пожелавам ти всичко да се нареди по най-добрия начин за вас
.
. Така че тя наистина ме вика на 7 навършени седмици за сърце
(ако смятаме ехографските данни).
. Заринали сме се вкъщи с тракторчета и трактори, сега искал голям трактор от дядо си Коледа
Ама не мога от всички да искам тракторчета и сие да му подаряват
Сигурно ще разнообразим с боклукчийски камион - вече е пръв приятел с циганите, чийто район е нашият квартал
Много е рано за каквото и да е... Аз някъде към 8ма седмица ходих, ехографа отчете 9та
А иначе за ехографите - аз лично им нямам особено доверие - все пак си е машинка и е нормално на моменти да не отчита много точно, особено при ранна бременност. Не го мисли и ще видиш сърчицето след няколко седмици 
И без това много ни оредяха редиците, ново попълнение ще ни дойде екстра
Бързо оздравяване ви желая 
Сега иска за Коледа "голяяяяяяяяяяяма кола"
Явно не съм слушала 
По -добре нещо с педали, че да се движат и изразходват енергия
Мнооооооооогооооооооо дълга ми се стори тази седмица
. Мерси за подкрепата
. Аз всъщност съм много спокойна и въобще не се притеснявам, просто се скофтих малко, защото се бях настроила дори за сърце, а то и точка не се видя. И, между другото - последната ми М беше на 9.09, така че определено е минало повече време. Да, исках да изчакам още, ама ми влезе муха в главата, че трябва да видя дали си е на мястото, и то сега (през уийкенда ще ходим в едно село, та исках да съм спокойна за там), та поне това ми е успокоение
.
И без това много ни оредяха редиците, ново попълнение ще ни дойде екстра
Точно! Силви, добре дошла при нас и мерси и на теб за успокоението 
. Вземи да го слушаш повече това дете, да се смили над теб 
Айде, да й минават сополите на Катерината 
. Винаги съм я обичала точно поради причините, които изброих
. В Силистра винаги е имало много, ама много сняг и е било точно като в приказките! А и там - малките улички, липсата на много коли (преди де), въобще беше точно като в приказките - тихо, спокойно, уютно, прекрасно
. И колкото и киша да ми се събира в София, просто няма как да забравя картинката от родното ми градче

.
. Чак съвети ми дава какво да пращам, какво д а пиша.
.

Препоръчани теми