Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Отговори
# 30
  • Мнения: 1
Здравейте. Днес исках да проверя в интернет коя смяна ще започне синът ми в ОУ "Св. св. Кирил и Методий" - Варна и случайно попаднах на тази публикация относно г-жа Снежана Петрова отпреди 7 години. Зная, че статията е много стара, но моето мнение за г-жа Петрова е толкова противоположно на изказаното от Мама Инка през 2011, че реших да си направя регистрация в BG-Mamma и да го споделя.

Г-жа Петрова беше класна на дъщеря ми Патриция, която вече е в X клас в IЕГ. Първоначално бяхме я записали в ОУ "Цар Симеон I", до което се намира домът ни, но не бяхме доволни от подготовката и ежегодната смяна на класни ръководители и през втория срок на трети клас преместихме детето си в ОУ "Св. Св. Кирил и Методий". Това означава, че Пати е постъпила в класа на г-жа Петрова през януари 2012 г. Първото, което осъзнахме, беше огромната разлика в подготовката на децата в двете училища: до този момент ние със съпруга ми не вярвахме в това колко по-добри са няколкото централни варненски училища от останалите. Второто ни впечатление беше какъв сърцат и радушен прием получи детето ни в IIIв клас на г-жа Петрова и как тя организира останалите деца да накарат дъщеря ни да се чувства добре дошла и желана в този колектив. Като преподавател г-жа Петрова се раздаваше изцяло в работата си и никога преди това не бях виждала толкова отдаден на професията си педагог. (Сравнението правя на база на мои учителки в началното образование, както и на учителките в "Цар Симеон I".) Все още пазя тетрадки на Патриция от III  и IV клас, проверявани от г-жа Петрова - в тях е доказателството колко старателно и стимулиращо тя е поощрявала и оценявала детето.

Все още си спомняме с умиление и обич годината и половина, които дъщеря ни изкара при Снежана Петрова, всички чудесни тържества, които сме записали на филми. Не на последно място искам да отбележа и факта, че ако родител случайно я срещнеше около училището, тя не щадеше личното си време и подробно и с много обич споделяше впечатленията си от съответното дете. Много малко учители правят това.

В IV клас повечето от децата в класа получиха много високи оценки на външното оценяване, а на прощалното тържество много от родителите се просълзихме. През целия пети клас, а и след това децата на г-жа Петрова постоянно я търсеха и общуваха с нея - какво по-високо признание за един учител от тази неподправена привързаност на учениците?!

Спомням си и една майка, която имаше по-малка дъщеря и направи всичко възможно и второто й дете да започне първи клас при г-жа Снежана Петрова. За съжаление нашият син е с 3 години по-малък и нямаше как да се случи при същата учителка.

Положителните примери са още много, но смятам, че и малкото описани по-горе са предостатъчни. Г-жа Петрова е изключително добър педагог и един от най-добрите и благородни хора, които съм срещала.

# 31
  • Мнения: 528
Брех, каква ода за възхвала, все едно самата даскалица си прави реклма тук Joy Шегичка Wink Стана ми забавна словесната престрелка, дето се е вихрила тук преди време, дано е минала без жертви. А най-много се радвам, че така описаната Годзила е станала мъркащо котенце. Има надежда значи Bowtie

Последна редакция: пн, 11 фев 2019, 12:46 от anie11

# 32
  • Мнения: 37
Въпросната госпожа още ли преподава в това училище и кой клас води в момента?

Общи условия

Активация на акаунт