СЕПТЕМВРИ´09 - тема 39

• 32 418
  • 751
  •   1
Отговори
# 210

Добро утро, мами!

# 211
Добро  Hug

Наде, как е Боби?

# 212
Добро утро момичета нещо се загубихме но ни тръшна гаден вирус с повръщане и докато се изредим всички #Cussing out
Немога да слагам картинки но се почерпете кой каквото желае за здравето на моето момче което е именник и честито на другите празнуващи на днешния ден cheers cheers

# 213
Днес е хубав ден, Честит Имен Ден на всички празнуващи. С пожелание за много здраве и усмивки  Hug  bouquet

Миии Боби е добре, за разлика от лудналата му майка. Вчера се разминахме само с кръвна картина, която беше съответстваща на здравословното му състояние, т.е. нищо хубаво, но с аб и лекарствата ще се оправи. Само дето като към обяд каза, че го боли корема и то точно в областта на апандесита, което напълно според мен съответсваше на темп.., от 37,2, която подържаше от 2-3 дена. Естествено, че веднага го водих на коремен хирург. Каза ми човека да не се шашкам и да почна, ако спре да се движи, има висока темп, и вместо да ака започне да повръща. Изобщо нямаше край с простотията. Тази нощ е спал добре без да кашля, дали аз съм спала като пън не знам  Blush
Ще се гледаме няма как. Дано вече да не ми сервира подобни глупости....
Иначе не спира да пее и да приказва. Ужасно много отговаря - всяко нещо е няма и неикам. Тропа с крак, вечно има претенции дори и за дрехите, с които да е облечен. Такова нещо не знам с баткото и ми е меко казано странно.

# 214
dessi79  Честито ти именник,да е жив и здрав и вие покрай него да му се радвате!Весел празник!

# 215
  • София
Здравейте мацки!
ЧИд на МИтака, да расте здрав и усмихнат...а мама и тати да го слушат! Grinning
Кати днеска като си я взех, нещо ми подкашля  Thinking Пак добре изкара....та най-вероятно утре няма да я пусна, поне в началото да стопирам каквото и да е...Ангел, ако устиска ще е добре, ако не почвам психически да се настройвам  Mr. Green
Надина Hug

# 216
Честит именник, Деси, жив и здрав   bouquet

Свил няма бацили, показа гърления секрет и слава Богу. Продължаваме да борим цветните секрети с гранулки Crazy

Еми, да минава леко  Hug

Бррр, Надина, ужас  Shocked

# 217
  • София
Атракцион пиши гранулите...

# 218
  • София
Добро утро мацки!
Някой няма ли да предложи кафе... Sunglasses
Ачо снощи вдигна Т 37,8...нищо работа, отказа да яде и гърлото му е червено, поне доколкото видях. Дрогирах го с хомеопатични, направих изварения комперс...спа си екстра, повече не е вдигал Т. Нямат сополи и двамата  Thinking Явно карат различни неща, защото Кати почна да кашля и си е кашляла през нощта ....пък Ангел не кашля  Thinking Ще ги водя днеска да ги види педи, обаче е втора смяна....Гранулките си ги съчетах сама и ще си призная какво давам, пък да видим дали съм ги уцелила хахахаха

# 219
  • София
Брех, многос те активни...правих една туршийка...лесна...стана страхотна...Ако някой иска рецепта, да се напъна да я напиша...Става за 8 12 часа готова туршията...

# 220
Искате ли да си направим един колаж на вече порасналите 2 годишни сладури Simple Smile Мога да се пробвам да направя нещо ако имате желание  Flutter

# 221
Аз съм за!

# 222
Да, да, искаме колаж  Peace

Много болни имаме отново - да се оправят по-скоро!
Ние сме ОК здравословно. Станал е много войнствен напоследък - само удря и посяга. Уж на игра, ама и нарочно и като му кажеш да престане продължава още по-ожесточено. Днес вече го набих поради тази причина (удари съседско дете). Друго нищо интересно, седим си в къщи повечето време и аз естествено почнах да пълнея  Mr. Green.

# 223
И аз съм за! Simple Smile

# 224
  • София
И аз искам колаж, само кажете къде да кача снимка Simple Smile

Станал е много войнствен напоследък - само удря и посяга. Уж на игра, ама и нарочно и като му кажеш да престане продължава още по-ожесточено.
Ники е същият и се надявам да отмине скоро, че е ужасно неприятно. Постоянно се бие с децата на площадката.

Общи условия

Активация на акаунт