Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 91-ва тема

• 163 956
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
chrissy   може ли рецептата за "Дамски каприз"

# 631
Jozzy, и пилето със зеле, и курабийките изглеждат страшно апетитни!
miriams, разкошна питка, блазе й на свекърва ти с такава снаха!
пеп-4o, отново показваш вкусотия след вкусотия!
Гуинет, разкошни кексчета!
chrissy, зашеметяващо меню!!!
Еликсир, много оригинални принцеси!
pepelia6kata, страшно апетитно, да можех да си гребна...
Madla, megansg, ditsan, plamsy, рени55, както винаги при вас е толкова изобилно и вкусно!  bouquet

От мен салатка, пица Маргарита и шоколадово суфле с течен център:

# 632
# 633
Да се разпиша скромно:

зимна салата и салата от морски дарове с яйца :

рибни пръстчета, пилешки хапки и бутчета...по рецептата на "Маги"

десерт, който не мога да определя с име, но пък е страхотен:

# 634
Apr,страхотнно меню,
maqaami ,Рмалси,Пепи,страхотни сте.
Марабу,чудно и вкусно е било у при вас.В къщи паста с пилешко и червени чушки.Мъжа ми я пригтови спазвайки стриктно рецептата  Mr. Green

# 635

maqaami, толкова скромно, че не знам, като решиш да не е скромно! Сладкишът изглежда страшно вкусно! Heart Eyes  bouquet
ditsan, честито, мила, да си жива и здрава!  bouquet
рени55, тая баклава с халва...... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet
При всички е страшно вкусно! Heart Eyes  bouquet  chef

Вкъщи рибени полуфабрикати и питка.

# 636
Честит празник на всички именици   bouquet
от мен тази вечер млечна салата,картофи,пилешки рула с пълнеж от гъби пушено сирене,чесън лук и сметанов сос със синьо сирене много добре се получиха и торта с моркови  Grinning

# 637
Благодаря на всички за милите думи!
Видях невероятно вкусни неща. Нямам време да спомена всички поименно   bouquet
 но при всяка една от вас е от вкусно по вкусно!

От мен една Фокача с моцарела и розмарин

# 638
maqaami, може ли рецептата за сладкиша без име? Ммммм, изглежда страхотно! Браво!

Леля Ог, може ли рецептата за кошничките?  newsm10 Уникални са   bouquet

# 639
Искам специално да благодаря на  megansg, mari_eta, tutulina, рени55, Ira-ari, lu4a, Marieta, пеп-4o,  labrex, miriams28, matze, Qn-Bibiqn, Гуинет, еликсир, Madla, Леля Ог, bliznacite2004,  за хубавите пожелания!!!  newsm51 newsm51 newsm51

Всички сте страхотни, уникални неща сте показали!  smile3501 smile3501 smile3501

И за да не е спам - пълнени чушки и млечна салата:

# 640
Рени може ли рецепта за баклавата с халва Praynig
rozita_2703 как точно правиш тортата от моркови?

# 641
  • München, Deutschland
lu4a, много ти благодаря за рецептата  Hug

еликсир и рени55, много вксни патладжанени менюта Simple Smile

marabu

megansg, plamsy, maqaami, MG18, rozita_2703, desi_go

ditsan, честит празник! Бъди много, много щастлива!   bouquet

пеп-4o, много апетитна рибка  eat

Apr, точно такива суфлета искам да направя, lava cakes, дето им казват. Вместо това обаче направих по една рецепта на Гордън Рамзи, но вътре явно не беше предвидено да са течни и определено не беше това, което търсех, макар да се доближаваше максимално до снимки в нета. Ще съм ти много благодарна ако кажеш как ги правиш, защото твоите са се получили точно както си ги представям  Hug Аз нямам специални формички за суфле, става ли в друго  Embarassed

labrex, питката ти пак е чудесно оформена, как ти идват наум толкова идеи  #Crazy

magi71, с голямо закъснение, но честито за публикацията!!!   bouquet

dekamer, рецепти за "Дамски каприз" има няколко във форума, можеш да си погледнеш, моят е от тези с печенето Simple Smile

3 яйца + 4 белтъка за глазурата (попринцип в блата се слагат само жълтъците, а отгоре - само белтъците, аз просто имах останали белтъци)
    3/4 ч.ч. захар
    2 1/2 чаени чаши брашно
    1 пакетче краве масло (125гр.)
    бакпулвер
    1 ч. ч. пр. мляко
    мармалад за намазване, по желание
    орехи за поръсване (аз забравих)
    10 супени лъжици захар (равни, за глазурата)
    ванилия

Разбиваш яйцата + захарта, добавяш млякото и разтопеното масло. Накрая сухите съставки - брашно + бакпулвер + ванилия (по желание, аз обичам), предварително смесени. Това се пече на 180 градуса, към 30 минути, зависи от печката.

Като се опече, още топло се намазва с мармалада (аз сложих колкото имах ягодов), но имай предвид, че си става сладичко. Разбиват се белтъците на твърд сняг със захарта (не много по-рано, за да не спаднат!) и тази снежна смес са разпределя внимателно с дървена лъжица / шпатула върху мармалада. Посипва се с орехи (аз забравих) Цялата тази красота печем на 130-160 градуса още около 15-30 минути (при мен 20 минути, първите 10 на 160, после на 130 градуса) и това е Simple Smile

Една малка препоръка: намалила съм захарта почти наполовина спрямо рецепти, които четох и пак става доста сладко, ако не обичаш, намали я още  Peace Става бързо, макар да звучи връткаво  bowuu

# 642
  • Сливен
здравейте,благодаря много за пожеланията
Madla много е съблазнителен тутманика с червената чушка,а и желираното мляко няма да откажа  Peace ,а тези лодки с кайма,пак ми събудиха глада  ooooh!
vesi_nn много апетитно
Аелис взимам си от сладкиша с кисело мляко
ЗИЧЕ давай хляба аз нося шарената сол  Crazy Party
megansg мммного ми харесаха предложенията ти -бобеца в къщи много го уважаваме  Whistling и питката,и пилето с ориз,всичко е страхотно
Леля Ог страхотни неща както винаги,с огромно удоволствие се любувам на всичките ти ПРОИЗВЕДЕНИЯ ,поздравления
[Гуинет,Apr,jozyy,chrissy, и при вас вкусно и красиво
matze нуделите изглеждат много съблазнително
пеп-4o тези пилешки хапки...още се облизвам....
еликсир страхотно предложение за патладжан,много апетитно ,браво

рени55
много разнообразно,браво
ditsan честит имен ден и тук( но с малко закъснение) ,тортата е много хубава,желая ти много здраве,много късмет и много усмивки   bouquet
plamsy сядам на трапезата....
maqaami десерта ти ми хвана окото
labrex питката е станала страхотна

rozita_2703
всичко изглежда невероятно

magi71
взимам си от пълнените чушки и от млечната
от мен пак питка
и една лятна манджа

# 643
От мен една много интересна салата с фалшиви спагети от ролца от раци. Търпи много вариации, в зависимост от вкусовите предпочитания.

И една торта футбол, която не си харесвам особено, но се наложи да я направя много набързо

# 644
Още малко от Димитровден - мъфини с банани и крокан

Бонбони с шоколад и банани от ПИНА, невероятно ефектна и лесна рецепта  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт