От близо и далече сме събрани, обединени от мечтата ни да бъдем мами! – тема 74

• 24 200
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Момичета аз днес като видях в 16ч положителен ОВУ тест и то с много наситена втора черта,каквато не съм виждала досега- направо скокнах,за Прегнил и беж при доки
Не мога да чакам аз -да спортувам и пр.Mr. Green
Мъжа ми ми се смее-  цял следобед правя коремни преси, степер и накрая тичане до детската за детето и да ме боцкат...
Ако не  се е пукнал направо незнам  Laughing
А да питам колко време след Прегнила за чакам да се пукне....
Оффф отивам пак да поспортувам
 Hug

# 496
Звездичка!, при теб как са нещата? Нали щяхме да се подкрепяме с малката разлика  Simple Smile
Стискам палци аз, ама ти нещо отчет не даваш май напоследък

# 497
цял следобед правя коремни преси, степер и накрая тичане до детската за детето и да ме боцкат...
Ако не  се е пукнал направо незнам  Laughing

Дано ние да не пукнем от толкова зор, луда работа  ooooh!

# 498
  • София
Блонди- права си- какво ми дойде до главата
Днес обяснявам на снаха ми аджеба защо толкова спешно ми трябва Прегнил и защо точно тази вечер трябва да ми го бият
И тя ми се усмихва и ми вика- не ви ги разбирам тия работи...ама и аз не знаех до преди година че само 10 часа в месеца мога да хвана пустата яйцеклетка  #Cussing out
Та така- мъжлето реши и то да е солидарно с мен и преди малко хукна да поиграе играе малко футбол Grinning
Дано само довечера и двамата не заспим преди важния спорт  Laughing

# 499
Ааа, Шанел как да не давам отчет, нали писах, че даже имам ранни признаци на бременост, за което още веднъж искам да се  smile3538по главата понеже съм царица да си ги въобразявам! А докато няма закъснение изобщо няма да правя тестове, защото нямам нерви!
vnd, успех, успех, успех!

# 500
  • В градината...
Vnd, като  каза  ярка черта на теста за ову, моята в събота беше по—ярка и от контролната. Ама Тсх-то сигурно ми е попречило и не е стигнало лепилото (сигурно сте чели тук статията  за яйцеклатката, захарното лепило и сперматозоидите).

# 501
  • София
дай линк да я прочета - че ми стана интересно- ако има и лепило да тичам и за него  Mr. Green
Че да не взема след 15на дни да ви опявам пак колко съм разочарована от всичко и се отказвам

# 502
  • Сливен
дай линк да я прочета - че ми стана интересно- ако има и лепило да тичам и за него  Mr. Green
Че да не взема след 15на дни да ви опявам пак колко съм разочарована от всичко и се отказвам

http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4509
 За спорта съм с двете ръце Peace

# 503
ВНД  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig
Звездичка
   Praynig Praynig Praynig Praynig

Аз сега се връщам от док. Той вика с теб какво правим и аз му обяснявам на дълго и широко, казвам му, че предния месец е казал, че този месец ще правим стимулация и той след като видя, че яйчниците са ОК вика ами добре почваме инжекции Мерионал и аз  Shocked Shocked Shocked Shocked . Той вика те са по 30 и няколко лева броя на теб в началото ти трябват по 3 на ден, после ще ги увеличаваме и аз пак така  Shocked Shocked Shocked Shocked . Опулих се като идиот и викам ама докторе за тази стимулация и две заплати няма да ми стигнат  ooooh!, а той ми отговаря и какво толкова тя процедурата ти е 5000 лв ти сега за стимулацията плачеш  #Crazy . А като разбрах за какво говори и му разясних, че ние ще си пробваме сами. Реши, че този месец ще пробваме с клостил, а не както беше казал миналия месец с фемара  Crazy . Каза, че ще ми дойде след 3 дни, лигавицата ми е 5 мм и така. от 3 до 7-ми ден по 2 пъти на ден клостил, на 10 на преглед и после преценяваме кога ще бие прегнил.
Общо взето малко разочарована останах от прегледа и мисля след този месец да си направя една цветна снимка ако не стане нищо и ако всичко е както трябва и ми идва на нормален период от време да направя малко почивка от тези лекари. Но това са само мисли, които може и да не осъществя Tired

# 504
  • София
rendence горе главата
Я ме виж мене- преди 12дни ревях че съм с ПКЯ и нямам ОВУ а днес- двама отделни доктори не видяха никаква киста и един 20мм фоликул търчах като побъркана цял ден и сега само за Кекс си мисля и чета как да си удебеля лигавицата ,че този месец забравих да взимам поне мъъничко вит Е
Споко- ако трябва ще пиеш Клостил- няма да си първата- не е чак толкова страшен като се замислиш...
Много прегръдки и ще те наблюдавам.... Hug

# 505
Моя грешка тогава Звездичка!, викам аз последно помня, че мъжо май каза, че се притеснявал да не е станало нещо и от тогава не съм разбрала. Ама айде ще те следя аз изкъсо теб  Wink
Уф, rendence хич не ги разбирам тези работи с инжекциите, но само лично мнение остави парите, но и  на всичкото, което ще се подложиш консултирай се и с още някой, като решиш да пребегнеш до такива неща де. Защото едно време, та значи 2006 година беше декември месец, отидох при една гинеколожка, просто така, наистина просто така. Тя след разни изследвания и видеозони, незнайно за мен защо, стигна до великия извод, че ако не вземам медикаментите, които ще ми изпише никога, подчертавам никога няма да имам деца. Няма да обеснявам колко се побърках, но мъжът ми каза да не я слушам, /и едни други работи, които да не ги споменавам по добре/ така и направих. Продължихме да се пазим и резултатът 4 месеца по късно съм забременяла без да подозирам, разбрах чак оффф след доста време, защото си мислех че причината за закъснението на цикъла ми е голямото напрежение под което се намирам, сменях работа и т.н.

# 506
Досега пила ли си Клостил, Ренди? Каква е тая ударна доза по две на ден като за начало?  #Crazy

# 507
  • Burgas, Bulgaria
ренденце на пълно те разбирам как си се почувствала-на мен днес личната такива глупости ми наговори .......накрая завърши с това:
- Събирай пари и  отивай в София да ти замразят яйцеклетки докато имаш.......- а аз отидох да я питам ще ми дадели направление за АГ, щото докато работех изобщо не съм и търсила такива неща, ама вече е друго...... Щяла да ми даде ама било по-добре да отида в София на доктор и според нея моята работа нямало така да стане ........
Момичета толкова ли са скъпи тези стимулации  Tired

# 508
Досега пила ли си Клостил, Ренди? Каква е тая ударна доза по две на ден като за начало?  #Crazy

Не съм пила до сега. Предполагам, че е такава дозата защото при мен е  проблем О. Ще видим каква ще я сътворим  Crazy

Тикве малко е крайна с изказванията твоята лична - как пък точно тя прецени дали ще стане или не. Ако е толкова разбираща от АГ да беше станала гинеколог.
А иначе клостила е 8 рв и някакви стотинки, фемарата е към 100, а вече инжекциите за процедури са си бая скъпи. Въпреки, че фемара май използват понякога  newsm78.
внд  Hug не съм с много клюмнала глава ама малко се ядосах на док.
шанел дай боже всеки " никога няма да деца" като теб с 3-то на път  Hug Hug Hug . Много са ми странни тези доктори с крайните изказвания. Как не ги е грях не ми е ясно и как спят  ooooh! .

А иначе ако се стигне не дай си боже до тежката артилерия съм решила да замина към Турция, че там са на светлинни години пред нас, цените на процедурите са същите, а лекарствата по евтини Crossing Arms

# 509
Не е ударна дозата на Клостила, 5 дни 2*1 е стандартна доза за стимулация.

Ама къде те е метнал директно на Мерионал този Ал.?? И то по 3 на ден? Нещо се е объркал, че сте говорили за стимулация за ин витро, няма друго обяснение  Blush

Тикве, сега прочетох местожителството ти и ми светнаха доста лампички.... Не съм чувала една добра приказка за градските ви гинеколози  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт