Рано ли е да се ражда на 22 години?

• 31 503
  • 572
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
*Шоколадче*  Hug

# 496
Всичко е относително..
Някой жени са готови на 20 години да имат дете, някой само мислят че са готови-водени само от емоциите, а други пък не са.

Аз родих първото си детенце на 20 години и си го гледах сама  мога да кажа без проблем Simple Smile  Peace
Сега живот и здраве чакам второто..

# 497
  • София
Всичко е относително..

Не са важно годините. Според мен е много по-важно да сте на една вълна с човека до теб и да се познавате достатъчно добре, защото има много хора след 6 месечни връзки и вече мислят за бебе. Тогава за мен е твърде рано. Трябва да мине време да се опознаят двама души, защото детето не е играчка Simple Smile

# 498
fl0ri7a, и това е относително. Знаеш ли колко много се променят хората след като в живота им се появи бебе. И изведнъж, човекък, който уж познаваш, става един непознат. Просто защото все още не сте се виждали в светлината на "женени с деца".
Та в този смисъл, може би е по-добре да имате дете след 2г. връзка, от колкото след 10г.

Аз моя мъж го познавам от 8г. и се познавахме в съвсем различна светлина, и като се появи бебето и на двама ни ни беше много трудно да свикнем един с друг И детето.

# 499
Зависи от двойката,и а съм на 22 ..само с мъжа ми си гледаме детето,нямаме помощ и се справяме.Наистина след като се роди детето, тогава се виждате в различна светлина и разбирате много неща един а друг,особено без баби и дядовци на среща!!
За това колко време сте с дадения човек,е чист късмет ..имам познати от 10 години заедно ,роди им се бебче скоро и чак сега се запознаха с другите си страни на характера ,а уж знаеха всичко един за друг Joy

# 500
Зависи от двойката,и а съм на 22 ..само с мъжа ми си гледаме детето,нямаме помощ и се справяме.Наистина след като се роди детето, тогава се виждате в различна светлина и разбирате много неща един а друг,особено без баби и дядовци на среща!!
За това колко време сте с дадения човек,е чист късмет ..имам познати от 10 години заедно ,роди им се бебче скоро и чак сега се запознаха с другите си страни на характера ,а уж знаеха всичко един за друг Joy

Докато не се роди бебето нищо не знаеш за другия човек. Точно за това се разделят най-много двойките след появата на бебето/ бебетата. А като си бил с един човек повече от 6-7г. и имаш една представа за него, свикнал си с нея и така го/я приемаш, пък като се появи бебо нещата вече са съвсем други и е трудно. Но ако се обичате и искате да сте заедно, винаги се намира и начин.

# 501
Докато не се роди бебето нищо не знаеш за другия човек. Точно за това се разделят най-много двойките след появата на бебето/ бебетата. А като си бил с един човек повече от 6-7г. и имаш една представа за него, свикнал си с нея и така го/я приемаш, пък като се появи бебо нещата вече са съвсем други и е трудно. Но ако се обичате и искате да сте заедно, винаги се намира и начин.
Да така е,точно за това дадох пример,защото много хора са на мнение че е от огромно значение да сте имали дълга връзка и това е успех и за щастливо семейство ,но след като се появи детенцето нещата зависят само от характерите на двойката а не на самата продължителност на връзката преди това(мое мнение) 

# 502
  • ул. "Мечтание"
Дълга връзка не е равно на пълноценна връзка! Peace
Учим се и израстваме непрекъснато, някои по интензивно, някои по-бавно. Едни сами, други по двойки, тройки и т.н. Шарен свят! Това му е хубавото!  Mr. Green

# 503
Да така е,точно за това дадох пример,защото много хора са на мнение че е от огромно значение да сте имали дълга връзка и това е успех и за щастливо семейство ,но след като се появи детенцето нещата зависят само от характерите на двойката а не на самата продължителност на връзката преди това(мое мнение) 

Да, понеже и аз наблюдавам същата зависимост, за това направих уточнението. Но много хора вярват, че ако са били 10г. заедно, така ще е завинаги Laughing

# 504
  • Варна
Последните мнения направо ме наплашиха... и все пак за времето в което сте заедно опознаваш човека до теб в много аспекти; в тежки ситуации как би реагирал и т.н. Все трябва да има някакви индикации, ако хич не става. Даже като се замисля, мъжа ми по-става за баща... аз съм тази дето не е ясно дали ще бъде добра майка.

# 505
Последните мнения направо ме наплашиха... и все пак за времето в което сте заедно опознаваш човека до теб в много аспекти; в тежки ситуации как би реагирал и т.н. Все трябва да има някакви индикации, ако хич не става. Даже като се замисля, мъжа ми по-става за баща... аз съм тази дето не е ясно дали ще бъде добра майка.

Да, и аз така си мислих, ама нещата знаеш ли как се променят Laughing Mr. Green . Желание да има, това е важното. Peace

# 506
Дълга връзка не е равно на пълноценна връзка! Peace
Учим се и израстваме непрекъснато, някои по интензивно, някои по-бавно. Едни сами, други по двойки, тройки и т.н. Шарен свят! Това му е хубавото!  Mr. Green
Съгласна съм , до скоро бях в дълга връзка - 5 години, а сега съм в една млада и зелена от няколко месеца Mr. Green Е, предишната не беше толкова пълноценна, колкото сегашната. За мен беше супер нелогично  newsm78 Но явно не са важни толкова отчетените взаимно години, а как ще ти пасне партньора на характера и начина на мислене

# 507
  • София
Всеки е прав за себе си. И всичко е относително. И вие сте прави, че много двойки след появата на бебе се разделят дори и да са били заедно от 10 години. Но при нас изпитанията, на които ни подложи времето, ни научиха да се обичаме още повече и да се грижим един за друг. Опознахме всички страни на характерите си. Както се казва "наживяхме се заедно" и сега сме готови да продължим и да имаме бебе. Знам, че бебето ще промени нещата, но и мисля, че когато се появи, то ще ни сближи още повече.

# 508
никога не е рано и  никога не е късно

# 509
За едни 22 години са прекалено рано да си майка, за други е точно на време, а за трети има определени възрасти за раждане на дете.
Искам да изкажа мнение, че да си майка на 22 години в България е едно, а в истинската Европа е друго - говоря от финансова гледна точка - главния проблем на нашата , наистина красива родина и освен финансова  и това, което виждат децата на нашите улици..

Общи условия

Активация на акаунт