Арчита, кофти за работата, ама дано да е за добро.

Аз нещо подкашлям от миналата седмица насам. Мислех, че ще се размине само, ама нещо от снощи май тръгна да слиза надолу и сега се чудя какво да пия.

. Добре, че първо си поговорих с нашето счетоводство, преди да се обадя в НОИ, как щях да се изложа
.
.
.
Сега като си изреда всички болежки, ще ви се ще да не се бях включвала 

И аз да се включа и да ви понмрънкам малко!Вече втора седмица Преслав кашля,антибиотика свърши и сме на витамин Ц,сироп за кашлица и капки за нос Гаразон!Не мога да си обясня цяла година не ми се беше разболявал а сега няма оздравяване!И аз като vanina123 с работата съм до едно голямо Нищо!Пуснах СВ-та на много места ,но не очаквам някой да ми се обади!Или предпочитат студенти или всичко е шуробаджанащина!Вчера се записах в бюрото по труда,та дано от там се обадят с нещо добро!За яслата направо незнам,онзи ден ходих сутринта да им занеса бележката,че е болен и от стаята се чуваха изтерични ревове и писъци на малките и то преди обед още!Тръпки ме побиха!И Госпожата една сериозна и много лошо ме изгледа!Сега ако в Понеделник го пусна пак ще го мисля цял ден!С майките които се запознах мислят да ги спират до Март месец и да си ги гледат!И Преслав вече не го свърта по цял ден в къщи от както е болен и само прави бели ,дере ме и ме скуби и определено се побърква в къщи,но и на яслата няма да му е по - хубаво!Доста дългичко стана,ами това е за сега от мен!Лек ден на всички,успех с търсенето на работата ,лесна адаптация на ходещите на ясла и бързо оздравяване на болните!Лек ден!
Преядох накрая с тортата и сега не мога да заспя
Понякога сипора за кашлица, поддържа кашлицата и идва момент в който се спират лекарствата - по преценка на доктора разбира се и положението се подобрява. Ако упорито продължава да кашля след 7 дена една микробиология....за всеки случай...
Имам 20 години трудов стаж, а и с увеличаване на възрастта за пенсиониране се очертава да работя поне още толкова за да получа пенсия. Бате да му мисли
...Хубаво е, че се включват нови мами, че редиците оредяват...
преревава само докато се затваря вратата след нея, но после е ок. Според мен сме най-малките в групата и другите деца се кефят ако плаче моето да го успокояват. Има един младеж дет само я гони да я гушка и я развлачва за ръка навсякъде