СЕПТЕМВРИ´09 - тема 39

• 32 414
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • sofia
Добрютро! За да не качвам още скартинки, моля, почерпете се с алкохолните кафета от горния пост.  Wink
Бррр, голям студ ни постигна тази есен...
Не знам, с какво да се похваля. Нищо ново при нас. От този месец реших, да не взимам кухня на Пепи. Той и без това ядеше предимно манджата само, десертите ги хвърлях винаги. А и това мъкнене в определен час там, в студ и мраз...Та сега ще имам причина да готвя ежедневно. Не че имам какво по-интересно да правя, де.
Да попитам/Атракция?/, дали нашите дребосъци са прекалено малки за коледен календар?!
На болните, бързо оздравяване!
На работещите, успех!
На започващите на 17-ти,  Hug!!!
На всички, киснещи по домовете си, целувки!!!

# 91
  • София
Добро утро мацки!
Кришка много ми хареса за киснещите по домовета хахахах. Връщам ти целувките...хахаха
Гари и на теб бързо вработване...
dessi79 айде като стане, ще пишеш какво са те питали Wink
Аз пък съм доволна от кухнята...десерти също не яде. Но патешко, пуешко, заешко не готвя  в къщи..пък там давам....Иначе и аз си готвя почти всеки ден, че КАти си яде вечер...
Времето - ми излизаме си всеки ден, имам време и къщата да погледна, че преди пък с това топло време вечно си бяхме навънка...Та доволна съм хахаха

# 92
  • Испания и Стара Загора
Добро утро,

# 93
  • София
Добро утро мацки!
Ха честит ви първи сняг... Laughing
При нас нищо интересно...

# 94
  • sofia
Добрютро и от снежно Борово!
Едно Коледно ми стана на душата!!!
При нас също нищо...
Вчера Петко получи част от колекцията ми Барбита...Много ги харесва, мъкне ги навсякъде, приказва им, даже ги сложи в леглото да ги приспива снощи...Бате, разбира се, беше ужасен, като се прибра от работа и го видя... hahahaВикам му, че не от хубаво съм му ги дала... hahahaМилото детенце, много скучае...

# 95
  • София
Ангел играе с "момичешки" играчи дет се вика от раждането. Не съм се и опитвала да огранича...по едно време се притеснявах, че все към розовото посягаше. Но мина този етап...сега бръмчи с колички, камиони...но има и една любима кукла по-голяма от него дето я влачи за ръка и я храни, завива я....с две думи грижи се за нея хахаха  Laughing На вънка най-редовно си буташе количка с кукла...имаше майки дето реагират странно....но пък защо да лишаваме момчетата от такива игри.... Thinking и защо непременно трябва да  е с колички, пушки и да играят на "момчешки" игри?

# 96
Топло утро  Hug Голям студ ни е затиснал, сняг нямаме  Crazy

Свили играе с всичко, е, кукли нямаме, но може да му е интересно и с тях, не знам. Миналата година фаворит му бяха, а и все още обича, да си играе с чашки, чинийки - тия кухненските детски комплекти. Изобщо не го ограничавам с какво ще се забавлява.
Вече казва "Не икам"  като го питам искаш ли при децата в яслата, а първите 3 дни казваше Дааа  Grinning

