Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 91-ва тема

• 163 839
  • 742
  •   1
Отговори
# 690
 Две пици от мен и салата

# 691
Отдавна не съм пускала нищо.
Поздравления за всички вас. момичета HugРедовно ви чета и си набелязвам рецепти Hug
Набързо ..и ще се върна да чета и питам по късно
Баничка

Сладкиша на Рени без яйца

Галета на Лабрекс

# 692
  • Варна
Еликсир, много апетитно хлебче.
Закусите на lina kaz и пеп-4о са ми любими.
А от менютата на megansg, рени55 и Пламси искам всичко да опитам.
От мен от предните дни кюфтета с доматен сос на фурна, тивеник по рецепта на 3хi, мини пица калцоне и салатка.

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 21:03 от antonia

# 693
все пак е петък ден на майстора и рибата  Simple Smile
Риба на фурна с маслини и домати

# 694
но ние ще хапнем пилешко  Laughing Laughing

Пиле салтимбока

и пържени кюфтета  със салата от червено цвекло.

# 695
пеп-4о, метни една порцийка кюфтаци с цвеклова салатка! Heart Eyes  bouquet
Бъни, ако даде едно рулце баничка, ама и галета ще искам, на нея никога не мога да и устоя! Heart Eyes  bouquet
lina kaz и тя сложила едни съблазнителни мекички с разни екстри! Heart Eyes  bouquet
Много, много вкусотии в темата Crazy Heart Eyes, поздравления за всички майсторици! Grinning  bouquet  chef

jozyy, снимката ти ми напомни нещо познато и набързо спретнах и аз ябълквата торта. Мисля, че ако орехите не са смляни, а само натрошени, май ще е по-добре newsm78. И понеже се чудих...взех, че изстисках ябълките, страх ме беше да не стане длетаво тестото. Ти прави ли го?

И пак пържени зелени домати, на снимката без соса, също и фасулец, отдавна не бях го варила.

# 696
  • забравих си мисълта...
Magi71, поздрави за твоята изява в списание Домашна кухня. Пожелавам ти още много такива в бъдеще.

Искам макар и със закъснение да честитя имения ден на всички, който са имали повод да празнуват и да пожелая здраве и повече поводи за усмивки.   bouquet    bouquet    bouquet

Yagodka, Megansg, Mari_eta, Labrex, Гуинет, Madla, Леля Ог, много ви благодаря мили Дами!   bouquet    bouquet    bouquet

Yagodka, прекрасно меню. Винаги ме съблазняваш с вкусотиите си.
Megansg, при теб е, като че ли рогът на изобилието се е изсипал при нас в темата, от всичко по много и от вкусно по-вкусно.
Впечатли ме прекрасната торта на Марие-та, която така ме прехласна, че дъхът ми спря.
Sophia L, показала си ни много вкусни ястия и сладкиши.
Labrex, кажи кога ще подпишеш документа за осиновяване, искам вече при теб Wink. Не се издържа така, само да гледам и да преглъщам, като куче пред месарница. Wink Между другото на едно място спомена за сладкиш със зелени доматчета. Сладкиш нямам, но мога да ти предложа невероятно вкусното сладко от зелени домати с карамелизирана захар и орехи Wink.
Гуинет, чудесен сладкиш, както и всичко останало, което ни показваш.
Пеп-4о, невероятна баничка си ни показала, а за останалото нищо няма да казвам, ти си знаеш, пращай по влака.
Иланг-иланг, в тази тема те виждам по-често, което много ме радва, защото е удоволствие да се наслаждавам на твоите кулинарни изкушения. Специално за тутманика искам да ти изкажа комплиментите си. Прекрасен е! радвам се, че ви е допаднал.
Madla и при теб е винаги невероятно вкусно, да се чуди човек, от кое да си вземе по-напред. А кифличките ти са наистина неустоими. Комплименти, много ме съблазниха.
Мила Леля Ог, твоите торти, сладки и ястия са винаги толкова красиви, толкова перфектни и уникални, че човек може часове наред да им се любува и пак няма да посмее да си хапне, за да не наруши хармонията и красотата, на която  човек никога не би могъл да се насити.
Еликсир, както винаги ни даваш възможност да се насладим, на много нежни и изкусно приготвени от теб сладкиши и ястия. А плетеното хлебче със сирене и кашкавал е просто невероятно.
Reni55, щруделът ти е перфектен, а тулумбичките ти са чудесни. Радвам се, че рецептата ти е допаднала. Наистина е много сполучлива. А този десерт мойшавена има ли си рецепта?
Тутулина, много е вкусно при теб, качи всичко в същия влак който ще ползва Пеп-4о Wink.
Nudel33, питките ти по идея на Еликсир са прекрасни.
Angellove, невероятна торта, останах ами очите в нея.
Desi_go, френската селска торта е просто мечта.
Vesi_nn, показваш ни истински кулинарен парад, а за твоята кукла мога само да кажа, че на човек му се иска да я изхруска Simple Smile.
Miriams28, предполагам свекърва ти много се е зарадвала на прекрасната питка.
Smiley*, плодовата ти пита е много изкусителна и ме подстрекава да си направя и аз.

Аз бях много лошо настинала и почти една седмица бях на легло и още толкова се възстановявах. Днес уж съм вече по-добре, затова ви показвам съвсем скромно:

Солен кекс
Казах на мъжа ми да направи снимка на парченце, но той забравил Simple Smile и каза, че е сигурен, че вие ще му простите Wink.

Лазаня с пуешко месо и зеленчуци

Сладко от дюли. Това е нашето бурканче, другите пет ги конфискува Ели. Wink

И моят най-обикновен, но много вкусен сладкиш, този път с ягодов пудинг.

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 01:31 от Venetta

# 697
  • Австрия
Привет момичета,

отново прекрасни неща видях. Браво!   bouquet

От мен:

# 698
merydit, питката ти е невероятна! Много красива и толкова добре подредена, браво, много ми хареса!  bouquet  chef

Venetta, и аз готвя документи, ама да ме осинови някой Grinning, ще видя как ще се подмазвам, като ти гледам менюто........ Heart Eyes   bouquet
nudel33, като ти видях снимката, много апетитно това подреденото Heart Eyes, и се сетих, че не си показах супичката с кнедлите. В крайна сметка станаха нещо между двете рецепти - твоята и на desi_go, в смисъл, че почти бях свършила маслото и допълних с олио, харесаха ми, благодаря!   bouquet

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 00:44 от labrex

# 699
Поздравления за всички чудесни готвачки!
Вие сте просто вдъхновение за мен, а вълшебствата ви развалят и най-добрите ми намерения за някакъв режим... а така обичам да готвя!  chef

Тези дни у дома менюто е:

за мен:любимата ми супа от воденички и желирани плодове:

а за него пица и така любимите му дробчета по селски:

# 700
chrissy,miriams28, рени55, Venetta  Hug Hug Hug

miriams28, страхотна питка!!! Peace
lu4a, много вкусни мъфини, а и как си ги украсила с тия знаменца Simple Smile
vanillla, аууу...много оригинален е тоя хляб!!!  bouquet
nas, прекрасно меню, вземам си от всичко!
Anuck, мнооого обичам това шмеркезе, прекрасно представяне!
Лелеее, жестока пита Alokazia!!!   bouquet
megansg, Madla, plamsy, вашите менюта винаги ми много ми допадат!!! Hug
matze, омлета ти е страхотен!
еликсир, страхотно апетитно хлебче!!!
Smiley*, перфектна плодова пита!
merydit, уникална пита, и хубаво си показала как си я приготвила!:peace:
рени55, какво представлява тази мойшавена?
пеп-4o, много апетитни закуски  Hug
rozita_2703, пиците и салатката са точно по мой вкус!
Бъни, вземам си от баничката ти!
marabu, labrex, Venetta, вкусно и красиво е у вас!   bouquet
nudel33, не знам какво е това, което си показала, но е адски апетитно!
maqaami, и твоето меню много ми хареса, а и идейки ми даваш! Peace

От мен - мафлуса, пържени кюфета,кашкавалени пържолки  и лимонов сладкиш:

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 23:03 от magi71

# 701
  • Австрия

nudel33, не знам какво е това, което си показала, но е адски апетитно!

magi71, благодаря ти за комплимента! Hug  bouquet
Рецептата е от едно немско списание и се нарича : Kartoffelauflauf, демек на български картофен огретен или запеканка. Според мен може така да се нарече.  Wink Преводачката в интернет го нарича "гювеч".   newsm78
Ти си приготвила също страхотно меню!

labrex, супичката изглежда чудесно, направо ми вика: "ела ме изяж"  Wink
Радвам се, че кнедлите от грис са станали. Рецептата трябва да се спазва точно, защото е много вероятно да станат твърди. Хубавото е, че можеш от вечерта да ги приготвиш и да ги оставиш в кутия с капак в хладилника. На другия ден ти трябва само бульон и супата е готова. При нас такива бистри супи много се консумират, особено през зимата  Wink

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 23:35 от nudel33

# 702
  • Сливен
елексирче страхотно хлебче,показах го на мъжо и стигнахме до едно решение- ще се направи  Party  Joy
мадла взимам си от омлетчето и пълнените гъбки  Flutter  ,няма да пропусна и десерта с боровинки

Smiley*
страхотна плодова пита

merydit
питката ти е станала за чудо и приказ  smile3501
megansg с тези реалистични и апетитни снимки ще ме вкараш в грях  ooooh! Crazy Party
jozyy - ябълков разкош

plamsy
взимам си и от рулцето,и от дробчетата,и от пържолките с гъбки
пеп-4o много апетитни закуски
rozita_2703 страхотни пици
Бъни всичко е супер
венета празник за очите ми
nudel33 много красиво редено
maqaami грабвам дробчетата по селски и отивам за бира  Whistling
magi71 и при теб всичко е много апетитно
аз преди малко направих още една торта за малкото ни синче (утре ще имаме празник с децата нали го отложихме миналата седмица)

и една солена торта

# 703
Цитат
jozyy, снимката ти ми напомни нещо познато и набързо спретнах и аз ябълквата торта. Мисля, че ако орехите не са смляни, а само натрошени, май ще е по-добре newsm78. И понеже се чудих...взех, че изстисках ябълките, страх ме беше да не стане длетаво тестото. Ти прави ли го?
labrex Това за орехите и аз си го помислих. Ябълките не съм ги изстисквала, тортата стана като дунапрен, даже в началото ми се стори малко суха, но като преседя една нощ блатовете поеха от ябълките и станаха екстра. Другото, което сега ми хрумва е че може би има връзка между смлените орехи и ябълките в смисъл, че като са смлени орехите поемат излишната влага от ябълките.

# 704
Здравейте момичета Hug .Много вкусно и красиво при всички вас Heart Eyes.Ще покажа няколко съвсем обикновени неща и бързам за работа.Само да кажа,че тези желирани плодове на maqaami ме изкушиха твърде много  bouquet
Баница със спанак,спанак с ориз на фурна с яйце и ябълков кейк.Хубава почивка на всички почиващи и да не забравяме,че май тази нощ ще сменяме времето в наша полза Peace

Общи условия

Активация на акаунт