Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 16

• 41 453
  • 777
  •   1
Отговори
# 405
  • Бургас
ivi4kataa, честита бременност!Дай Боже да е лека и безпроблемна до края!

# 406
здравеите мили мами днес 3 ден ми закаснява вчера си направих 2 теста единия сутринта а другия жечерта и двата са положителни Simple Smile
В тандем сме и на мен ми е трети ден закъснение Wink Hug
А ми кажете до колко е вредно да си вдигам детето?В подписа ми се вижда колко е голямо- около 14 килца?? newsm78На сестра ми в Америка- лекарите бяха казали- природата се била погрижила за това да можеш да го вдигаш?

# 407
Зависи от структурата ти и на какво си свикнала. На мен например туба с 10 л вода ми е в повече

# 408
Зависи от структурата ти и на какво си свикнала. На мен например туба с 10 л вода ми е в повече
Да, права си, аз предния път определено не вдигах, а и не можех много да вдигам много тежки неща, с кг. на детето ми съм свикнала напълно. Но дали може нещо да влоши? то честно казано е почти не възможно да не го вдигам- аз забравям и докато се сетя вече съм го качила. Толкова е мързелив и бавен,че се изнервям преди да се сетя, че може би не е редно Wink Laughing
А структурата ми- 50 кила и 152 см- не кой знае какво Wink

# 409
ехе, доста си заякнала значи. Защото аз .... бях 49 кг, 163 см. По-важното е да не те срита в корема и по възможност намали носенето максимално.

# 410
ехе, доста си заякнала значи. Защото аз .... бях 49 кг, 163 см. По-важното е да не те срита в корема и по възможност намали носенето максимално.
Е чак пък доста не е, не си мисля,че съм вейка в никакъв случай, ама чак пък доста заякнала- малко грубичко ти е изказването.

# 411
Здравейте! Имам проблем, който доста ме тревожи. От последния ми полов контакт минаха около 3 месеца. Първият ми менструален цикъл след това си беше напълно нормален - продължи ми около 7-8 дни. Следващият месец в началото на менструацията около 1-2 дни имах само леко зацапване, след което ми дойде и продължи около 3 дни като не беше обилен както е нормално да бъде. Този месец трябваше да ми дойде на 31, но ми дойде днес като отново има само зацапване. Нормално ли е всичко това да се дължи на времето или на стреса? Има ли вероятност да се тревожа за нещо по-сериозно?

# 412
  • Варна
Ако се притесняваш дали си бременна - не си.
Прегледай се при гинеколога си, може да става въпрос за хормонални смущения, стрес, ендометриоза и т.н.

Да не ти пълня главата с глупости, вероятно е нещо безобидно, но при всички случаи се прегледай. Peace

# 413
  • somewhere over the rainbow
Да, напълно възможно е да е от стреса и времето. И аз не мисля, че си бременна, щом първия път ти е дошло нормално. Е, ако много се притесняваш, направи си тест. Иди на доктор, да ти регулира ... нещата.

# 414
Според мен е хормонално смущения/нарушение- имах такъв проблем, като се лекува се оправя менст.

# 415
Някой от вас ползва ли клеева тинктура по време на бременността си? Има противоречиви мнения? newsm78

# 416
Да, аз ползвах, сега кърмя и продължавам да ползвам.

# 417
  • София
gundie през цялата си бременност, докато влязох в болница да раждам, носех сина ми, който беше 11-12 кг. Не съм имала никакви проблеми, но имах и много лека бременност.

На сестра ми в Америка- лекарите бяха казали- природата се била погрижила за това да можеш да го вдигаш?

И аз така мисля  Peace

# 418
вейка в никакъв случай, ама чак пък доста заякнала- малко грубичко ти е изказването.

Под заякнала нямам предвид като тегло, а като сила, т.е. тежестта, която може да понесеш. Извинявай, че ти е прозвучало грубо...

# 419
Благодаря ви за отговорите.
Алексче, на самата клеева пише,че не е препоръчителна за бременни, но и на всички др. хомеопатични лекове-явно се презастраховат.Иначе д-р Михайлов горещо препоръчва клеевата за евентуална защита от изстинки и не само. Wink
endira , Така е и аз мисля,че си права, но докато си била бременна синът ти май не е бил много голя, моят вече е на 2г. и близо 10 м., но и аз мисля като теб Wink

Общи условия

Активация на акаунт