Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -5

• 75 805
  • 738
  •   1
Отговори
# 60
Guess Who, благодаря!
Това пробутали не исках да прозвучи така, но на практика така се е получило. Нямах възможност да отида, а имах нужда. Мъжът ми трябваше да ми звънне и да ми изреди какво има и цени. Момчето обаче повече от убедително го насочило към Диксан-а с лисичето. Бил на промоция, голямо количество и не на последно място - бил немски. Или не знае какво продава, или просто похвати. Мен миналата година ме убеждаваше, че се слага само по една таблетка Bold на пералня, понеже "техните" перални били за по 8 кг. и указанието важало за тях... Както и да е, да не съм пращала него...
Ще го търся този италианския.

Guess Who е обяснила добре. Първо-немски Диксан няма. Второ-испанския е ниско качество, има го в Карфур по 9 лева за 25 пранета, но не струва. Този магазин , който описваш го посещавам от време на време, но нищо не купувам, защото наистина продават паралелен внос, но най-ниско качество и заблуждават умишлено.

# 61
  • София
...едно миниатюрно магазинче за течни наливни перилни препарати/около Руски паметник/.
Може ли информация къде по-точно се намира (може съобщение). Също, може ли да си взема малко количество, само за проба?
Предварително благодаря!

# 62
  • София
какво ще кажете на холандския Dash?

# 63
Льоня Намира се на пресечката на Л.Кошут и 20 април преди борсата за хранителни продукти на Р. Василева/като идваш от Лайош Кошут/.Ако познаваш района ще го намериш лесно.Преди продаваха ядки там. Аз мисля днес след обяд да ходя, но си забравих бутилките в къщи и ще си купя две бутики от там или от мин. вода -малките.

# 64
Наливни италиански перилни препарати има и на Крум Попов срещу градинката на 4-то районно, ако някого го интересува. Миришат добре, но не мисля, че като изпиране са нещо особенно.

# 65
  • София
healthi, благодаря  bouquet На удобно място ми е, ще мина, само да ми остане време.

# 66
  • Хасково
Мъжът ми редовно носи течен Аriel oт Германия и Испания - страхотен е Simple Smile Не може да се сравни с този тук или турският - много по различен е като качество !

# 67
  newsm78  С какво перете пуловери, поло, жилетки и т.н. Бих казала вълнени, но не са имат разни изкуствени примеси  Rolling Eyes От кой препарат сте най- доволни? Предполагам омекотителя не им пречи? Искам да станат пухкави и меки  Grinning

# 68
Всъщност, като каза Bold се сетих за този продукт

Ако го намериш някъде и е на изгодна цена, препоръчвам го. Мирише божествено.

Гес, това някаква разновидност на Ексел Гел нейде по света ли е? Simple Smile Намирам огромна прилика в дизайна на шишето.

BobiPak, за вълнени пробвай с Coral, Woolite, Burti... Честно казано ползвал съм и препарата на Medix за вълнени и от него също бях доволен. Слагай омекотител. Той никога не е излишен. Grinning

# 69
Не огромна прилика, а е 1:1 същото. Шишето е същото като на Ариел, защото производителят е един и същ. Това е английски продукт. Във Франция се нарича Dash (сайт). Страхотни аромати има.

# 70
  • София
момичета,

взех си течния перилен препарат на Ленор за бяло пране. Още не съм го пробвала, но ще споделя впечатления после.

Купих си и Coral за бяло пране, че отдавна не го бях виждала  Peace

# 71
  • плевен
Момичета снощи от едно магазинче си взех холандски Даш,но още ни съм го пробвала.Някой да има отзиви за него.Иначе редовно си купувам италиянски и съм много доволна,но този ми хареса на миризма-с лимон и мандарина и не устоях.Дано да не се разочаровам.

# 72
В петък си взех от наливните препарати - за под и за вълнени тъкани. Този за пода мие много добре-аз го ползвам концентрат - директно върху гъбата, а вълнения мрише много хубаво и пере добре- дрехите стават много меки /без омекотител/ но е много агресивен/изпрах два -три шала на ръка и пръстите ми се залющиха/Как са толкова безвредни , като имат толкова силно действие - незнам. Но миришат добре , перат/мият/ добре и са много по- евтини. Ще тествам и други продукти. Имаха боя за боядисване на черни дрехи в пералня. Мисля да си взема днес и да врътна една черна пералня. Mr. Green

# 73
  • София
да докладвам: много съм доволна от Lenor за бяло пране- пере много добре и мирише супер  Peace

# 74
  • София
Откъде го купи тоя Ленор? Където и да питам в София в познатите ми магазинчета за паралелен внос, ме гледат първо като извънземно и после превключват, че били поръчали, но още не е дошъл...

Общи условия

Активация на акаунт