ДЕКЕМВРИйчето расте - още има накъде

• 24 886
  • 750
  •   1
Отговори
# 210
   СТЕФИ сложи сода в пласмасови чашки и ги сложи в секцията
содата обира миризмата и от хладилник и от шкафове
И аз това щях да кажа за содата ама се отплеснах. Спомням си майка ми правеше смес от сода и лимонов сок и търкаше мебелите при баба. Содата определено си има свойствата. Аз съм я пробвала върху пластмасови съдове и шишета дори. Включително и бебешките. Никаква миризма не остава. После шишетата изварявах и готово. Така,че пробвай.
За протокола ще раждам в Св. София (Тина Киркова),ама кога не знам. Ако е планово секцио 1-2 декември,ако не, може към 8-10 декември.  Grinning Живея в Овча Купел,до НБУ близо.

# 211
  • София

Така е, аз постоянно държа в нашия хладилник една малка чашка със сода.

# 212
  • Хасково
А за болницата няма смисъл да пиша къде ще раждам, че само с Ауми ще сме в една болница и то по различно време.
[/quote]
 тук си права само аз и ти сме в една болница ама надали ще се засечем ти си много по напред от мен а аз не ми е ясен термина веднъж 31ви после 29ти преди 2м когато ме гледаха на видеозон не ми каза за термин каза че неможело да се определи сега абе когато му дойде времето тогава само да мине всичко както трябва

# 213
Джули, поплачи си даже, ако си заслужава. Не си ги избираме сами. Аз съм расла така, че в този живот никой копче не може да ми каже. Уважението се печели. Да си го спечелят.

Свекървата понеже й е ясно, че не може да ме вкара в "правият" път, опитва по "заобиколния". Сънувала била, че и двете момченца били с буквата Д (на свекъра, разбира се).

Марк и Август и точка. Хич не ми дреме, че никой до сега не ме е подкрепил в изборът на име. (За Август...). Единствено мъжът ми има право да се обади, той обаче не изглежда заинтересован да го направи.
  Joy стана ми смешно, защото и моита свекърва точно всичко което има да ми каже го прави със "сънувах, че еди какво си............".

# 214
Aumi много болно ми стана, когато каза че не разговаряш с родителите си. Може би защото моята майка почина преди 1г. от коварния скапан рак. Нямаш представа, но бих дала всичко на света, за да я вида още веднъж, да я прегърна, да я целуна, да и кажа колко ми липсва... Cry  макар да знам, че това не може да се случи, освен в сънищата ми. Опитай да си оправиш отношенията... ти си знаеш... просто съвет... Cry  но аз съжалявам за много неща, които не съм казала и не съм оценила по начин, по който е трябвало. Може би затова сега съм издигнала баща ми на пиедестал.

# 215
Аз ще раждам в Токуда, по изчисления - на 17.12.

gadamer, явно близо живеем - аз също съм в Младост 1, където е ДСК на Йерусалим, така че трябва да се видим някъде  smile3525

# 216
тук си права само аз и ти сме в една болница ама надали ще се засечем ти си много по напред от мен а аз не ми е ясен термина веднъж 31ви после 29ти преди 2м когато ме гледаха на видеозон не ми каза за термин каза че неможело да се определи сега абе когато му дойде времето тогава само да мине всичко както трябва
Не е само твоя неясен. При моята лекарка по ЗК ми се води термина в края на ноември, а аз реално трябва да раждам уж след 5-ти декември, но това си е Божа работа.
За АГО-то намерих ето това: http://haskovo.info/index.php?option=com_content&task=view&a … 3992&Itemid=2
А доколкото имам информация цената на ВИП-стаята е 30лв. на вечер. Единствените и плюсове са, че има нон-стоп топла вода и могат да ти идват на посещение. Че иначе се виждате от терасите, не пускат горе в отделението.

# 217
Мами, интересува ме онези от вас, които са поръчвали от ЛаРедут дали са намерили алтернативно решение за неща, които не се шипват извън Франция? За Англия има много посредници, но за Франция май няма.
Искам да поръчам ето тези завивки, ама не искат извън Франция да ги шипват - http://www.laredoute.fr/vente-linge-de-lit-etoiles-et-lune.aspx? … =2&pos=15_n_n   newsm78

