Февруарки09

• 45 258
  • 752
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Наде и аз съм се побъркала с тези градини, в градина в района нямаме никакъв шанс,сега се боримза една дето е близо до работата ми,естествено ако ни приемат там, дано  Praynig, Никола ще спре за 2 години градината или ще ходи чак от пролетта ако аз съм с кола и го карам,иначе няма да има кой да го води,на мъжа ми работата е в противоположната посока и няма как ид аго води и да го взима.Леле ако не го приемат ми настръхва косата не знам как ще се оправим финансово с две деца като ми свърши майчинството,аз по-добре вкъщи да си остана отколкото да плащам частни градини  Sad
Та много ви моля стискайте ни палци!!!

# 736
  • в сърцето на един мъж...
Наде, много ми се иска, обаче моя мъж не знам дали ще се съгласи Sad Прави тая година 40 и иска да се прибира на Варна да празнува, а аз му се разсърдих, че няма да останем и за рожденния ден на племеничките Embarassed Та сега не го знам какво е намислил Confused

# 737
  • София
Йоли, стискам палци!
Весе и Наде - и на вас за класирането!
Аз си живеех с идеята, че Боян има много точки за ясла и от септември тръгва, но не - ОДЗ-то има 0 места за неговия набор. Явно си оставам вкъщи до пълно полудяване.
Михаела казва с решителен глас "Сърдя ти се вече! Тръгвам си!" или "Мамо, стани пак добричка, аз много те обичам!" според случая.
Инче, Весе имате си верни защитници, при това въоражени Simple Smile

# 738
Все се каня да ви питам и все забравям - как са с ушната кал вашите деца? Ралица има ужасно много - преди чистех през ден, защото започва да се вижда отвън и да я сърби, а сега всеки ден и клечката е или оранжева или кафява #Crazyна моменти си ги разкървавява милата. Вече се чудя дали да ни ходим на лекар, но на УНГ или Кожен?

# 739
  • Пловдив
dorabella,сега ушна кал чиста 1 път в седмицата,когато мием и главата.Лятото по-често,защото и по-често я къпем с главата,но тогава като цяло се цапат и повече.Отделянето на ушна кал е много индивидуално.За твое спокойствие може да я заведеш да я види УНГ?

# 740
Никога не сме чистили на Деница. При нея явно няма нужда.

# 741
Марина и при Ралица ушния секрет е в повече,особено в сравнение с батко й.За сравнение-за еднакъв резултат при нея трябват 2 дни,а при него...не знам... Laughing ,но сигурно 3-4 месеца! Така че явно си е индивидуално.Аз не се притеснявам.Ти какво си се вторачила?!  Laughing

# 742
  • Sofia
Маринче, лекар ми е казвал, че колкото повече чистиш, толкова повече се отделя. Тя е някакъв предпазен механизъм и на този принцип е зависимостта. На Венци чистя през ден и при него хич не е малко, ама не му се притеснявам. Само като забравя, бера срам Wink

От септември таксата в нашата градина се вдига и направо се втръпчвам вече Sad А шанс за държавните градини тук или около работата ми няма НИКАКЪВ! Направо.....егати държавата смотана!  #Cussing out  (обичам си родината, ама ужасно ненавиждам държавата, в която живея).....

# 743
Ели, ще стискаме палци и още как. Всичко ще мине по реда си и нормално. Малко остана, така че постискай дотогава.

Маринче, лекар ми е казвал, че колкото повече чистиш, толкова повече се отделя. Тя е някакъв предпазен механизъм и на този принцип е зависимостта.
Напълно подкрепям изказването на Инчето. И аз така знам, а още повече че Йоан освен глупости и ушна кал друго не произвежда. Simple Smile
Но ми направи впчеталение, че откакто взех да я чистя веднъж, най-много два пъти в седмицата нещата взеха да се нормализират.

Наде
, ситуацията с градините е еднаква навсякъде. Днес дори не посмях да проверя още колко нови кандидатури има пред Йоан, че не ми се мисли. Но все още имам някаква надежда макар и минимална.

Мими, това че двамата са с разлика под 2 години, както и че Мишето ходи на градина, не ви ли дава бонус точки?