# 97
  • София
Добро утро и от нас!
Аз малко се затрих, нещо настроението ми е ...  newsm11
Ана Мария много играе с бебето и барбитата...храни ги, приспива ги, говори им...Абсолютно всичко, което аз правя с нея тя прави с куклите  CrazyВчера беше сложила бебето на седалката на нейната кола и му казваше: " И сега аз къде ще сядам ако ти сядаш там? Направи ми място!"  Joy Но навън не иска да излиза с играчи, дълго се чудих защо, отскоро разбрах, че не иска другите деца да й ги взимат. Не, че не иска да играят с тях, но има едно момиченце тука, което много брутално й взима играчите от ръцете и тя вече предпочита да няма играчка, отколкото да й бъдат взети по този начин Rolling Eyes
Друго нещо е, че не иска да излизаме...най-вероятно защото не иска да я обличам...обличането е кошмар всеки път...рита, удря ме, скача на леглото, бяга из къщата  Rolling Eyes А да беше само обличането...по принцип напоследък е против всичко, което аз казвам...а не беше такова дете, но от един месец насам ме побърква...Вчера 20 мин не можем да тръгнем с колата защото не иска да се качва...най-накрая аз се качих и й казах, че или се качва или тръгвам без нея и така успях...но не искам по този начин да я накарам да прави нещо...направо не знам как да се държа вече и какво да направя... Cry
Айде, оплаквах се Simple Smile
Приятен ден!

# 98
О, привет ви Mr. Green То нова тема имало, откога не съм писалаа Crazy
Ние сме добре, децата са леко хремясали, но с хомеопатия успях да задържа положението на етап почти изчезваща хрема:)
Пуснах Лора на градина и си ходят двечките сутрин, определено и харесва. Първата седмица не плака, но втората си поревава като влезем, усеща вече че ме няма и тя оставя там сама. Иначе лелките са страшни, разсейват я, разхождат я, играят на друс-друс конче и й  дават пръстените си да им ги нарежда, ей такива че да не плаче Wink
Иначе сега е в период: Мога да правя всичко сама, понякога е изнервящо, особено сутрин, като бързаме за градина, а тя държи да се облича:)
Голям студ и вятър е при нас, след малко ще вадя зимните якета, шапки и ботуши за утре. cold

# 99
Егати студааааа. Замръзнаха ми всички части по тялото...На софиянки честит първи сняг  Crazy При нас е само дъжд и студ.
Бобо освен, че е на период да пее непрекъснато  Laughing друго няма интересно. Все така освен с книжки не си играе с нищо друго, носи някакви мотори и коли на баткото, ама не съм видяла сериозно да се заиграе с нещо.
Стягам на Коко рождения ден утре, много емоции от него, много нещо, все претенции за подаръците, за поканените, за ...всичко. На път съм да избухна по повода, ама .....ще стискам зъби поне да мине празника и после ще беснея.
pocahontas80, недей се притеснява, тепърва ще има да постъпваш по този начин или...или....доста често ще ни поставят пред такива ситуации, в които няма как да действаш, освен с или...или...

# 100
Здравейте Simple Smile
Виждам че не сме сами със "ужасните 2"  Mr. Green
Казвам ви има дни в които ми иде да я зарежа някъде, честно....  Tired Иска всичко, всичко може сама, за всяко нещо е реввввв, като го получи се почва рев, че не го иска , абе направо е ад. Само потърквам ръце за понеделник, пак да я пусна на ясла, че поне да се забавлява там. Всеки ден я взимам усмихната и весела и иска да седи още, но сутрин реве докато я взима лелята. Докато слезна до доло естествено вече не се чува  Crazy
Да се оплача за работата. Аз пускам наред св-та и все ми звънят някакви ебати измислените фирми. Или някви дет има невероятните изисквания и накрая заплата 400-лв или някви на процент без фиксирано заплащане. Абе ужас просто. С бате нещо не можем да се дишаме от няколко дена и ви казвам че ако сега работех и изкарвах пари, щях да съм си събрала нещата. Имам нужда от почивка, всичко ме изнервя на мкс. Искам да хвана пътя на някъде с детето, и никой да не знае къде съм. Не желая да гледам и да чувам никой. Едно ми е смотано  Tired

# 101
  • София
Ехааа влизам да пусна малко летни снимки..и кви ги чета...Ванина, pocahontas80  Hug
Арлина нещо ново хомеопатско за хремата...ако има да споделиш? Grinning С всеки изминал ден сополивите и кашлящи деца в ДГ на КАти се увеличават...така че да съм подготвена. Като вляза в коридора да я звема...просто ми става лошо...едва се сдържам да не направя скандал...но вай-вероятно и това ще стане в скоро време...Като кашля детето ти и е изринато от бърсане на сополи, аджаба кво прави в ДГ????
Нали ни се счупи апаратчето, та чак сега получих част от снимките в Орешак...и ми стана едно топло хахаха...НА който му се разглежда... http://septemvri2009.snimka.bg/baby/emir.422926.25341489.big 
От РД на Ачо още нямам - пак чакам някой да ми пусне... Confused
НАдина утре след празника на спокойствие  Wink и чашка Laughing

# 102
Момичета колко много ви разбирам и аз като vanina123 искам да го зарежа някъде,направо вече не издържамм!Обръща цялата къща нагоре с главата и само реве и иска ли иска да става на неговата и с нищо не се заиграва!Всичко вече в къщи е дигнато на по-нависоко или е вързано!Обаче вече се изтарикати и си разнася столове за да се катери по тях!Както всеки път се базикам искам да го върна към Сливен на щъркела ( там го родих) Simple SmileУтре тръгва най - после на ясла и ще ни е като за 1ви път,че нали искара само 1 ден преди 3 седмици ,та не се брои!Татко ни никакъв го няма или е на работа или ще излезе някъде ,като например днеска е на рали и помощ от него никаква!За работа мога само и да си мечтая,пускам СВ-та ,а те даже не се обаждат поне за едно интервю!И тази ранна зима още повече ме депресирва!Е айде и аз ви се пооплаках дано не сам ви досадила!  bouquet

# 103
Момичета, нормално да се чувствате така Hug Децата са в такава фаза пък и времето едно смотано. Купете си някакви витамини да пиете, знам ли дано  помогнат Hug
И моето на моменти направо не знам какво ми иде да го направя, хубаво поне, че бързо ми минава, дори 2 истерии с тръшкане вече преживяхме. Като са двете много си играят, но и много се карат, пищят, ужас е просто. Сега се правят на принцеси и се увиват с едни шалове, вече почти са се скарали Mr. Green

Еми: сега освен Коризалия им давам и това: http://apteka.framar.bg/30001599/%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%83% … BC-9-%D1%81%D0%BD, а за кашлица/ че Зоя скоро кашляше брутално/ освен Тонзилотрен и Хомеовокс и това: http://apteka.framar.bg/30001570/%D1%85%D0%B5%D0%BF%D0%B0%D1%80- … BC-9-%D1%81%D0%BD. И капки антибиотични, като стане зелен секрета, по добре с капки, отколкото да слезе надолу и се почва една брутална кашлица, едни ангини и антибиотици...бррр. Предполагам сте ги ползвали тези, ако не сте дано помогнат. И при нас в градината циганетата кашлят като замаяни, едно цяла седмица го гледам все с 2 зелени висящи сопола!В очакване бях за болести. Говорих с госпожата, уж се опитвали да ги изполират, ама имало родители, които ги пускали и си изключвали после телефоните. Егати! #Cussing out

# 104
Привет и от мен.
И ние сме във фаза  Mr. Green Само дето при мен е лесно -  оставям го на баща му да си се оправя  Mr. Green Нали сме на отделни фронтове- той с едното аз с другото  Whistling Иначе редовно се тръшка че не може да вкара един гумен снупи на шофьорското място на един камион  hahaha Joy hahaha Ама реве и почервенява, ние му обясняваме че не може, ама не та не. И така днес снупи изхвърча през прозореца  hahaha Whistling Mr. Green

Днес бяхме на фотосесия в подкрепа на Вики и ни измръзнаха костите чак, и двамата още са сополиви,ама пусто майка им умира за снимки  hahaha Joy

Ванина и аз бях в такава дупка преди време, не можех да го дишам моя, да ти кажа само   luvbed оправя нещата  Mr. Green Това съвсем сериозно. Другото е на шопинг с приятелки, пък детето на мъжа да си го погледа  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт