БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 86

• 76 925
  • 744
  •   1
Отговори
# 15
  • Враца
Брейй да се доредя и до първа страничка..браво на мен!  Hug

# 16
  • Троян
И аз се записвам да следя,то няма какво да покажа,малко съм бавна с шиенето Embarassed но пък много ви се радвам.

# 17
  • в една мансарда точно под звездите ..........
Привет и от мен!

Поздравления на Сисак за новата темичка!  Hug
Хвана ме неподготвена от към снимков материал, но обещавам в скоро време да снимам какво съм си нашила.
Марго много си бърза. Получава се страхотно!

pepen страшно нежни са тези сезончета! Би ли споделила схемите, моля те?

На всички пожелавам повече свободно време за любимото хоби!
  bouquet

# 18
  • Севлиево
И аз се записвам с обещаното бебче:

# 19
Здравейте неуморни! И аз се записвам с един ръстомер, който изкарах през едномесечния си отпуск!
https://picasaweb.google.com/103733889986564737250/Gobleni#5658577779272817426 Голяма наслада - почивка, хоби, разходки .... ех че хубаво беше!

# 20
  • sf
Да не ви изпусна
Нямам какво да покажа, вчера започнах нов, който се оказа и последната резерва, ще трябва да се купуват нови , за ужас на мъжо  Joy

# 21
  • Все на втория етаж
Привет от мен с бърз запис Simple Smile Скоро не съм се весвала при вас, но вече имам един ушит и един накрая за периода в който не съм се разписвала. Единият даже е в рамка Simple Smile Завършвам Богородица и съм метнала око на един за децата. Ще се разпиша със снимки и този път редовно ще ви следя. Hug

# 22
Аз вече имам какво да покажа и в тази нова тема Rolling Eyes

# 23
  • Пловдив
Привет!     Hug

Аз само се наслаждавам на красотите и ви поздравявам от сърце за сръчните ръце! 

# 24
Захванала със се с няколко гоблена и дребосъчета, но още нямам нищо готово.
Намерих тези игли - двувърха - за бързо шиене на фон (работи се с рамка) и игли с двойно ушенце - за смесени цветове (т.нар. мартеници).

Последна редакция: ср, 05 окт 2011, 16:22 от Стрелец

# 25
и аз да не изтърва   jumpuu

# 26
Захванала със се с няколко гоблена и дребосъчета, но още нямам нищо готово.
Намерих тези игли - двувърха - за бързо шиене на фон (работи се с рамка) и игли с двойно ушенце - за смесени цветове (т.нар. мартеници).

откъде взе иглите?

# 27
Минавам и аз само със Запис!

Иренка радвам се да те видя отново тук!  Hug

# 28
  • Пловдив
Ще ме простите за голия запис, но съм изтървала цяла тема, да не пропусна и тази!  Embarassed

# 29
Извинете за глупавия въпрос, но може ли да попитам как се шие с тези двувърхи игли?  Embarassed 

Общи условия

Активация на акаунт