Инче, казвай откъде взехте сабята и безопасна ли е за деца и околни, че от вчера и Йоан иска "истинска сабя", защото бил сър Йони?

Само да знаете колко ми е драго, коато има раздвижване в темичката Simple Smile

# 744
  • Пловдив
В Пловдив е по-добре с местата в ЦДГ,но пак има недостиг.Ще останат деца извън градините със сигурност.Всеки се моли да е приет.Пък да видим.При нас класирането излиза май месец.В София кога?
Днес чакам гости и се скапах-чистене и готвене.Хубавото е,че дребната е на ясла.Лошото е,че мъжо е на работа и не можа да ми помогне много.

# 745
  • София
Миме, как е Мишето?

Аз ушна кал на Бела не чистя от поне 2.5г. и съответно тя няма никаква. Моята обаче си я чистя ежедневно и положението е кошмарно - опитвала съм да спра и когато успея, намалява за 0-а време... ама къде ти толкова воля...

Елфи, тук денят Х е 03.05...  newsm17

Йоли, чакаме и твоето второ чудо с нетърпение  Hug

# 746
Йоли, кога мина това време?! Дръж се, малко още!  Hug

Казах ви аз, че започва умилкването и подмазването на дечицата. Не знам докога продължава, но е мнооооого сладко и трогателно във всички възрасти. И при Бобчо като ми каже: "Мамо, аз те обичам най - хубаво!", и при Мими, когато ми изпрати някой смс с "Обичам те!" от час, измие чиниите, или ме отмени в нещо друго.  Heart Eyes Разбира се, в повечето случаи е с конкретна цел, или заради някаква случка, но все пак... Laughing

От преживелиците ни с ушите, в тези на Божидар не пипам. А и всички лекари така ни съветват. Почиствам отвън и в самия вход, но не и навътре.

Наде, хайде сега приказки. Колко пъти идвах да ми гледате муцуната. Амахааа. Simple Smile

Марте, що не каза по - рано? Страхотни са!!! Hug

# 747
  • София
Марте, страхотно изглеждат!
Десика - да, всичко това ни носи точки - 8,4 събира и със сигурност би влязъл, но ОДЗ-то няма да приема неговия набор Sad. Догодина. За други места няма шанс.
Иначе Михаела пие антибиотик заради налепите по сливиците, оплаквания няма. Днес пак беше в зверска истерия и беше на косъм много да я бия Embarassed, но баща и ме изпревари - в най-големия порой слязох от колата да взема храната от детската кухня и чувам Михаелини писъци. Евгени я свалил от колата в дъжда, но и паднали и обувките и нашата тича по чорапи в локвите...Май всички сме за успокоителни. Добре, че поне Боян е лъчезарно и доволно дете!
Хайде лека нощ от мен!

# 748
  • Sofia
Ех, Миме, посмях се от сърце Simple Smile) Знам, че не ти е смешно на теб, ама сте ми като анимационен филм вашата група  Heart Eyes

Деси, сабята била от Комсет до Билла. Така каза татко му, аз завеждам огнестрелните оръжия  Grinning Много е хубава, от тази втвърдената пяна - лека и безопасна. Безумно скъпа според мен (18лв  Confused), ама щом е за сър Йони...няма как, ще му купиш на детето  Wink

Ех и Венцо е много любвеобилен тези дни, даже изглежда безкористно и аз си умирам от кеф. Целува ме, обича ме, мани мани Simple Smile

Темичката е на 50та страница.. Аз не се научих как да пускам нова. Маринче, Елфи, мили дами, спасете положението  bouquet

# 749
Привет, ние ходихме без Рали на Банско - и слава богу не е плакала за мен (тя сама си поиска да остане при майка ми, а не при свеки Mr. Green), а ние си изкарахме страхотно, даже от вчера е една любвеобилна - хваща ме и ме целува едно мокро и продължително (олигавя ми бузите).
Коте, и аз мислех,че трябва да пуснем нова тема - ама малко се чудя пак ли с това заглавие или да не се променя нищо, и затова реших да не се намесвам (засега).

Общи условия

Активация на акаунт