СЕПТЕМВРИ´09 - тема 39

• 32 419
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Добро утро!
Ники знае основните цветове, което пак не му пречи да вика на всичко, че е синьо Crazy
Иначе и той не млъква, в неделя направо ме докара до лудост. Само върви след мен и дудне, задава едни и същи въпроси по 100 пъти.

Вчера го водих при педиатърката - станал е 95 см висок и 13,700 кг с дрехите. Grinning Биха му и последния пентаксим и вече си отдъхнах.

Хриска, не се притеснявай за неговоренето - братовчед му на Никола до 3г. почти не обелваше дума, но след това си проговори. Просто при някои деца нещата стават по-бързо, при други по-бавно. Щом и логопедът ти е казал, че няма място за притеснение, не го мисли. Hug

# 286
Здравейте!
Аз прибрах компютъра, защото прекаляваме с Мики маус. Сега е на ясла и си го изкарах Mr. Green.
Разстройството го борим с повечето от съветите, които казаха мамите и прахчетата са нещото, което най-малко помага. Последния път пихме хомеопатично Арсеникум албум 30 по 4-6 пъти по три гранулки според изхожданията.
ИЗпратих снимка за колажа.
Не съм купила още ботуши, почти не се налага още, миналата година купих още октомври и март му умаляха и сега се ослушвам, че май точно сега му израства крачето, защото за 10 дни вкъщи му умалели пантофите за яслата.
Ние сега си се адаптираме отново на яслата, но е по-добре естествено!
Да нова година хич не ми се ходи никъде, то и разбираемо, де Tired. Въпреки че отсега ме уговарят приятели.
Валери не говори, не познава цветове и въобще е доста дръпнат все още. Има подобрение от яслата. Той по принцип по си използва знаци и жестове, може и да стане някой мим  Whistling Познава си песничките и си ги показва, но не пее и една сричка даже. Но каквото такова. И аз ще изчакам трите годинки и тогава ще търся помощ.

# 287
Гледам, че говорите за ботуши - аз взимам от матстар. Има ги в галакси трейд център на шипченски проход Wink цените са около 30лв. Изкуствена кожа са, но не съм имала някакви проблеми с Дара. Миналата зима пак й бях взела 2 чифта от там .. не пропускат вода, не и мръзнат краката.. качвам я на Витоша с тях, джапа във вода, в сняг, в кал.. няма грижи Wink не са се късали..
Тази година пак й взех 2 чифта от там Wink засега съм доволна. Абе практически всичките й обувки са от там и зимни, и летно Wink фен съм им  Peace

Дара говори много.. виж цветовете не ги познава особено май, не съм я учила Simple Smile Ама и съм скептична, понеже брат ми е делтонист и постоянно сме в спор за това кой цвят какъв е Simple Smile той вижда червено, а аз зелено Simple Smile та това е една много относителна материя  Mr. Green

иначе яслата си върви, аз продължавам да си търся работа.. живота си тече  Crazy

# 288
  • София
Здравейте мацки!
За обувките - до сега нямам проблем с поръчките, все уцелвам...явно са им стандартни краката. А  и като съм купувала от тук, винаги без тях съм го правила...нямам нерви да ги водя да пробват и т.н. Правя уговорка, че ако не стане ще върна и така...
Ангел въобще не знам дали познава цветовете...Понякога уцелва нещото, което му кажа да донесе, но нали не е от приказливите   Laughingне знам дали е случайно или просто е уцели верния цвят. Почти всеки ден вече има по някоя нова думичка...но въобще не е на нивото да обяснява смислено нещо с цели изречения...

# 289
Здравейте и от мен.

От днес съм на работа отново, е само за 3 седмици, но все е нещо. Доста ми е пълен деня и нямам грам време за скука.
Интересни теми бистрите. Дори и през акъла ми не е минавало да уча детето да познава цветовете. Единствено се улавям, че абсолютно без да искам използвам израза "дай ми х-цвят кубче", ама просто ми е навик от Коко, че при него много бавно станаха нещата. Иначе пее много и непрекъснато говори и аз като Цвета съм на ръба за тиксото през устата.
За ботуши - ами вече доста магазини обиколих или по-готините са момичешки или са без грам вата вътре. Стигнах до извода, че още няма качествено зареждане на зимни неща. Включително и за Коко търся дебело яке и за него греда. Ще проверя и в Матстар да видя, за там не се бях сещала изобщо.
Ставам да правя пица, е не като красотите на Анита Wink, купих си готово тесто и ще се мятаме с Коко да творим.

# 290
  • sofia
Привет! Викам да напиша някоя мъдрост, преди сън.
За болестите, не мога да се включа, за щастие! Да минават бързо! Hug
За ботушите: купихме на Пепси гумени ботуши, та ще има с какво да скача в локвите. Има кожени обувки, високи, два чифта, с които мисля да кара зимата. Апреските миналата зима, рядко му ги обувах.
Цветовете ги знае отдавна! Понеже обича да рисува от много малък и на игра му казвах, кой цвят, кой е и забелязах, че ги запомня. Много горда се чувствах, като ми подаваше съответните пастели/моливи.
В последно време, много се отприщи да приказва. Е, не си представяйте, че изнася речи, или, че съставя изречения.  hahahaНо казва много повече думи. Повтаря след мен по-уверено и започва да му харесва.
Лека-бека! Peace

# 291
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

# 292
Добро утро!

Искам и аз да изпратя снимка на Ивата за колажа, но моя компютърен спец не се сети къде ми е копирал папката с пресни снимки, та остана за довечера. Дано не е късно.
По темата за цветовете - не съм я учила и не мисля, че ги различава.
за говоренето - говори много, дори имам проблем, че ми отговаря с мои реплики  Rolling Eyes Нямам идея как трябва да реагирам в такива моменти.
И да кажа на мамите от София - до 6 ноември има 40% намаление на всички стоки в магазини Комсед в Младост и Люлин. Освен играчките намаление имаха и обувките (без ботуши и боти) и пантофите на Колев и Колев.

Хубав ден ви пожелавам и болни ако има да оздравяват  Hug

# 293
  • София
Здравейте мацки!
Смайлс хубаво, че се появавш от време на време...да споделиш  Grinning
Такааа МБ на Ангел в носа е чиста, но в гърлото е изолиран стафилокок...утре ще излезе антибиограмата и ще видим дали пак е онзи резистнетния или друг. Добре, че устисках и не му дадох АБ, че щеше да стане като с Клацида, дето го пи и след 1 месец пак ангина. Сега поне ще видим как ще го преборим то я стафилокок...Знаех си аз, че не е читава тая работа... Thinking

# 294
Здравейте момичета.Два дни времето е хубаво и ходим на разходки в парка. Simple Smile  В Понеделника бяхме при личната и каза ,че сополите доста време ще мине докато минат,а за гърлото било "що годе добре",така и не разбрах какво има предвид с това.Не изписа нищо.Ще му давам само Витамини и капки в нослето.Даде ни бележка за отсаствията в градината и отидохме да я предадем на госпожата,още щом видя вратата и персонала ,започна един рев,щеше да събуди децата. Simple SmileИ тази седмица си е в къщи и другата седмица живот и здраве започват пак мъките.Мисля си да карам мъжо преди работа да го води той,защото на мене ми се къса сърцето с този рев,но ще видим.В Събота сме на детско парти ,и после заминаваме за Стара Загора на гости на роднини.Купих днес едно елече за рожденичката,много сладко,уж е за 3 годинки,в къщи го сравних с на Преслав дрехите и се оказа много малко.Щом на него не му става представям си на малката и довечера ще отида да го сменя за нещо друго.Исках да попитам майките на момченца,зимата подтрсигвате ли ги?Моя е пуснал една голяяма коса и много ми се иска да го минем с машинката,страшно му ходи къса косичка,но сега зимата се притеснявам ,че може да му е хладно така.Сигурно ще ви се стори глупава чуденката ми,но всяка зима съм в дилема. Simple SmileТова е от нас за сега.Слънчев и усмихнат ден на всичкии  Hug

# 295
Хриска, аз от лятото не съм го подстригвала Ади. Той не застава за секунда мирен и резултата е обикновено една много арт прическа. Чудя се, ако го заведа на истински фризьор дали ще е по-кротък и прическата по-сполучлива. По този случай да ви покажа снимка от вчера след спускането на пързалката - даже една лелка от съседна пейка се смя като го видя Ади:
http://prikachi.com/images/919/3995919K.jpg

Eми, страшна си - от далеч ги надушваш бацилите  Laughing Бързо да ги преборите  Peace

# 296
хехе страхотен сладур и тази му прическа много му отива. Simple Smile Проблема при нас ,е че сме с една твърда и буйна коса,лизната отпред и върви във всякакви посоки и когато му е много голяма му стои като каска,а и като спи много се изпотява.Иначе ние имаме машинка в къщи и си го подстригваме в домашни условия,макар че си е голяма борба и мъка.Знам,че има машинки с повече представки и някой са за не толкова къси коси ,и скоро може да купим такава,за да не му я скъсяваме много.Simple Smile

# 297
Тая прическа е само за колажа  Laughing

Кажете какъв искате да го направя - есенен, зимен, коледен.....  Rolling Eyes За краен срок може да определим 10ти, за да може и тези, които влизат по-рядко да изпратят снимки.

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 20:12 от Елена.

# 298
Здравейте!
Много сладка прическа има Ади, ама си е много чаровно дете Heart Eyes.
Аз досега нямах проблеми с прическата на Валери, той ходеше със желание на фризьор, но от известно време не иска. Засега не го натискам, че да не му стане като постоянно нежелание, но ще видим, ако започне да му пречи на лицето, ще го натиснем. Вкъщи не смея, доста е силен и ме е страх Rolling Eyes.
Аз отново съм нещо с някакви грипоподобни симптоми, ама аз цял живот не съм боледувала толкова, колкото откак съм бременна ooooh!. Днес залягам на инхалация с лайка, черна ряпа с мед и лимони с мед. Май ми са възпалени синусите, и гърлото ме боли, доста ми е и отпаднало!

# 299
  • София
Здравейте мацки!
Есим еехааа страхотна прическа има Ади... Heart Eyes
Мая...да ти минава бързо.
Отглеждаме си друг вид стафилокок  Laughing, не е като предишния. Този поне не е толкова резистентен, и понеже изолираното количество не е "масово", а "умерен растеж" , Ангел не вдига Т...ще го борим с АБ капки. Та такам...Нещо ми е изнервено..сутрин на УНг, следобяда при педи...от началото на седмицата е така...Все търча някъде..задава ми се РД, после на Ангел имен ден, после кърстница, после на майка РД, после на Кати имен ден...нещо не се виждам тоя месец в спокойствие  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт