Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 91-ва тема

• 163 893
  • 742
  •   1
Отговори
# 705
Аааа , много вкусно всичко ! Не е за гладни бременни тука .  Simple Smile
Моята закуска - ябълковият ми сладкиш от вчера :

# 706
  • София
Здравейте!!!

С удоволствие ще си взема парченце от сладкишите на Бъни, от тиквеника на антониа, ябълковата торта на Лабрекс и сладкишите на Бени и Qn-Bibiqn , и ще си допия сутрешното кафе Flutter

А за обяд не бих отказала от рибката на marabu, кюфтенцата на пеп-чо, лазанята на Венета, запеканката на nudel33 пицата на maqaami, kaшкавалените пържолки на Маги71 и солената торта наmiriams28 Wink

От мен скромно:
Баница със сирене

Бананов щрудел

# 707
  • Варна
От мен една зле изглеждаща тортичка  Embarassed на фона на вашите красоти   bouquet http://shtelkich77.snimka.bg/cooking/razni-opiti.627738.25445799

# 708
Пинки, на баничката също никой не отказва  Wink

Мекици у нас за закуска имаше преди малко. 

# 709
Страхотни баници, мекици, сладкиши и салати видях.За съжаление не ми се удава често възможност да влизам тук и да коментирам по-често вкусотиите, които приготвяте!Прекалено много странички съм пропуснала, а не искам да пропусна някой!За  всяка от вас дами  bouquet
за страхотните неща,които сте приготвили!

От мен едно сладко предложение за почивните дни.Правих тази торта по повод рожденния ден на съпруга ми.Почерпете се и вие!

[img=http://vkusnosbety.blogspot.com/2011/10/blog-post_28.html]http://Торта Трюфел[/img]

# 710
  • Варна
Пепи грабвам си мекичка,кюфтенце...то всичко е много вкусно
Страхотни прелести и вкусотии
Момичета благодаря ви от сърце за уважението и прекрасните слова,не може да има и сравнение с вашата виша кулинария.За всички вас  newsm51
Бианка вземам си бонбонче за твоя рожденик,Декаме много си е хубава тортичката,Пинки чудна баничка и щрудел,Ян Бибиян хубаво сладкишче,Розита,Бъни,Антония,Марабу,Маги,Бени,Рени,Ану всичко ви е много апетитно
Лабрех,Жои ябълковите ви  торти са прекрасни
Вени соления ти кекс е супер пак ще го правя и си чупвам от другите ти вкусотии с лъжичка от сладкото
Магами чудна супичка
Мириам и двете ти тортички са хубави
Плам супер рулце.
Желая ви приятни почивни дни,ние по гости за два дни.

За днес бутчета печени,яйца,салатки,картофени кюфтета и лимоновия сладкиш на Маги  newsm51

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 13:55 от megansg

# 711
Ах, какви сте къщовници и колко ги умеете вкусните неща!  chef  bouquet

megansg: Сготвила си всичко, което искам да включва моето меню, но съм си забранила, но пък мога да гледам, колкото си искам! Simple Smile

biankaD: Толкова е шоколадово у вас, че направо...

dekamer:  Тортата ти е прекрасна и има вид на бутиков продукт!

pinki81 ` nen-4o ` beniii:  Вашите банички са просто чудесни, аз такава не мога да правя точно, но пък мога да ги ям! Simple Smile

magi71  Радвам се, че давам свежи идеи на някого, но искам пък ти да ми кажеш какво е мафлуса, аз реших, че гледам млечна салата Embarassed

miriams71 За теб дробчетата, а за мен твоята солена торта!

on-bibiqn сладкиша ти изглежда вкусно, от мен чая!

И за да не съм без нищо ето ви едни диетични броколи на фурна, правени за мен!

И гъбки пеканки с банички за него!

# 712
  • varna
Pinki 81,може ли да публикуваш рецептата за баницата.Изглежда фантастично!  bouquet

# 713
  • София
Pinki 81,може ли да публикуваш рецептата за баницата.Изглежда фантастично!  bouquet

Разбира се Peace

В подмазана тава слагам 2 кори (най-често ползвам Белла или Фамилия), натрошавам обилно сирене, пак 2 кори, сирене и така докато свърши пакета. Нарязвам я на парчета, загрявам мазнина (около 1/2 ч.ч. олио или малко повече) и я заливам така че да има навсякъде. Разбивам с вилица 4 яйца и прибавям към тях около 400 мл газирана вода. С получената яйчна смес заливам баницата и слагам да се пече на 200 градуса за около 30-40 мин.
Надявам се да ти хареса Wink

# 714
  • сред люляците
Аз се вмъквам в темата през седмица  EmbarassedНо все пак успявам с нещичко.

Крем карамел с тиква и един Лучник, който е от миналата неделя.

# 715
Благодаря на всички мили дами,които отделиха по една добра дума за плетеното хлебче,много е стимулиращо  bouquet Hug!

След вкусния лучник на Илианчето аз да си покажа букатините по тази рецепта :

# 716
  • Русе
 Маями, вземам си гъбки, Пинки - баница от теб, мекици от Пепчо, шоколадови изкушения от Бянка - да ти е жив и здрав съпруга   bouquet

Меганс, Еликсир, Илраи, Бени, Мириам, много апетитни предложения от вас  Peace

От мен - за мезе на новото червено винце - овесени крекери от "Кулинарно  в кухнята с Йоана".

и Бисквити с банани и шоколад на Пеп-чо

# 717
# 718
след апетитния  сандвич на Лулу   bouquet

Шаран плакия от мен, за вечеря

# 719
  • София

Мнооооого е вкусно и красиво, както всеки ден!
Заминавам за 1-2 месеца при синът и снахата да им помагам, защото всеки момент очакваме да се роди бебето. От там ще ви следя естествено, няма да ви изпускам.Ще се включвам от време на време естествено....!
За Венета и Маги - Мойшавена
Вени, сладкиша има мазничък вкус и си мисля, че няма да ти е по вкуса. Това не пречи да го пробваш де...........
На всички желая весел уикенд!!!

Общи условия

Активация на акаунт