90% са с такова
Моя счетоводител не ми е подал декл. по чл.53 и скоро няма да си го получа, ама живи и здрави

Моя счетоводител не ми е подал декл. по чл.53 и скоро няма да си го получа, ама живи и здрави
Аз вече се водя и на работа, т.е. отпуска съм и от 11,01,2012 ще взимам половината майчинство до края на втората годинка. В тоя ред на мисли да споделя, че Ивета вече ходи на ясла. Днес е осми ден, май почва да свиква. Вчера остава даже да спи на обяд там. Малко трудно била заспала, НО все пак е спала, което си е голяма работа, че тя до сега сама не е заспивала (е освен като много малко бебе). Иначе сутрин има малко рев като влезем в яслата, но пък после казват, че е спокойна. Даже сериозно си показва магарийте
, чак и чорапите и бяха мокри. Май бързо ще свикне, мен това много ме притесняваше, направо през голям стрес минавам в момента, ама тя като че ли по леко преживява нещата. В понеделник рева малко повече и доста жално, та и аз си поревах после в колата. Но от тогава няма проблеми. А за млякото и меда да кажа - идеята ми беше мед да не давам до 2 год., но заради тъпата ясла реших, че е по-добре аз да го въведа, щото там им дават. Е дадох и да пробва, тя близна от лъжичката, после и намазах филия с мед и масло и тя дори не пожела да я погледне. Та така с меда за сега не го яде. А прясно мляко чисто не съм давала, но в разни кремове или манджи яде. Иначе още е на кърма, която мноооого обича. Взех и една кутия нестле джуниър да я пробвам ще го пие ли, че другия месец ще я оставяме за 2 дни на баба и. До сега 3-4 пъти и правих и така си го изхвърлям после. Само го пробва и не го иска.
). Обаче гледам, че вчера и оня ден не я търси толкова. Даже вчера като отидох да я взема беше без бъбаа 
, и за майка ми, имам и повече доворие естествено, защо като кажа аз не му давам това, защото...например така съм решила, те винаги издебват момент да му дадат и полсе се оправдават "ама то само малко"
. Мое си е детето...както искам така ще го храня. Някой има ли подобни ситуации?
извинете 
Радвам се, че Иветка приема така добре яслата
Дано скоро изобщо да не плаче и да ходи с кеф там
Аз мислех, че заспива на цица като нас... ама явно съм се объркала
Нямам биба за махане ама имам цица 
Мисля, че така е най-добре. Колкото по-малко носи обувки, толкова е по ок
Може и да греша де

А също и дневната порция мляко да е около 300 - 400 гр . Тя това количество не може да го догони , но пък яде повечко кашкавал и сиренце , та до някъде компенсира .