Февруарки09

• 45 414
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
  • Sofia
Весе, я не се излагай пък ти Wink Ще му е супер готино на Ники, а и вие ще вдъхнете малко въздух и разнообразие. Лондон е супер готино място, Ники ще е и той на почивка и глезня, освен това ще си е на детска повечето време и няма да го усетите. Майка ти си го гледа редовно и няма да му е чуждо, отивай и не се кахъри излишно! Hug

Мацки, препоръчайте някой куклен театър. "Не-знам-си-какво слонче" готино ли е? В театъра на Гурко?

# 661
  • София
Мечи чети Simple Smile
Имаме удоволствието да ви представим
Новата програма сезон 2012
София

Зона Б-5:  6 април - 5 май
булевард Скобелев и Партений Нишавски
Люлин: 9 май - 18 май
срещу Кооперативния пазар
Младост: 30 май - 16 юни
булевард Александър Малинов
Представленията са всеки ден от 16.30 и 19.30 ч
Понеделник почивен ден
За информация:
0878 57 06 02

билети:
детски билет до 3 години без място всички зони - 3 лева
детски билет до 10 години със място всички зони- 10 лева
зелена зона - 15 лева
синя зона - 20 лева
червена зона - 25 лева
балкон ложа - 20 лева
ВИП ложа - 30 лева

Също можеш да пробваш и това: http://www.sofiacircus.com/index.html

Моите негативни емоции с цирка са от 20+ възраст, когато видях кучета и котки да треперят в абстиненция, заради захарта с която ги тренират, но не беше Балкански, а един друг измислен цирк  Sad

Весе, Марина, не се излагайте!
Няма да коментирам колко е полезно това отделяне за майките /и някои татковци/ Simple Smile
Но на децата им е нужна и друга среда Simple Smile Пак казвам, аз съм от тия дето не съм се делила и когато се е "налагало" да ходя при баба и дядо ревях на тръгване, при всяко обаждане по телефона, при всяко виждане на снимка на майка си и всяка вечер в леглото; заспивах единствено от преумора. Сега толкова съжалявам за времето, което не съм прекарала качествено с моите баби и дядовци, но...  Cry
Знам, че вие и двете сте по-чувствителни, но не лишавайте децата от тези моменти  Hug

Марина, аз мисля, че за 3Д са малки... да не говорим, че по принцип не ме кефи 3Д-то... Белка реагирала по същия начин, както си описала Рали  Grinning

Инче, при нас най-голям фурор са предизвиквали пиеси, чиято история е добре позната /най-често с принцеси/ с изключение на "Малкия Мук", който беше непознат, но след неколкократно гледане и четене след това, го научи наизуст почти Simple Smile
Слончето го е гледала, май беше една от първите й пиески - хареса й много Simple Smile
Препоръчвам ви и това: Приказно утро с театрална къща Мариета и Марионета! в http://clubstudio5.com/

Марте, много ми харесва идеята за четене на приказки. Мерси, че ме подсети. Бях чула/чела за някъде в София, но сега не си спомням точно...  newsm78 Ще се разровя Simple Smile

# 662
Наде, а това е списъкът ми с идеи за тази пролет: пикник, посещение на зоологическа градина, цирк, пътуване с влак (някъде наблизо, да речем Трявна), разходка на Царевец (че срамота  Blush), пеещи фонтани и други разни туристически атракции из ВТ. Добре сте ни дошли да споделим някоя разходка  Hug

# 663
Наде, четенето на приказките е в Столична библиотека, в Детския отдел (влиза се от входа на поликлиниката на Славейков - 2 етаж) всяка събота от 11 часа. Аз втора събота не успявам Sad
В Борисовата събота и неделя ще има някакакъв панаир на детската книга с много музика и танци - само дето времето няма да е подходящо.

# 664
Привет и от нас Hugголямо раздвижване...

НИе и културните мероприятия-да е жива и здрава свекървището тя води Мая Mr. Greenдаже в момента са на театър на Гурко и гледат май "Красавицата и звяра"...май...като поотрасне и Владко-дупе сладко и него го връчвам та да си почивам Mr. Greenв този ред нас мисли Весе, като ти е толкоЗ гузно дай да се метна вместо теб до Лондон Sunglassesя тичай с триста,че като се появи и малкия кръвопиец ще има да се надяваш някой да ти ги вземе и двамата на куп за да си измиеш чиниите на спокойствие,примерно... Joyза друго не се и надявай.

При нас е весело,и двамата се борят за лидерство постоянно,бият се,хапят се,скубят се...не ги разтървавам да се оправят:).Мая се очертава голяма флиртаджийка,че и подбира,гледа да са все около 22 и високи Mr. Green(свате,тук премини без да четеш)

Аз малко съм го закъсала,излизат ми някакви обриви и никой не може да ме диагностицира...с Влади в корема бяха на лицето и гърба,после затихнаха и след време се появиха под мишниците,след това на корема,а сега целите ми крайници са обринати.Махни грозното,ми така сърби че ми се реве.Вчера ми взеха биопсия да видят какво е точно,после ще ми лепят някакви лепенки и най-0вероятно щяло да се окаже алергия,но незнайно от какво.А аз не ям нищо ново,ограничила съм всякакви сладки неща(които  не консумирам и иначе),не ям слънчоглед( закойто не знае и аз скоро го разбрах бил голям алерген...Та така,толкова за нас.

ХОди ми се на всякакви срещи,национални,Софийски,бебешки(нали все оак форума ни събира Mr. Green),ама да е след другата седмица че сега не мога да пия Rolling Eyes

Чао и до скоро  bouquet

# 665
Е, Миме, вече се усещаше липсата ти Hug Много неприятно това с обривите, дано лесно се разбере от какво е  (аз до преди няколко години имах такива и се оказа,че са ми от Казиченския въздух или незнам си какво там - #Crazy тук в София я нямам. Като бях лятото две седмици там пак се беше появила, много странна работа newsm78), за да я пребориш.

Аз днес реших да заведа Рали на четене на приказка в Библиотеката - голям провал се оказа. Първо се оказа,че няма кой да чете, после дойде един татко с две момчета, който обясни,че ще чете неговото голямо момче (за да го насърчи), а на Рали нали си представяте колко й е интересно 6-годишно момче да й чете приказка. После се скараха за един молив  с малкото, после рев и после чао.В този ред на мисли, моято е обратна на Мая - не само,че не флиртува, а категорично отказва да комуникира с момчета. Думи като "гадже" въобще не е чувала. Засега само с момичета си е играла и момчетата го отбягва.
Ако приказката се четеше от някоя кака, щеше да бъде по-интересно за нея.

Чудя се дали ние не можем да се съберем някъде и да си направим сами четене на приказки и някакви изненади след това?

# 666
Здравейте, момичета!
На мен днес ми е супер криво, защото тази нощ е починал дядо ми. А на мен не ми дадоха да пътувам, бременни не ходели по гробища и т.н . Знаете ги тези суеверия. И заминаха само мъжът ми и свекър ми. А мен, като последната луда ме пратиха на куклен театър с детето, за да не рева сама у дома. Чувствам се като последния боклук на света, макар че си давам сметка, че 1000 км за един ден/отиване и връщане/ за бременна са си много. Но толково са обичах дядкото. Такъв обичлив и лъчезарен човек беше. Не можа да ни дочака да ни види за Великден!
Извинявайте, ако ви натоварих, нямаше с кого да споделя, а ми е толкова гадно...

# 667
mama_pettty , много съжалявам! Бог да го прости! Разбира се, че са глупави суеверия - аз бременна ходих на гроба на моя дядо няколко пъти... Но от  друга страна, присъствието ти там нищо не променя, от това, което е в душата ти. Запали му една свещичка в някой храм, или вкъщи - следващите 40 дни кандило и се моли за душата му. Това е много по - важно от физическото ти присъствие някъде. Прегръщам те!

Днес бяхме на куклен театър - "Трите прасенца". Освен, че Божидар непрекъснато крещеше по вълка "Ну пагади!", и кутийка кола, с която едното прасенце се наливаше( Rolling Eyes), всичко беше приятно, разбираемо и достъпно за децата и не отегчително за възрастните. Simple Smile

# 668
  • в сърцето на един мъж...
Пети, съболезнования Hug Разбирам те, защото и аз като бременна с Мила загубих дядо си и не ми дадоха да се сбогувам с него. Това ми е единствения дядо, обичах го много и до сега ми е мъчно и криво. На втори март имаше рожден ден и така хубаво се наревах Cry Но ми олекна поне. Както ти е казала и Зари, по-важно е, че той знае, че го обичаш. Носи го в сърцето си такъв, какъвто го помниш - обичлив и лъчезарен. Погребенията носят само грозни спомени Hug

# 669
  • Пловдив
МамаПети,мойте съболезнования.Бог да го прости  PraynigРазбирам,че ти е ужасно мъчно.Но 1000 км са си ужасно много в твоето състояние.Иначе това за гробищата не го вярвам и аз-суеверия и простотии.Почети го дядо ти в София-запали му свещичка и му пусни 40 литургии за починали
Прегръщам те

Алхимика,загуби се ти.За обривите-кофти работа.Дано доФторите да разберат от какво са.Разни лосиони и мазила си ги изключила,нали?

# 670
  • Пловдив
Мама Пети моите съболезнования. Аз с първата бременност загубих баба си а сега преди 40 дни загубих дядо си и двата пъти ходих на погребенията единствено стоях по далеко от ковчега. Просто аз така усещах нещата.
П.П.:С теб май се засичаме в една друга тема.

# 671
  • София
Пети, моите съболезнования Hug

Адашката, и на мен ми излезна страшен обрив по целия гръб. Нямам идея от какво е, а как сърби... Лошото е, че и Михаела е с някакъв дерматит - чеше се като обезумяла по краката и ръцете.

Евгени току що ме съсипа - дискът с всичките снимки и филмчета с децата откакто са се родили е непоправимо съсипан Sad. Направо ми се реве, имаше толкова сладки клипчета...

# 672
  • София
Здравейте мили мои  Hug

Мерси за подкрепата и успокоението,че не съм лоша майка като ще летя до Лондон  Mr. Green

Инче, не каза как е минала операта миналата седмица?

Мимчета с обривите, аз от една година имам по ръцете някакви обриви,но без сърбеж,ходих на двама дерматолоци нищо,изписват  ми лекарства,ама не действат,сега се чудя,дали да ходя,че то едва ли ще епрепоръчително да се важа с нещо,но ие идете обезателно,особено за малката разбойничка!

Пети, моите съболезнования.Както е казала Geia по-добре да го помниш такъв какъвто е бил.Когато почина баба ми бях на 17,тя почина много млада на 50 и няколко години,любимата ми баба,имахе силна връзка и много я обичах,дядо ми не даде нито на мен,нито на брат ми и братовчедите да присъстваме,рече и отсече баба ви трябва да я помните каквато беше!
Ходи запали свещичка и се помоли,няма защо да се чувстваш виновна,да го помниш винаги е по-важно!

Миме,твоя калпазанин Мила ми каза,че приличал много на Никола когато дошъл в градината

За киното и аз мисля да пробвам Никола с едно кино пък да видим дали ще устиска:)

Да се похваля вчера изчистихме цялата къща от до,пердета,прозорци,прах,тераси под легла над гардероби абе всичко и сега съм много щастлива,че отметнах доста работа:)

Продължава от врем на време да ми е доста лошо,но ям лимон и така минава,майка ми ме успокоява,нищо така да си спокойна,че бебето расте  Laughing

# 673
  • София
Пете, много съжалявам Sad

Мрм, при Мишето, а и при теб, да не е от храна нещо?
И нашия външен хард даде фира, но уж успяхме да спасим някаква информация.... Снимките са ОК, но имам толкова филмчета с Белка, които не тръгват Sad Аз мислех, че и едни стари филми с баба ми и мен като малка, сваляни от VHS, са загубени, но май въобще не са били на харда  newsm78 Въпреки относително малката загуба, аз съм много привързана към спомените и направо ми се повдига само като се замисля...
Вие, предполагам сте пробвали разни програми за възстановяване на информацията, но има и една фирма, която точно с това се занимава - http://itemav.com/?lang=en. Може и там да пробвате...

Миме, много тъпо с тия кожни проблеми.... Дано някой разбере от какво ти е, да е алергия е добрият вариант! Simple Smile Всъщност зависи към какво  newsm78
За среща - аз съм ок на 12.04... преди това на 10-ти, но за там с други приятели уж се разбираме... С клизма, така да се каже, мога и на 08.04, но то пък е неделя...

Маринка, ето от къде съм чела/чула за четенето на приказки - от теб Simple Smile Идеята ти е супер, може един пикник да организираме пак в парка... но да се оправи времето, че с тоя.. сняг #Crazy

Кажете с какво да се пошегувам довечера вкъщи, миналата година абсолютно никого не излъгах Outta Joint

# 674
Пете, моите съболезнования Hug

Наде, и аз го мислех това с парка,че иначе незнам къде да намерим неутрална територия, където никой да не се чувства привелигерован.

Сутринта Жоро ми казва още спяща : "Леле, как е натрупало". Поглеждам аз, а то се оказва първоаприлска шега.

Общи условия

Активация на акаунт