СЕПТЕМВРИ´09 - тема 39

• 32 222
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
на мен ми се върти в главата, че ми бяха казвали за последните дни преди коледа.. трябва да попитам. не се бях замисляла..
подаръци.. не знам .. тя ми е най-малкият проблем.. най-трудни са брат ми и братовчедите ми ..баща ми, чичо ми, свекър ми.. като цяло мъжете Wink не знам вече какви подаръци, така че да се зарадват.

# 496
  • sofia
Петко е фен на Мечо Пух, Тигър, Прасчо и ко. Та нещо в този дух ще е и подаръка. не съм обикаляла още, щото най-мразя да обикалям без пари по магазините...
И аз не съм карала шарките, та ме накарахте да се замисля...Също, като Агуто се бях приготвила да  загивам, но Емир ме успокои. hahaha
Пепи нещо никак не яде тези дни...Чак започвам да се притеснявам. Сутрин се започва с незакусване....Питам го, какво иска за закуска, а той на всичко вика "не". Лоче си прясното мляко от шишето и толкоз. Може да гризне някоя бисквита и някое парче ябълка и толкоз. На обяд пак така. Сяда хапва няколко лъжици от манджата /3-4/, става и иска мляко. След обяд пак е на плод и някоя бисквита, понякога малко кисело мляко, или принцеса и така. Не иска да вечеря...Пак мляко пие. Май му се събира към литър мляко на ден. Възможно е от него да не огладнява. Но пък си иска...как да му откажа?!? newsm78
Болните да оздравяват!  Hug

# 497
Добро утро  Hug

Ivilda, мятай адрес на лични и предпочитания на малчо  Peace

Опуснах вчерашното намаление в Хиполенд, че не са превели заплата още.
Свил знае кой е дядо Коледа и  за какво ще дойде  Crazy

# 498
Мерсаж за кафето  Hug

Калоян цяла нощ е сновал между леглата и тоалетната, болял го корема, но не мога още да зацепя какво му е. Няма темп - давам му чай от мента, за успокоение и засега само толкова. След малко ще ръгна и 2-3 витамин ц и засега само това ми е на акъла, а сетих се и малко ентерол ще му дам.

Иначе и аз ходих до хипо-то вчера, ама по друг повод за каталога им, и като видях каква е лудница и се отчаях, а отделно нямах и пари за играчки и така, само го отбелязох намалението че съществува.

При нас коледно тържество няма да има, ще ги водят на куклен театър (по-точно кукления театър ще отиде при тях)и всяко дете ще получи торбичка с чаша и малка играчка + 2-3 шоколада. Та това ще са им подаръците, дори и не знам дали дядо Коледа ще минава. Ако не се лъжа около 20-21 ще е кукления театър.

# 499
Вашите деца къде спят? Явор спи с баща си,но ми се иска да му направя отделно легло и се чудя какъв размер да е.

# 500
Нашите деца спят при нас. Коко си има легло - съвсем голямо 1,90 на 80 или 90 май беше, по принцип си спи на него, но понякога (вече все по-рядко )прихожда при нас. На Боби направихме легло пролетта, но е спал през нощта там точно 15-20 дена и сега си спи само при нас. Леглото поръчахме от мебели Дибо, ако не се лъжа 1,60 на 70, за толкова имахме място. Без предпазни огради и решетки е и е ниско до земята.

# 501
Момичета,за тези които дават коластра,въпроса ми е:От аптеките ли купувате или чрез дистрибутори и на каква цена е,защото дочух че е 80 лв?Наистина ли е толкова?

# 502
И аз съм чувала за коластрата, че е към 80лв.. та това ме отказа от нея.
Дара спи на голямо легло 90 на 200 от апри-май месец някъде, няма решетки, няма нищо.. падала е точно 2 пъти. взехме го от комо

# 503
  • Испания и Стара Загора
Мойте си спят в отделни стаи.С Андреа не сме спали нито една вечер заедно.Тя си спеше в нейното легло,а преди 2 месеца я преместихме в нейна стая.С Алекс спахме заедно до 5г. и като сменихме квартирата и го отделих в друга стая.Андреа си спи още в кошарата.Чак лятото  ще я махна и ще я сложа на нормално легло. Peace

# 504
  • София
Никола си спи в неговата стая, още в бебешкото легло (70/140 см). Не сме му махнали решетката още, че много се върти и подозирам, че ще пада често.

# 505
Момичета,за тези които дават коластра,въпроса ми е:От аптеките ли купувате или чрез дистрибутори и на каква цена е,защото дочух че е 80 лв?Наистина ли е толкова?
Аз купувам от www.iherb.com на цена 8-15 $  Peace

бебешондел, прави му направо голямо, ей сега ще се изтърколи, за какво да минаваш през някакъв междинен размер  Peace

Наде, дано му няма нищо на Коко  Hug
От работа ми дадоха талони за облекло и ботуши, та се накиприх  Flutter Голям купон с двете деца по магазините  Whistling

# 506
Коластрата Имунокол перфект в нашата аптека е 17-18лв. (30 хапчета).
И Ади си спи още в бебешката кошара с решетка. Есента сигурно ще взимам по-голямо легло - само дето не виждам къде ще го сместя в стаята ни.

Ей, Атракция, талони за дрехи не съм виждала от времето, когато работех в БТК.. От тогава само на куци фирми попадам дето нищо не дават  #Cussing out Айде честити ти нови дрешки и със здраве да си ги носиш!

След два часа ме чака шофиране на лада нива през Петрохан - бляяя  Sick

# 507
  • София
Кати с мен на спалнята...Ангел още в кошара...Той е фен на кошарата си...Догодина планувам ремонт на детската и най-вероятно ще ги преместим там...та до тогава ще си спим по тоя начин...Кати спеше на голямо легло от 1,6 г и имала 1 2 падания...Но си мисля, че е добре всяко дете да си има стая, ама на тоя етап не ми се правят две детски стаи и най-вероятно ще са заедно поне докато поотраснат... Thinking
Есим, че кво му има на лада нива....ще правиш мускули WinkАма и ти къде по товав реме си тръгнала през Петрохан... Thinking
Коластрата на АкваСорс 62 лв дистрибуторска цена...

# 508
Коластрата и аз я взимам на тънкажна цена от Аквасорс, ама нещо ми свърши, че събирам сили за новата доставка.
Днес и аз по магазините, ама нашите гледаха децата и беше спокойно. Сдобих се най-после с подобие на плетена рокля е не точно, ама почти, та съм доволна, на децата по една книжка да не са капо, аа и най-после коледния каталог, дето толкова го споменавам. Crazy

# 509
  • София
Я кажете някой сблъсквал ли се е с такова нещо? Никола в петък вдигна температура (около 38 градуса), без други симптоми и в събота вече си беше ок. Обаче около очите и устата му се появиха дребни червени пъпчици, някои изглеждат като пълни с вода, и не се махат вече втори ден. Днес и гласът му гъгне, все едно е прегракнал, а гърлото не му е червено. И сега се чудя дали е някаква алергия или нещо друго. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт