Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -5

• 75 796
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
В Борн на Гоце Делчев го има

# 76
В Стара Загора има ли го този Ленор?

# 77
В Стара Загора има ли го този Ленор?

aз не съм го срещала. В събота минах през Дели и не видях такъв.

# 78
  • София
след като го има в 1-2 магазина, скоро мисля, че всички ще го вкарат  Peace

# 79
  • Бургас
Аз искам да питам ,видях в Кауфланд прах за петна ,който се прибавя към перилния препарат в пералнята ,някой ползвал ли е и няма ли опасност дрехите да избелеят ?

# 80
  • София
Ако питаш за прахчетата "Сноу" малка опаковка 4 дозички http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/1724/snow-extra-power … bielacz-160-g.jpg, аз го добавям към бялото пране и съм страшно доволна - прането светва. Петна не съм чистила с него. Не съм го пробвала и за цветно, макар че по указания от пакетчето става.

# 81
Има ли добри отзиви за Савекс за черни дрехи?Днес го видях,но не посмях да го купя.Исках първо да питам тук в темата дали някой го е ползвал и дали има добри отзиви за него.  bouquet

# 82
  • София
Има ли добри отзиви за Савекс за черни дрехи?Днес го видях,но не посмях да го купя.Исках първо да питам тук в темата дали някой го е ползвал и дали има добри отзиви за него.  bouquet

Днес се престраших и си ги взех.
Пере добре /пера столчето на бебето/ и ухае страхотно.
Като изсъхне прането, ще докладвам и за цветовете.

# 83
И аз чакам отзиви за черния Савекс, че искам да сменя Формила . Дайте и други идеи за препарат за черно / освен Бурти и Корал/.

# 84
И аз чакам отзиви за черния Савекс, че искам да сменя Формила . Дайте и други идеи за препарат за черно / освен Бурти и Корал/.

Dash, Persil, Perwoll, Soflan, Soft, Woolite

# 85
след като го има в 1-2 магазина, скоро мисля, че всички ще го вкарат  Peace

Пробвай в магазинчето срещу бившия ресторант Дъга. Wink

Пера си всички дрехи на ръка с изключение на домашните и съм най-доволна от Первола за черно, за цветните съм на Персил за цветно (течен) и нямам оплаквания. Вижте за бяло не съм ползвала, но ще се оглеждам за Ленора Simple Smile

# 86
енито, мерси, надявам се перат добре и да не избелява черното от тях. Всичките ли си ги пробвала?

# 87
енито, мерси, надявам се перат добре и да не избелява черното от тях. Всичките ли си ги пробвала?
всичките без Soft. Само от Perwoll не бях доволна като изпиране. По другите нямам забележки по изпиране и цветове

# 88
  • Бургас
Ако питаш за прахчетата "Сноу" малка опаковка 4 дозички http://images.okazje.info.pl/p/dom-i-ogrod/1724/snow-extra-power … bielacz-160-g.jpg, аз го добавям към бялото пране и съм страшно доволна - прането светва. Петна не съм чистила с него. Не съм го пробвала и за цветно, макар че по указания от пакетчето става.
Незнам дали марката е същата ,на аз имам предвид за цветно пране и по - точно дали ще излязат някои петна......

# 89
Здравейте мисля да пробвам Perwol за черно ,но не мога да  разбера разликата в двете опаковки  Embarassed. Едната е със златна капачка и на нея пише Limited Edition и има нарисувани рокли,а  другата е с нарисувани сака ( само за връхни дрехи ли е ). Кой е по-добре да ползвам за блузки и дънки?

Общи условия

Активация на акаунт