичка използвате, когато говорите за мястото, откъдето излиза пишото? Неотдавна Дара ме попита, а аз и отвърнах, че утре ще й кажа и още не съм измислила подходяща думичка 
Едно такова необятно тъжно, пусто и тихо ми е всеки път като погледна първа страничка или твоя ник... После чета поста ти с надеждата да ти е поне мъъъъничко по-леко, но уви... Винаги ще сме до теб, мила! 
...

леле какъв вик извади, само я грабнах и хукнах навън, даже забравих да взема брат й
I e izvesten v Bansko, a ve4e i v Newark DE sas silniq si glas
Ostavqm go da se nareve, ponqkoga ne moga da se sdarza i se smeq (mi to e smesno kato se trasne demonstrativno i reve kato zaklan), ponqkoga go uteshavam, no za tova, koeto sam kazala 4e ne moze ne otstapvam. Ste mine i tozi etap i posle drugi hitrini ste probva za da me nadhitri, tova e polozenieto
Samo deto az maaalko po-rano
Е, сега чакам бисери от яслата. А момчетата - пенис и на мен ми идва в повече. тази дума съм ползвала само в университета по "Анатомия и физиология". Така че нашата дума ще е "пишка".
Но при нас истерията е за всичко, хубавото е, че батко й ходи да я успокоява и върши част от моята работа