СЕПТЕМВРИ´09 - тема 39

• 32 418
  • 751
  •   1
Отговори
# 165
Единствената причина, поради, която не бих пуснала дете в градина са болестите. Не мога да си представя да взимам през седмица отпуска и да вися по цяла нощ дали не е вдигнала рязко Т.
Сега ще я запиша на един куп занимания в събота и неделя (вкл. плуване цяла зима), което не минимизира шанса да се разболява пак, предвид многото деца там. Тя си търси деца и скучае у дома.
Изобщо не очаквам лелята, която я гледа да я преоблича ако не се налага. Даже съм й благодарна.

Хриската8610, има ли причина да пишеш с толкова много удивителни? Имам чувството, че постоянно се караш.

# 166
Niki1 извинявам се,че така изглежда. Simple Smile Не се карам,не съм такъв човек ,колкото и смешно да звучи,казвала съм го и на мои приятели,просто обичам удивителните и това да ги слагам навсякъде  Laughing ,ще се постарая да не пиша вече с тях,щом оставате с грешно впечатление. Simple Smile И не не очаквам да ги обличат по 15-20 пъти,но е нормално да се изпотят след игра ,а най - вече след сън.Поне моя Преслав много се поти и косата му и тялото му.Днеска едва не се задуши от кашлица,целия се зачерви и очите му се насълзиха,отидох бързо при личната и пак сме на антибиотик.Съжалявам ,че оставям грешни впечатления у всички ви.

# 167
Хриската, не се засягай  Hug

# 168
Hriskata8610, върнах се предишния ти пост да видя и вярно, че всяко изречение ти завършва с удивителен знак  Grinning. Но аз поне не съм останала с впечатление да ни крещиш  Peace

За яслите - не съм водила никога дете там, та нямам преки наблюдения. Понеже имам възможност да си/ми гледам/т детето и се възползвам - най-вече заради болестите да го предпазя.

Отиваме до магазина с Ади и си говорим, че ще купя хляб, а той допълва " и ракия"  Shocked #Crazy И какво ще я правим питам аз, а той -"пием"  Joy На мама алкохолното петно  ooooh! Drunk

# 169
Не се засегнах  Laughing ,скоро най-добрата ми приятелка също ме пита в скайп защо винаги слагам удивителни,имала чувстото ,че и се карам,ахах,когато и обясних и 2те се посмяхме.Сега се сетих за този случай.Това за алкохолното петно много ми хареса,хах не го бях чувала.И нашия някой път докато се усетя е грабнал чашата на дядо си ,тя празна,ама той се облизва сладко сладко над нея.Та си мисля,че след време с баща ми ще си правят компания на салатката. Laughing Малко далеч от всички теми - Днеска ходих на козметик и направо ми окипази веждите,така ме оскуба ,почти не се виждат, а аз по принцип съм с черни плътни вежди.Сега нямам търпение пак да си ми станат както преди.Simple Smile

# 170
Хриската,имах предвид че 2 жени се занимават с 15-20деца,а не че ги преобличат по 15-20пъти Grinning
А за веждите-много неприятно..Аз като нямам време да отида при моята и аз взема да отида при някоя наблизо и ме окепази и мене LaughingНо преди си ходех редовно,де...Сега не съм ходила от май месец Sad
А за удивителните-ми то и Мая пердаши много удивителни GrinningСега и Хриската-явно си е стил,въпреки че и мен ме дразни понякога Mr. Green

# 171
  • София
Как ги забелязвате тия удивителни, аз нали съм блейка, изобщо не съм видяла. Mr. Green

Абе от Цвета някой има ли новини? Съвсем се затри таз жена Thinking

# 172
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Момичета,някой май спомена ,че ще дава черен бъз на децата,ама ня помня кой беше.Може ли да кажете как се прави и как се дава? newsm78

# 173
Добро  Hug

Аз правех и давам черен бъз. Ето от тук е рецептата  Peace

# 174
Тъкмо и аз сега се замислих като чета за Хриската, че и аз май си ги пердаша Laughing. Все ми се струва важно и емоционално това, което пиша.

# 175
  • София; Дружбето
Здравейте. Ние бяхме 5 дена в болница, че Габчев направи астматичен пристъп Crazy сега сме ок, ще поседи няколко дена у нас, мисля в сряда да го засиля към детската, че да не забравя Whistling
Сега мисля да спретна един тиквеник и да се наям като прасе по случай завръщането у дома

# 176
Уф, Цвета, зачудих се аз, да не сте пак по болници нещо, че ми се загуби хумора ти във фейса  Confused.
Радвам се, че сте си у дома вече Hug

# 177
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

Цвета,много лошо това с Габи.Дано вече се оправяте и да не ви се налага повече да ходите по болници. Hug

Вчера мойте двете така ме ядосваха цял ден,че ми идваше да изляза и да не се прибера до вечерта. Tired

А днес пък сме на 2 детски РД.Единия е сега сутринта ,а другия следобед.На този дето е следобед ще ходя само с Алекс,защото той е канен от едно момиченце от неговата група.А сутринта ще съм с двамата и не знам как ще издържа с тях. #Crazy

# 178
Здрасти и от мен Simple Smile

Свили кашля много зверски, от сополите е, ще звъня на педиатъра да сменяме гранулките, че и цвета на секретите се промени  Confused Все си пипа ушите, чудя се къде да го водя днес, както и какви гимнастики да правя утре - кой как да го гледа  Crazy

Цвета, съжалявам, че пак ви се е наложило да влизате в болница  Hug

Наде, как е Боби?

Ани, ти там бъз от къде ще намериш?

# 179
  • София
Добро утро мацки!
Цвета...да минава бързо на Габчо и никакви такива повече  Naughty
Атракцион...пирогениум, хепар сулфур и пулсатила...ама във линка за личния опит ги бях писала гранулките, когато Кати беше с болки в ушите...поне до утре...пък утре на лекар...
Анита, поне на втория РД ще си починеш... Wink
Снощи имахме гости...легнах  си по никое време, сутрнита Ангел си скокна в 6,30...а ми се спи...Времето гадно...
Как е избирателната активност, някой вече да е ходил да гласува? Laughing

Последна редакция: нд, 23 окт 2011, 10:03 от EmiR

Общи условия

Активация на акаунт