# 218
  • Хасково
Aumi много болно ми стана, когато каза че не разговаряш с родителите си. Може би защото моята майка почина преди 1г. от коварния скапан рак. Нямаш представа, но бих дала всичко на света, за да я вида още веднъж, да я прегърна, да я целуна, да и кажа колко ми липсва... Cry  макар да знам, че това не може да се случи, освен в сънищата ми. Опитай да си оправиш отношенията... ти си знаеш... просто съвет... Cry  но аз съжалявам за много неща, които не съм казала и не съм оценила по начин, по който е трябвало. Може би затова сега съм издигнала баща ми на пиедестал.
не зависи от мен баща ми смени 3 жени а съди мен че съм се махнала от пияница камарджия и човек който ме бия и до магазина не ме оставя да отида от семейство дето за нищо не става все те най-хибавите а сега като намерих човек който ме разбира подкрепя и допълва съм лоша хората щели да говорят за мен и не пожелага да имат никаква вриска с мен но това че баща ми е бивш пияница и има деца от 3 различни жени хората няма да го одумват
тяхна воля когато бях в чужбина и работех всеки месец им пащах по 500евро бях много добра и хобава много ме обичаха а сега не това е най болното и никога няма да забравя това което наравиха

# 219
  • Хасково
Не е само твоя неясен. При моята лекарка по ЗК ми се води термина в края на ноември, а аз реално трябва да раждам уж след 5-ти декември, но това си е Божа работа.
За АГО-то намерих ето това: http://haskovo.info/index.php?option=com_content&task=view&a … 3992&Itemid=2
А доколкото имам информация цената на ВИП-стаята е 30лв. на вечер. Единствените и плюсове са, че има нон-стоп топла вода и могат да ти идват на посещение. Че иначе се виждате от терасите, не пускат горе в отделението.
МБАЛ - Хасково писах на сайта преди седмица ама не си направиха труда да ми отговорят

# 220
Ауми,я не се ядосвай и си гледай живота!Който иска да те съди,който иска да те одумва в крайна сметка това е твоят избор и съм сигурна,че е правилният. Пък баща ти някой ден ще съжалява,но мисля,че ще е късно. Аз само дето нямам още двама братя и сестри от други жени,а от една майка сме с брат ми.  Laughing След развода им,не му броя жените,нито изцепките и простотиите. Затова си вдигнах чантата един ден от родния ми дом ( в който аз не мога да живея,а живея на свободен наем) къща на два етажа... и не си говорим с него. Даже на скоро разбрах,че баба ми се е изпуснала и му е казала,че ще има втори внук не искам да изпадам в други подробности относно реакцията му. Затова свиркай си и хич да не ти пука.  Hug

# 221
Stefi аз пък бих лакирала мебела отвътре, не само заради миризмата, но и затова, че е стар. Разбира се с лак на водна основа. Отвътре поне ще стане като нов. Предполагам, че ти търсиш по-лесно решение.

# 222
  • Хасково
Ауми,я не се ядосвай и си гледай живота!Който иска да те съди,който иска да те одумва в крайна сметка това е твоят избор и съм сигурна,че е правилният. Пък баща ти някой ден ще съжалява,но мисля,че ще е късно. Аз само дето нямам още двама братя и сестри от други жени,а от една майка сме с брат ми.  Laughing След развода им,не му броя жените,нито изцепките и простотиите. Затова си вдигнах чантата един ден от родния ми дом ( в който аз не мога да живея,а живея на свободен наем) къща на два етажа... и не си говорим с него. Даже на скоро разбрах,че баба ми се е изпуснала и му е казала,че ще има втори внук не искам да изпадам в други подробности относно реакцията му. Затова свиркай си и хич да не ти пука.  Hug
много отдавна спря да ме боли за тях щом не ме оценяват защо да го правя аз  да бе баща като баща а той кво все ни биеше цял живот идиотщини хич не ми дреме кой каквото иска да говори и прави теглих черта на всички евала правя на тези хора не ме познаваха и ме приеха залъка си за мен дават не са ме обидили не се противиха че съм омъжена или не разведена че детето ми остана при онзи мизерник с нищо не са показали неприазъм напротив подкрепят ни винаги за всичко се допитват до нас и ние до тях без тях решение не взимаме нито те без нас

# 223
Моя баща също е на трета жена вече, даже и има дете от нея, което е по-голямо от моята щерка с 1 година. Добре поне, че не е по-малък вуйчото, че тогава щяхме да сме за смях на всички. Сега сме в добри отношения с баща ми, но заради сегашната му жена 5 години не се бяхме поглеждали, защото е интригантка. А майка ми след като и втория и мъж я заряза /заради 25годишна/ сега си е самичка. Ние можем май и романи да изпишем по семействата си, а?
Ауми радвай им се на тия добри хора, защото май все по-рядко се срещата такива.

# 224

Така е, аз постоянно държа в нашия хладилник една малка чашка със сода.
smile3525

благодаря Златни сте, отивам да купя 2-3 пакетчета сода...... Hug

Общи условия

Активация на акаунт