СЕПТЕМВРИ´09 - тема 39

• 32 419
  • 751
  •   1
Отговори
# 315
И да напомня тези, които не са ми пратили снимка за колажа да го направят до 10 ти  Peace

Аз  Blush Вчера го снимах, но с телефона, че забравих апарата. Да ги кача на компа и ще ти пратя  Peace

Моля, моля, приканвам към стройна организация за Коледната размяна на подаръци  Whistling

# 316
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

# 317
  • sofia
Добрютро!!!
Как са всички днес? Май ще е последния топъл слънчев ден, та мисля да се възползваме. Hug

# 318
При нас е гъста, хубава мъгла. Висим вътре, братчетата играят, аз готвя - идилия  Crazy

# 319
  • Испания и Стара Загора
И тук е студено.Духа много силен вятър и си стоим в къщи.На вън има предизборни митинги и е лудница. Crazy

# 320
  • sofia
Е, тук като е хубаво, Петко пък реши, че не ще да излиза, в последствие и мен ме домързя, та излязохме за малко само, до магазина за Ръна... hahaha

# 321
За Коледа си трая, защото ми се струва рано, нищо че съм написала вече писмото от Дядо Коледа за Коко  Crazy

Мой Боб пак е болен, точно една седмица след двуседмично отсъствие и отново конюктивит и хрема, моря с хп и физиологичен разтвор, а и изопринозин давам този път дано да укрепне, че до другата събота трябва да е здрав. От утре пак викаме бавачката, не можем да се организираме 4 големи човека да го гледаме, а хич не ми се давах пари пак за гледане.....

# 322
И ние ходихме само до магазина да си взема кафенце Simple Smile ,но и времето не бива.Утре тръгваме пак на яслата,почват се пак сутришните мъки.Пращам го здрав,да видим как ще ми го върнат и колко време ще искараме.Днеска все един такъв ме търси ,гушка се сякаш усеща.Вчера така се изложихме на детския рожден ден.Беше най-непослушен,превари рожденичката на тортата,само бягаше и викаше.Бяха 8 момиченца и 2 момченца и момичешките майки викаха ее личи си че е момченце. Simple Smile А иначе зълва ми ми даде едни капки Цитросепт,да ги давам на Преслав.Прочетох в интернет ,че е нещо като чудо и помага за много неща.Пише че има и детски сироп Цитросепт Джуниър.Вие пили ли сте го?Имате ли някакви отзиви.

# 323
  • София
Тук пък времето беше екстра...но май ще се разваля.
Надина да минава бързо на Бобсъна...Изопринозин има и на сироп, в аптеката казаха, че било нов продукт, преди били хапчета и трябвало да се делят......И мен педи ми изписа, да борим стафилокока + цитросепт. 10 дена 3 пъти по 3,5 мм. После спирам. А цитросепта 3*5 мм.
Хриската чак чудо не е цитросепта, но факт, че болестите минават по леко с него. Ползвам детския цитросепт. Доста по вкусен е от капките, които са ужаснииии...Почти във всичко се усещат.

# 324
Да, изопринозин купих на сироп и аз. А цитросепта не съм усетила да е някакво чудо, въпреки че за мен съм го ползвала за проблем с венците - факт беше, че се успокоиха нещата след ползването му.

# 325
Надина, я кажи за венците. Аз имам проблеми с тях от както бях бременна с Явор, и сега са супер чувствителни. Постоянно кървят, мия ги с червен парадонтакс.

# 326
И Свил се сополяви нещо  Crazy

Сега давам ей тоя сироп  сестра ми го купи за племенницата, но се пие 20 дни месечно, а е голямо шише и 30 дни след отварянето трябва да се хвърли  ooooh! Та взех излишъка  Sunglasses

# 327
Ами то си има на листовката на Цитросепта начин на употреба за проблемни венци - не си спомням точно пропорцията, ама да кажем на 50 мл вода по около 10 капки. Нищо не усещах и си мислех, че е майтап работа, обаче постепенно нещата се успокоиха и спряха да кървят. А иначе знам и за жабурене с лайка..
Хм, не намирам никъде в сайта инфо за жабурене с вода и цитросепт, ама съм сигурна че съм го прочела все накъде - чак толкова не мога да си измисля. Единственото, което прочетох е да не се приема неразреден.

# 328
  • Испания и Стара Загора
Добър ден,

Къде сте всички? newsm78

# 329
Аз съмм тукк,ноо нищо интересноо! : (Днеска сме на ясла,аз ходих пазарих,пооправих в къщи и сега се чудя какво да правя.Голямаа скука и времето е ужасно.Даже се смяхме с майка,че като реша да го пускам винаги се разваля а като си е в къщи е хубаво.Сутринта баща му го закара и пак плакал много.За мене остава да го взема следобеда.Току преглеждам обявите в джобса,но нищо.И така това е за сега... Hug

Общи условия

Активация на акаунт