Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 14-та тема

• 141 090
  • 743
  •   1
Отговори
# 165
А как ще разбереш, че опитът се е провалил? Това ще стане чак при печенето и вече няма да има време за никаква питка...

Аз съм месила и по нощите, който иска - намира начин Peace.

Ще направя генерална репетиция  Laughing преди това.

Съгласна съм, че има начин щом човек иска  Peace, накрая ще взема всички продукти и ще я меся на работа  Laughing

# 166
  • ГОре на черешата...
Ехаааа, ще е много интересно, стига да има къде да я опечеш...

# 167
  • Пловдив
Съгласна съм с Мариета което е казала. Peace Peace Peace
Има рецепти и предишният ден да си я изпечеш пак си е хубава на следващият аз като изстинат със домакинско фолио ги опаковам и на другият ден си са душички.
Другото което можеш да направиш е да си омесиш тестото и да го държиш в хладилника и съпруга ти да го изкара да  втасва  преди да се прибереш ..само може на топка да го направи не е нужно фигури даже. Като се прибереш вече втасала да я бутнеш във фурната и докато приготвиш масата воалаааа питаааааа Hug Hug

# 168
 Laughing Laughing Laughing има един Раховец, ама не сме го пробвали дали пече, обаче ще е интересно впредвит естеството на работата ми да кажа на някоя жена, която и е дошло да ражда на коледа, ти задръж и не напъвай, че ми изгоря питката  Joy Joy Joy

Сега сериозно, благодаря за съветите, обещавам след коледа да споделя каква съм я свършила и да покажа творението си   chef

# 169
  • ГОре на черешата...
Ааа, то само като и замирише и ще го изстреля като тапа та да скокне да си чупне парченце Laughing...
сори за спама, спирам вече Embarassed.

# 170
Скоро не съм снимала питки ,ето тази от новата фурна от тази вечер,определено и фурната има значение

# 171
J_M_M ,честита ти фурна,със здраве да си я ползваш!Питката ти е страхотна!

Blue_eyes ,има още един вариант,който Вени ме е уверила лично,че дава перфектен резултат,но все още не съм проверила,а именно-да изпечеш питата предния ден и когато изстине напълно да я замразиш.Преди вечерята мъжа ти ще я изкара да се отпусне на стойна температура и на вкус било като токущо опечена.И козунаци така замразяват.

От мен Повитица :

# 172
Еееееее, еликсир, не е честно, на работа съм още, а това нещо така ми се усмихва ароматно. Разкошно е  bouquet

# 173
Луча,благодаря ти,мила! Heart Eyes Hug

# 174
Ето  и моята питка със сиренце.

# 175
еликсир, тая  повитица голяма лепотица, разкошно изглежда!  bouquet  chef
poli555, много апетитна питка със сиренце, такава пухкавичка и мека изглежда! Heart Eyes  bouquet
J_M_M, хубава питка! Само не разбрах харесва ти или не новата фурна? Питам, защото аз не искам да купуваме нова печка заради чудесната фурна на старата и само се разправяме с половинката по тоя повод, печката определено е за смяна, но фурната.......не щЪ да се разделям с нея, писала съм го вече във форума. Grinning Peace  bouquet

# 176
благодаря ви момичета  Hug
labrex разбира се че ми харесва,няма изгаряне от едната страна а от другата бяла като сняг,и питката от миналата седмица си втаса във фурната и фолио не се налагаше да слагам,нито да я въртя, песен си е с новото.
Тя моята старата беше една антика.Представи си печка тип раховец обаче копчето за големия котлон и фурната е едно и ползвах или котлон или фурна ooooh!,а малкия изобщо не работеше .

еликсир    bouquet  bouquetтази повитица много апетитна ама мъжа ми обяви бойкот на всичко сладко и тестяно и последно време едно затишие в къщи ,обаче се успокоявам че идват празници и ще наваксвам

poli555 много е хубава   bouquet

# 177
labrex разбира се че ми харесва,.........

J_M_M, няма да те давам на половинката да те чете, права си, сигурно новото си е по-добро, ама ще си изчакам аз фурничката да сдаде фронта и тогава. Притеснява ме само, че нашата печка има газови котлони и там все я поправят, ама..........ще му мисля! Laughing   bouquet

# 178
  • Сливен
и пак питка,този път и с яйчице,вътре с червен пипер ,сирене,масло и шарена сол

# 179
  • ГОре на черешата...
Страхотни питки и сладък хляб, момичета, браво на всички  bouquet!

Днешната питка за РД на моя съпруг - нарекох я "Детелинка":

Общи условия

Активация на акаунт