СЕПТЕМВРИ´09 - тема 39

• 32 224
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
  • Испания и Стара Загора
Честит имен ден на Кати!!!!

Ние варицелата я изкарахме миналата година.С Андреа беше голям зор(висока Т и страшно много пъпки,има един голям белег под едното око).Най-бързо минават пъпките ако във водата за къпане се сложи сода за хляб и смрадлика.Аз къпах Андреа и Алекс по 2-3 пъти на ден и много бързо мина.И ако имат температура не се дава Нурофен,само Парацетамол. PeaceКазвам го ако на някой му се наложи(дано не се налага де). Wink

# 481
Ще знам за къпането значи.. Wink тайно се надявам да не се наложи де  Whistling
Емир - много странно стана с тази бактерия. В началото беше в гранични стойности, на следващата урина беше чиста. Междувременно давах само цитросепт - лекарката каза, че може от него да е преборена гадта. 
Та да знаете - цитросепта е страхотен Peace

# 482
Добро утро! По едно кафенце за всеки вкус :

Честит Имен Ден на сладката Кати на ЕмиР! Да е много здрава, весела и да се слушате   bouquet

Втори ден нямаме асансьор и сме "арестувани" вкъщи, защото сме на 12 етаж. Моля се днес да го оправят, че ако и почивните дни няма.... Cry  Не че ще си стоим у дома, но ще катерим етажите с децата и цялото оборудване  Rolling Eyes

За който не е разбрал - днес, 25 ноември, ще има 25% намаление на всички стоки в магазини Хиполенд !

Пожелавам бързо оздравяване на болничките  Hug  Ние за сега се опазваме  Praynig

Опитва се нещо като слънце да пробие. Хубав и усмихнат ден  Hug

Дописвам се: Давате ли нещо имуностимулиращо? Аз октомври давах на Ива "Ехиначи" и ми се искаше сега пак нещо да й дам превантивно, но се чудя какво  Thinking

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 09:51 от Smile'S

# 483
Здравейте момичета!И аз разбрах за намалението в Хиполенд и днес мисля да отида вечерта за да избера евентуално нещо от "Дядо Коледа".Иначе какво да ви кажа - от 2 дена Преслав е болен в къщи с температура и кашлица и се гледаме.Личната ни изписа Ксимебак,за първи път го чувам този антибиотик.Едно време знаех само Оспамокс и Оспексин,и наистина ни лекуваха,а сега 1000 вида.Искара 2 седмици и половина на яслата,което си е рекорд ,като всяка сутрин му давах Цитросепт и се надявах да не се разболее сериозно,но в сряда вечерта го събори от раз.Иначе го "похвалиха",че е тартора на групичката и си отстоява неговата.При мен се отвори шанс за една работа,но всичко рухна,защото с тези болести незнам коя година ще мога вече аз спокойно да започна работа,защото си го гледам сама.И това е от нас.Лек денн на всички   bouquet

# 484
Здравейте!
И аз съм тук, но няма кой знае какво да се похваля.
Нещо ме е обхванала вече коледната вълна. Досега правих две снежинки, едната не стана добре. Довечера ще вечеряме чудна гледка през прозорците Laughing. Опитвам се да включа и детето, снощи залепихме първата украса на прозореца. Само това с пръскането със спрей - изкуствен сняг го оставих за днес. Вашите деца вече усещат ли празника, имат ли желание да украсяват, или като Валери ме гледат чудно като му говоря за Дядо Коледа и елхи, украса и тем подобни.
Ще видим като извадя наистина елхата как ще е!
Бързо оздравяване на малкия Преско, наистина лошо е като боледуват, а трябва да се работи.

# 485
  • Испания и Стара Загора
И аз съм тук.Ходих да се регистрирам в борсата по труда.Не че ще ми предложат нещо,но пък не се знае.За Коледа-още не съм на коледна вълна,въпреки че тук вече украсиха улиците и магазините.Аз ще вадя елхата и украсата другата седмица,след рождения ми ден.И се чудя какви подаръци да взимам на децата за НГ.Алекс писа писмо на дядо Коледа и си поиска писта с коли и паркинг,обаче баба му и дядо му му купиха такава като бяха тук.Андреа си държи на пуканките и друго не иска.Та ще видим какво ще решим.Май ще е в последния момент.Сега са дали на Алекс думи за коледното представление и как ще ги научи не ми е ясно.Цяла страница са. ooooh!

# 486
коледа.... дара не знам откъде го измисли, но  е истерично дядо коледа е лош. не искам дядо коледа. не искам коледа. не искам подаръци.
вкъщи ще се справим.. ама като дойде дядо коледа в градината не знам какво ще става  Joy

аз нещо не съм на кеф днеска... целият свят ми е крив

# 487
Хриската, бързо да се оправя мъника Hug

От днес отново не съм на работа и се кефих на свободния си ден, митках по улиците и къде ли не ходих - все пеша. Сигурно 3 часа съм обикаляла улиците - завърших с кафе и нова прическа при фризьорката. Сега готвя нещо различно от месо и пица. Баткото оня ден ми вика, защо в къщи ако няма месо има пица и пак така и все така. Питах го какво иска за вечеря. Ми можело единия ден макарони, на другия спагети, после кус кус и така.....

За Коледата - ми на мен ми е мания. От кога ви се похвалих, че си поръчах играчки от Англия, от началото на ноември месец правя украси за детската градина, още много неща купих за в къщи и сега чакам първи декември да я мятам. Та по повода на моите пристрастености Боби вече знае за дядо Коледа, но все още не и че носи подаръци. Купих им купички на дъното с дядо Коледа и си хапват от там, та съвсем е наясно. Като види човек с червени дрехи и се почва дадо Коида. Та така...Но съм далеч от мисълта да го включвам в украсата. Ще усети еуфорията покрай украсяването на дома, но като цяло не вярвам да получа помощ от него.

А за подаръците - май ви писах, чакам коледния каталог на Хиполенд, който трябваше да излезе днес ( е не е - до 2-3 дена щяло да стане), та смятам да го предложа на Калоян да си хареса каквото иска, а пък ще видим какво ще му изработи Дядо Коледа всъщност. Малкия ми е сложен - не си играе с абсолютно нищо, ама нищо, само ходи след батко си и каквото хване той го иска и дребния. Единствено се впечатлява от готвене и правене на всякакви манджи. Та си мисля евентуално за някакъв сервиз за готвене и такава посуда изобщо, но не знам дали ще иска да си играе толкова много с нея, колкото с металните прибори.

# 488
Привет!!!

И аз съм тук, надничам от време на време.

Алекс знае за дядо Коледа, пее песничките за Шаро, за червените ботушки. Знае че носи подаръци, и брат мио го е подлъгал че ще му вземе влакчето Томас. Незнам каква ще му е реакцията в яслите, дано не се уплаши.
А какво да му донесе  newsm78 ? Незнам. Обича Мики маус и влакчета. Мислех писта с влакчета, ама ми се вижда малък. С мики маус не намирам нищо .Та незнам.

За имуностимулиращите - давах до преди 2 седмици Саностол, сега започнах Самбукус. Давам и клеева тинктура когато се сетя.

Искам и аз Хиполенд, ама ... най близките са в Плевен и София  Naughty. Задоволявам се само с каталога им ...

# 489
  • София
Аз пък имуностимулиращи не давам по принцип. Купувам някакво сиропче, ако се разболее, през останалото време не виждам смисъл да го наливам с каквото и да било.

За дядо Коледа е още в неведение, нито знае, че ще има подаръци и елха. Засега сме на вълна да чакаме снега, за да ходим на Витоша, където мама и тати щели да карат ски, а Никола - шейна. Crazy И само ходи и рови из гардероба, където стоят ските и скиорските обувки и се обяснява как като порастне и той ще кара ски. Mr. Green
Иначе за подарък мисля да му взема една магнитна дъска с цифри и буквите от българската азбука, че напоследък са му интересни.

# 490
  • София
Здравейте мацки...
aguto браво, че я няма бактерията...с цитросепт не може да се излекува..много е упорита...
Снощи Ангел го боля/или сърбя ухо не знам...Днеска ходихме на УНГ, леко зачервено...та и той е в кюпа...Преди да легне гледам, че един гурел се мъдреше в окото, та явно ще конюктивясва и той...Почнах го с на Кати капките...а сутринта пуснах и секрет, пък да видим в понеделник какво ще изкочи..Надявам се сега мб да е взета както трябва...Очната е категорична, че си е бактериална инфекция...та се надявам вече да намерим причината. Ако пак е стерилна пробата, ще се откажа от МБ хахахаха....
Дядо Коледа  е познат от книжката на Соник дето ни я подари миналата година...та повече от 2 месеца лягаме с нея....знае, елха, снях, чувал с подаръци и дядото....В украса няма да го включвам..малък ми е още...
Подаръци - напоследък много играят с пластелин, та за именния ден на Кати поръчах Плей До сладоледена фабрика...е така хубаво си играя вечер...после чистя де...Та за Коледа на Кати съм поръчала, а и вече са пристигнали нещата -  Виенското колело за понитата, Плейх До с азбуката, на Ангел най-простия Плей до дето излиза пластелина в различни форми...ще има най-вероятно някаква писта с коли, гараж или нещо токова, ама това дето харесах е свършило, та чакам....Кати иска и  интерактивна котка- но ще я поръчам на някоя баба. Та това ще е в общи линии....Покрай тия болести, макар и леко карани нещо не ми е още Коледно....
Имуностимуланти - всякакви  Laughing За мен те са причината, нещата да минават лесно и бързо. Цитросепт, Самбукус, на Аква сорс нещата....напоследък почнах да правя и профилактика с пробиотици по 10 дена в месеца...Хомеопатични по някаква схема....
Хриси бързо да минава на младежа....

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 18:17 от EmiR

# 491
Нашите баби подаръци не подаряват. На Тея ще вземем 1 подарък за р.д и за коледа-писта с топчета на плейго. Явор обожава всичко с коне и ще му вземем книжка за кончета и пъзел с конче.

# 492
Ето ме и мен. И при нас нищо ново. Ади знае за дядо Коледа, че носи подаръци и т.н. и иска много коли.  До тук само подаръкът му от мен е на лице - вчера го взех ( колелото-скутер) и сега отлежава на балкона в очакване някой да го сглоби. Дъщеря ми е лесна - иска пари  Mr. Green Украса ще слагам по натам. Купих за Ади да пие Коластрата  на Аво фарма, че даже и аз почнах да пия от нея, защото прочетох, че увеличавала мускулния обем, за сметка на подкожните мазнини  Mr. Green. Естествено ефект в тази насока не виждам - ма и как да видя като всеки ден унищожавам по един цял шоколад башкъ другото ядене  eat

# 493
  • София
Есим викаш мускулна маса..брех заинтригува ме...
Бебешондел бях писала и за теб...ама не знам коя писта си избрала..На Кати сме подарявали, но определено е за по голямо дете...та изтрих

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 18:31 от EmiR

# 494
Добър вечер,мами!Ходихме на Хиполенд,направо се разтроих между 3 играчки Grinning Мажо и той вика на мене всичко ми харесва каквото избереш ти.Накрая  му взехме една количка полицейска доста интересна и хубава с дистанционно.Скрих ме я в апартамента на прадядо му,за да не я види тук.Всеки ми казва,че той с играчки не си играе,ама не върви на детското тържество в яслата,само той да е с дрешка или нещо друго.На вас казаха ли ви нещо за тези тържества,кога ще са оринтировачно? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт