Течни перилни препарати (гелове) и омекотители -5

• 75 722
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
Бързам да изкажа суперлативи за Skip с алое вера - страхотен е, по-добър бих казала от Корал сензитив. От ариела се отказах да го пробвам, но все повече се хъзя за зеления корал. За корал джинс  - засега само едно пране му минах и не мога да го преценя.

# 241
но все повече се хъзя за зеления корал.
Ползвала ли си зеления Корал и можеш ли да споделиш мнение?Или като мен се чудиш дали да го вземеш?

# 242
  • Бургас
Според мен разликата между син и зелен Корал е само в аромата.

Аз си взех
http://bornbg.com/index.php?page=shop.product_details&flypag … mart&Itemid=1

И инфо за момичетата от Бургас - в магазина  на площад " Кирил и Методий " има намаление до края на месеца. Купих си
http://bornbg.com/index.php?page=shop.product_details&flypag … mart&Itemid=1
но 1 литър за 4,50 лв . Но ако отидете да пазарите добре се оглеждайте, че имаше един омекотител със съмнителна консистенция / обсъждано е и друг път /
Дано съм била полезна.

# 243
Не, не съм ползвала зеления, нито синия - по аромат ме влече повече зеления, много е нежен и лек. Най вероятно ще се пробва и той.... но по нататък . Сега съм на тема омекотител - спрях се на Кажолино...пък да видим.

# 244
В  " Карфур"  Корала   е от  старата   опаковка /  отпреди  година и половина/ и  според мен   след  изпиране  има   доста  странен  аромат. Някакви   идеи как  да  го върна -  изпрала съм  само 1   пералня-  т.е.  разходила  съм 75 мл ?

# 245
  • Ланкър, планините Овнерог
Хм, точно от Карфур бях взимала Корал и сега се бия в главата защо се вързах на промоцията, та взех друго. Страшно ми хареса миризмата на Корал-а, но може би е въпрос на вкус (мирис)

# 246
Бихте ли могли да ми помогнете с информация относно това има ли някаква съществена разлика между ариел течен и ариел гел и ако да каква е. Колебая се кой от двата да си купя. Ще ви бъда благодарна за всяка информация.

# 247
Бихте ли могли да ми помогнете с информация относно това има ли някаква съществена разлика между ариел течен и ариел гел и ако да каква е. Колебая се кой от двата да си купя. Ще ви бъда благодарна за всяка информация.
За какво производство става въпрос?
Всъщност, няма значение. Има доста съществена разлика. Но мисля, че перат еднакво добре.

Последна редакция: нд, 27 ное 2011, 00:51 от Guess Who

# 248
На опаковките пише на немски - предполагам, че са немски или австрийски.

# 249
В  " Карфур"  Корала   е от  старата   опаковка /  отпреди  година и половина/ и  според мен   след  изпиране  има   доста  странен  аромат. Някакви   идеи как  да  го върна -  изпрала съм  само 1   пералня-  т.е.  разходила  съм 75 мл ?

Скоро думах в някоя тема за това. Да не се повтарям ще кажа друго Laughing В Европата на стоките със срок на годност над 30 месеца не се маркира дата. Предполагат, ама направо са си сигурни даже и производител, и търговец, и потребител, че за тоз период ни стока ще е остана, ни пране неприключено. И знаят как да го приключат/ако доде проблем де/. Предполагам, че още нищо му няма на Корала за две годин.

Но ще е добре Гес да се включи с думи какво може да му стане след бая месеци стоене в бутилка. Кой ензим ще се сбръчка, кой оксиген ще изфиряса, кой аром ще се сдуха Laughing

# 250

Скоро думах в някоя тема за това. Да не се повтарям ще кажа друго Laughing В Европата на стоките със срок на годност над 30 месеца не се маркира дата. Предполагат, ама направо са си сигурни даже и производител, и търговец, и потребител, че за тоз период ни стока ще е остана, ни пране неприключено. И знаят как да го приключат/ако доде проблем де/. Предполагам, че още нищо му няма на Корала за две годин.

Но ще е добре Гес да се включи с думи какво може да му стане след бая месеци стоене в бутилка. Кой ензим ще се сбръчка, кой оксиген ще изфиряса, кой аром ще се сдуха Laughing
Ами   той  най  -  вероярно си  е  в  срок   на годност  , но  мирисът му е  странен  след  изпиране.  Аз  все  пак  ползвам  Корал  от  години и знам  как мирише  синия Корал.Не  съм го взела  за едното  левче   разлика   в  цената  от паралела,  посто бях   в  Карфур. Това ме  навежда на  мисълта  , че някой  се е  запасил  с  големи количества от старата  опаковка  и  сега    го чистят.
 Дедо ,  а  защо  Хенкел  слагат дата   и  час на  производство -  на  Персил, Вайсе  ризе и   др,   а P and G само  кодове.  И може  ли една   разшифровка   на  кодовете за  праховете на P and G ?  bouquet Мерси предварително

# 251
  • София
В петък в Карфур още имаше Елизе на промоция.

# 252

Самоцитирам се за да кажа това което разбарах, за тези които също се интересуват. Гелът съдържа на доза препарат три пъти повече съставки, активни при студено пране в сравнение с течния. Така той би следвало да осигури чисто пране и да премахва петна още при пране на 15 градуса. Като изключим това, че гелът би следвало да действа и на ниски температури, се приема, че двата варианта постигат почти еднакво добри респ. еднакво лоши резултати.

# 253
  • София
Нищо му няма на Корал-а в Карфур. Онзи ден си купих, а вчера изпрах с него. Същата позната миризма. Само да се внимава с дозировката, защото 75 мл е за 2-3 кг пране, ако препаратът е недостатъчно, после не мирише добре.
Разликата между зеления и синия Корал е само в миризмата. Аз ползвам зеления за лятото, когато ми се иска по-лека миризма.

# 254
Нищо му няма на Корал-а в Карфур. Онзи ден си купих, а вчера изпрах с него. Същата позната миризма. Само да се внимава с дозировката, защото 75 мл е за 2-3 кг пране, ако препаратът е недостатъчно, после не мирише добре.
Разликата между зеления и синия Корал е само в миризмата. Аз ползвам зеления за лятото, когато ми се иска по-лека миризма.

Въпрос  на   виждане -  за мен  след  изсъхване  има  различен  аромат. А  повярвай ми този  корал   го ползвам  много  преди   да влезе като паралелен  внос   в  бг.

Но  разбира се  това е  мое  мнение  и не  ангажирам  никого  с това , просто споделих.
Както и  да е - стара ,нова  опаковка ... Peace

Общи условия

Активация на акаунт