Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -5

• 75 811
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
  • bad@ss
Препоръчайте ми гел, който мирише на лавандула Simple Smile
Но да е перилен препарат, а не омекотител.

# 46
Аз си купих от един супермаркет течен препарат 1,5 л. на Фрош + омекотител 750мл за 8 лева, направо голяма промоция  Laughing Течният още не съм го пробвала, но вече четох някъде във форума една мама се оплакваше, че миришел на нещо остро. Омекотителят (моят е синият с памук и нещо си) много ми хареса.

# 47
  • 5 етаж в ляво
може ли някой да ми каже къде изчезна жълтият Ленор ???? Tired

# 48

Dixan италиански, прозрачна бутилка, лилав гел Peace

# 49
Нахлувам в темата ви с една информация. Миналата седмица разкрих едно миниатюрно магазинче за течни наливни перилни препарати/около Руски паметник/. Италиански са. Наливат се от едни големи туби с канелки. Продавачката беше изключително любезна и ми разказа ,как всеки си носи празното шише от омекотител ,или обезмаслител ,или прах ,или сапун ,или шампоан и само от това се спестяват 2 лв на бутилка.Препаратите са били използвани до скоро само от хотели и ресторанти в големи разфасовки ,но поради кризата са тръгнали и за продажба на дребно.Препаратите били без фосфати, т.е биоразградими и без сода каустик , т.е по- меки. Наистина състава им не беше по 10 реда ,както на стандартните. Купих си сапун/на калъпче/ за 2 лв, който мирише много приятно и не ми изсушава кожата. Нека някой ако има отзиви да сподели. А аз си събирам празни бутилки и ще отида да пробвам Laughing

# 50
  • bad@ss

Dixan италиански, прозрачна бутилка, лилав гел Peace

енито  Hug
Обаче да не е от този с лисичето и италианския? Защото на мъжа ми онова хлапе до дома на младоженците успяло да му пробута такъв. Син гел в голяма бяла туба с лисиче. Не мога да кажа, дали ароматът ми се нрави, но качеството на изпиране със сигурност отсъства.

# 51
енито  Hug
Обаче да не е от този с лисичето и италианския? Защото на мъжа ми онова хлапе до дома на младоженците успяло да му пробута такъв. Син гел в голяма бяла туба с лисиче. Не мога да кажа, дали ароматът ми се нрави, но качеството на изпиране със сигурност отсъства.
Това, дето са ви "пробутали", е испански Диксан с лисиче. То е по-нисък клас. В Италия Диксан е висок клас. Изобщо, всички продукти на Хенкел с лисиче са от нисък клас. Внимавайте за това и няма да има проблеми и съмнения.

# 52
  • bad@ss
Guess Who, благодаря!
Това пробутали не исках да прозвучи така, но на практика така се е получило. Нямах възможност да отида, а имах нужда. Мъжът ми трябваше да ми звънне и да ми изреди какво има и цени. Момчето обаче повече от убедително го насочило към Диксан-а с лисичето. Бил на промоция, голямо количество и не на последно място - бил немски. Или не знае какво продава, или просто похвати. Мен миналата година ме убеждаваше, че се слага само по една таблетка Bold на пералня, понеже "техните" перални били за по 8 кг. и указанието важало за тях... Както и да е, да не съм пращала него...
Ще го търся този италианския.

# 53
Мен миналата година ме убеждаваше, че се слага само по една таблетка Bold на пералня, понеже "техните" перални били за по 8 кг. и указанието важало за тях...
По-голяма глупост не бях чувала скоро. Тоя или е пълен тъпак, или лъже като за последно. Според мен, забрави за този магазин. Надявам се, че не си му се вързала.

Всъщност, като каза Bold се сетих за този продукт

Ако го намериш някъде и е на изгодна цена, препоръчвам го. Мирише божествено.

# 54
  • bad@ss
Болд с удоволствие. Ползвала съм два вида от този на таблетки. Чудесни аромати. Силни и трайни. Между другото, единият също беше 'Лавандула и лайка' като този, другият - 'Водна лилия и кристален дъжд'(или подобно).
Значи ще се оглеждам за течни Болд и Диксан.

# 55
А най ми харесва този Ruby Jasmine. Невероятен аромат.

# 56
Днес в обедната бях до магазинчето на Артиста на Пътеките в Младост. Взех си Persil Actic Power Color Gel 999 ml и Softlan Windfrisch 1L. Преди това от Карфур OMO Supreme 12.
Надявам се да не съм сбъркала с избора. За първи път ще пера с течен цветните дрехи, както и пазарувам от магазин за паралелен внос.
В този смисъл, нали капачката на Персила е де факто и мерителната чашка? Аз питах и в магазина де, но и вие кажете  Simple Smile
Освен това, тъй като още не съм разглеждала обстойно опаковката, а и тъй като пише на немски - какво е препоръчителното количество течен препарат за една пералня?
Сигурно сте ги обсъждали тези неща, то и аз поглеждам в темата редовно, от вас се насочих и към тези препарати, но да не объркам нещо все пак  Embarassed   bouquet
Редактирам се, за да попитам още нещо, което не съм сигурна, че е за тук, но все пак - препоръчайте препарат против петна. Случаят е следният - чаршаф с повръщано, директно в пералнята, оказва се, че не е изпрано Confused Какво да правя сега?

Последна редакция: ср, 19 окт 2011, 15:50 от мишолинка

# 57
Слага се 37 мл (около 1/2 капачка) за нормално замърсени дрехи и всички твърдости вода. При много мръсни дрехи, много твърда вода или машина с капацитет 6+ килограма, се слагат 55 мл. Разгледай капачката отвътре. В капачката има две линии - едната означава 37 мл, другата - 55 мл.

# 58
Благодаря ти, Guess Who   bouquet
Да имаш представа какво да правя с оповръщания чаршаф?

# 59
Пробвай да накиснеш чаршафа или само петното във вода с разтворен прах за пране за няколко часа, после изпери.

Общи условия

Активация на акаунт