Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 16

• 40 651
  • 777
  •   1
Отговори
# 480
веднага ме приеха 3 дни ште ходя на системи но не ме оставиха в болница

# 481
Почиваш си повече тогава. Стискам ти палци всичко да е наред и това да е първата ти и последна грижа за бременността.

Troy, съжалявам.

# 482
бебетата са близнаци а системите са болкоуспокоявашти макар че нямам болки

# 483
По всяка вероятност са за успокоение на матката. Може да се запишеш в някоя от отчетните теми.

# 484
мерси много за савта много се бях уплашила утре сам на преглед дано всичко да е наред

# 485
Стискам палци всичко  да е наред. Сега имаш ли кървене или вече спря?

# 486
да имам карвене но е по слабо сестрата ми каза че това било нормално срештало се при бременните жени а и може да си ми е дошло но каза че е нормално при всяка жена е различно каза че сам ж 1 месец

# 487
ivi4kataa , аз имах такова прокървяване и се оказа, че от две е останало едно......а защо вместо "ъ" пишеш "а" и вместо "щ"пишеш "шт", проблем с клавиатурата?

# 488
малко ми етрудно писането на бг не сам свикнала

# 489
  • Burgas, Bulgaria
имам чувството ,че ще ми дойде цикъл-ей така ме свива корема ама предвид същото ,което ми докара разкритие предният път май са контракцийки  newsm78 ......

# 490
имам чувството ,че ще ми дойде цикъл-ей така ме свива корема ама предвид същото ,което ми докара разкритие предният път май са контракцийки  newsm78 ......

Ако много те боли май трябва магнезии или нещо др. не знам, но непременно звънни или отиди на лекар.

# 491
Мадам тиква вземи някакво обезболяващо !

# 492
  • Burgas, Bulgaria
взех 2 но-шпа ,за да се поотпусне тази матка..... то не толкова болка ....като спазъм е.....

# 493
взех 2 но-шпа ,за да се поотпусне тази матка..... то не толкова болка ....като спазъм е.....
Лягай да почиваш сега Simple Smile

# 494
  • Бургас
Мадам Тиква, аз бях така докъм 8 месец, и тези екстри си имах.Док ми изписа Магнезий и задължително пиеш обезболяващо, спазмолитик - Но-шпа, Спазмалгон /нещо, което ще ти изпише лично той/ и лежиш само.Не трябва да има каквато и да е болка.

Общи условия

Активация на акаунт