Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 91-ва тема

• 163 831
  • 742
  •   1
Отговори
# 735
Umbra , много "стряскащи" сладки изкушения smile3501
Аз да покажа част от менюто за роженния ден на сина ми
Тортатат е по рецепта от блога на lulu - фантастично вкусна и ефектна. За лулу newsm51

източник : http://luluto.blogspot.com/2010/06/blog-post_29.html

Брускети

Питка

# 736
  • забравих си мисълта...
Lu4a, честит рожден ден на сина ти. Да ти е жив и здрав и много да те радва.  newsm67

Тортата е прекрасна!   bouquet

# 737
Venetta, благодаря!  bouquet Откакто намерих този форум и всички вас, все по-добре започнах да готвя и вече никой вкъщи не иска купена торта Embarassed Peace

# 738
 lu4a да е жив и здрав синът ти. И аз като теб от как се запознах с форума се научих да приготвям много и вкусни неща   bouquet

Вечерята от снощи

Барбун в доматен сос с маслини и зелен лук

Вкусното хлебче без месене на Йоли

# 739
Я да се вмъкна аз тук да се разпиша преди да сте минали в новата тема. Момичета  , прехвърлила съм приготвянето на манджите на мама свеки и за това не се мяркам тук , но ви следя отблизо и винаги се радвам на красотите които показвате. Лигите ми потекока като видях на Илианчето лучника (как го обичам това чудо само) . Всичките сте ми Уникални кулинарки   bouquet  bouquet  bouquet

Ето от мен една тортичка (първата ми покрита торта ) подарък за дъщеричката на моя близка приятелка. Малката госпожица поиска торта за големи  щото и тя била голяма  вече Laughing

Ето го и тортето: какаови блатове+кокосов баварски крем

# 740
неделя и пица естествено  :smile1:

Пица с бекон и салам

# 741
Заповядайте в НОВАТА ТЕМА  Hug Hug Hug

# 742
  • Русе
Заповядайте в новата 91-ва  тема !!!

Моля ви използвайте бутона ИЗВЕСТИ , постове тип ЗАПИС пълнят 5 страници от темата.
Благодаря ви предварително!

Качване, намаляване на картинки и снимки.

Общи условия

Активация на акаунт