Сополиви ЯНУАРЧЕТА тровят нервите на свойте майчета

• 31 989
  • 741
  •   1
Отговори
# 195
Сис, не ми е ясно какво трябва да значи това, но много гуш за теб  Hug Hug Hug пожелавам ти всичко да се нареди по най-добрия начин за вас Simple Smile

# 196
Ами значи просто, че не се вижда точка още. Т.е. не е ясно дали има бебе или няма. И също значи, че явно съм забременяла с 10тина дни по-късно, отколкото си мислех, което е абсурдно, но.. Но пък хубавото е, че поне си е на мястото, а не е задръстило някоя тръба  Simple Smile.

# 197
Усмихнатото, стискам палци всичко да е наред!
Аз вече не знам къде се намирам след 1 седмица затворена с двете зверчета вкъщи....те подивяха и аз с тях. Анди ми беше болен и сега цяла седмица вкъщи. За късмет свекърва ми се зарази от него и отиде да си боледува в тях и за това не мога да и го пратя на гости да се разнообрази горкото. Всичко му омръзна вкъщи и се вбебоса повече от малкия- иска да го нося, реве за всяко нещо, иска да го храня....днес изтрещях и крещях 30 мин. за да го накарам да си прибере играчките. Имам нужда от поне 1 ден без деца, за да си почина! Добре, че времето е хубаво и слънцето ми оправя настроението като сме навън.
Вашите момченца с какви играчки си играят? От 2 дена обмислям какви да са им подаръците, че от другия месец започват големите празници в нашето семейство- 16.11 рож ден Дани, 30.11 имен ден Анди, 06.12 имен ден аз, 17.12 имен ден Дани и после Коледа:))) все подаръци ще се подаряват:)))Баба му иска да му купува акумулаторен мотор. Някой да има впечатления за такива?
Пък да не говорим как  обожавам да подарявам подаръци на Андрей и после като видя как чупи играчки като подивее ми минава мерака да му купувам месеци напред!

# 198
  • Ловеч
Сис Hug Hug Hug Това с 10 дена по - късно ме рязсмя и моят доктор ме убеждаваше в нещо подобно-все едно не знам кога сме правили секс и кога ядем ябълки hahaha
Изчакай още малко - не каза в коя седмица си но сърдечна дейност се появява към 7-8 седмица-зависи дали не е по-късна овулацията.

# 199
Тоби, абе то ние сме правили секс в тези приблизителни дни, но съм сигурна, че ову-то ми е било именно 10 дни по-рано. А ако ову-то е била толкова късно, то значи е била на 23-24-ти ден от цикъла, което ми се вижда ужасТно много, но това е въпрос на късмет явно. Та няма кво да го мисля повече, ще се разбере след 3 седмици най-много какво-що  Simple Smile.
Сърдечна дейност се появява всъщност много, много рано (около 3-4та гс). Просто уредите не могат да я уловят в тия седмици. А аз съм по последна М на навършени 5 г.с. и 6 дни, а по ехографа от днес - 4 г.с. и 4 дни  Crazy. Така че тя наистина ме вика на 7 навършени седмици за сърце  Peace (ако смятаме ехографските данни).

Бейбиблу, и аз не знам какво да му подаряваме на моя човек - само трактори иска  ooooh!. Заринали сме се вкъщи с тракторчета и трактори, сега искал голям трактор от дядо си Коледа  Crazy Ама не мога от всички да искам тракторчета и сие да му подаряват  Crazy Сигурно ще разнообразим с боклукчийски камион - вече е пръв приятел с циганите, чийто район е нашият квартал  Laughing

# 200
Здравейте, и аз имам януарско бебе 2009 и следя темата откакто забременях само,че не съм писала никога. Влизам да кажа на Усмихнатото да не се притеснява, а да се наслаждава, защото сърчицето  и на моето бебе откриха чак в 7 навършена седмица! Мното сте готини и много пъти са ми помагали нещата, които сте писали тук. 

# 201
Сис и аз съм на мнение, че няма проблем  Peace Много е рано за каквото и да е... Аз някъде към 8ма седмица ходих, ехографа отчете 9та  Rolling Eyes Само споко и ще видиш, че всичко ще е наред  Hug А иначе за ехографите - аз лично им нямам особено доверие - все пак си е машинка и е нормално на моменти да не отчита много точно, особено при ранна бременност. Не го мисли и ще видиш сърчицето след няколко седмици  Peace
sylvi86 включвай се по-често и разкажи нещо за вас  Hug И без това много ни оредяха редиците, ново попълнение ще ни дойде екстра  Party
Бейбиблу  Hug Hug Hug Бързо оздравяване ви желая  Hug
А за подаръците - моя се радва само на превозни средства - всякакви- Коли, мотори, трактори, багери - каквото и да е  ooooh! Сега иска за Коледа "голяяяяяяяяяяяма кола"  Laughing Междувременно ми обеща, че и на мен дядо Коледа ще донесе подарък, но малък  Whistling Явно не съм слушала  Joy
А това за акумолаторните мотори и коли съм твърдо против. Имаме една такава, която сме ползвали по предназначение максимум 3 пъти  ooooh! По -добре нещо с педали, че да се движат и изразходват енергия  Peace
Лека ви, че нещо съм скапана  Hug Мнооооооооогооооооооо дълга ми се стори тази седмица  Tired

Последна редакция: чт, 20 окт 2011, 22:23 от bubSSSSSSS

# 202
Сис споко всичко ще е наред. Hug А кръвни изследвания прави ли или само тест?
Бубс и Крис само коли иска, нищо друго не признава. Crossing Arms
Тоби учители има страхотни, далеч съм от мисълта, че са всички говеда, но те 2 от 100 стигат, за да развалят мнението на нас родителите. Peace Hug 

# 203
абе кви коледи, кви подаръци...мойто на всичко се радва...и само купуваме боклуци от Темпо като ходим на пазар...направо не ми се мисли колко неща сме и купили тая седмица...
а пък ваште много умни, че знаят и какво е дядо коледа, че и подаръци носи...браво...наште подаръци и носят баба и дядо...
аз на преглед понеже бях чувала че няма смисъл да се ходи преди поне един месец от последната менструация и затова късно отидох...та Сис много стискам палци...

отивам да си гушкам сополивото дете...днес му е ден трети та викам да му минава вече...

тъкмо да постна и гледам Накри писала преди мен и се сетих

вчера по TLC гледах предаването "Не разбрах, че съм бременна" та на една и правиха кръвен тест, който не отчете, после и ренген и там и казаха, че има хематом в корема...има супер странни случаи в тая ми ти Америка...всъщност не е само там де...аз май ви бях разказвала за няква позната на наши приятели, докторка на 40 и кусур години, която разбрала чак в 6м...та явно има всякакви случаи....

# 204
Момичета,  Hug. Мерси за подкрепата  Heart Eyes. Аз всъщност съм много спокойна и въобще не се притеснявам, просто се скофтих малко, защото се бях настроила дори за сърце, а то и точка не се видя. И, между другото - последната ми М беше на 9.09, така че определено е минало повече време. Да, исках да изчакам още, ама ми влезе муха в главата, че трябва да видя дали си е на мястото, и то сега (през уийкенда ще ходим в едно село, та исках да съм спокойна за там), та поне това ми е успокоение  Laughing.
Наде, не, не съм правила кръвни, три теста обикновени правих, и трите положителни, ама с много бледи чертички. Явно наистина съм забременяла по-късно, защото на едно и също закъснение на М с Кало имах изключително ярка втора черта, пък сега не беше така. Но както и да е - когато и да съм "хванала", нека всичко си се развива както трябва Simple Smile.

sylvi86 включвай се по-често и разкажи нещо за вас  Hug И без това много ни оредяха редиците, ново попълнение ще ни дойде екстра  Party

Peace Точно! Силви, добре дошла при нас и мерси и на теб за успокоението  Hug

Бубс, разсмя ме с твоя малък подарък  hahaha. Вземи да го слушаш повече това дете, да се смили над теб Wink

Лорини, Кало знае за ДК, понеже в яслата много им разказват - за елхата и как ДК слага подаръци под нея.., пеят песнички; а и вкъщи има един много голям влак, който миналата година точно ДК му го подари (свекър ми се облече специално и игра много добре ролята на ДК  Laughing) и аз му разказвам и му припомням, затова знае Wink  Айде, да й минават сополите на Катерината  Hug

П.П. Забравих да се "оправдая" за любовта ми към зимата  Laughing - не е причинена от хормоните Wink. Винаги съм я обичала точно поради причините, които изброих Simple Smile. В Силистра винаги е имало много, ама много сняг и е било точно като в приказките! А и там - малките улички, липсата на много коли (преди де), въобще беше точно като в приказките - тихо, спокойно, уютно, прекрасно  Heart Eyes. И колкото и киша да ми се събира в София, просто няма как да забравя картинката от родното ми градче  Heart Eyes

# 205
И аз убожавам зимата... каминка, червено винце и много сняг навън - приказка!! И ние като вас имаме неволи с градините, но аз съм си в къщи, работя от къщи и уча,  и на Рая не и се налага да стои там постоянно, а ходи само за разнообразие. Иначе свикна там много бързо и и харесва много, но ако стои вкъщи повече време- 1-2 седмици, после като я питам дали иска да ходи, казва- не  Laughing

# 206
  • Ловеч
Червено винце ли  Rolling Eyes sylvi86 ти направо си за нашият отбор Hug
Урааааа Петък,топло е и ме чакат 3 почивни дни.
Облякох чавето за зимата- 2бр. ботуши като за начало Mr. Green,3бр. якета,,2бр. гащеризони,3-4 комплекта шапки и ръкавици.Сега може да вали.
Кокос, нещо се изгубиии Rolling Eyes
Е няма такъв пост-от една мисъл на друга личи че съм бръмнала леко.
Още сме болни-Ивко сополив,баба му също ,аз почти -само си подхвърляме болести.На детето му писна и вчера ми каза:Мамо искам ходя на градина ,плача там,а баба ходи на кафене hahaha

# 207
  • Русе
Моето пък иска розов подарък от Дядо Коледа. Още не съм мислила за празниците, но го ползвам като шантаж - Дядо Коледа носи подаръци само на послушните деца. Не, че се трогва, де. Станала е много мрънлива - не се издържа.  Tired
sylvi86,  welcome
lorini, Тоби, да оздравяват болните!
Имам нужда от поне 1 ден без деца, за да си почина!
И аз така. Много се подтискам - от работа (която не понасям) вкъщи, вечерям и лягам. Венци почти всяка събота на работа, майка ми и тя или е на работа, или си излиза. И аз - закотвена с детето. Много си я обичам, но искам да си имам няколко часа за себе си, колкото и ужасно да звучи.
За зимата не сме много готови - яке купихме от Diamond - ето такова:
http://www.diamond-sport.com/bg/products/details/id/1199
Сега ботуши трябва. Утре може да поогледам.

# 208
Тук.
Много ми е трудно да пиша, защото компа е постоянно зает  ooooh!.
Направо се е вманиачил с тези анимации и не можем да седнем и за миг тук. Сега е върху мен и си махаме взаимно ръцете от клавиатурата  Joy. Чак съвети ми дава какво да пращам, какво д а пиша.

нх;уюокгйую;0фж=г-9бхщш90юмкк' чао и от Марти и от мен.  Laughing

# 209
  • София
Тук.
Много ми е трудно да пиша, защото компа е постоянно зает  ooooh!.
Направо се е вманиачил с тези анимации и не можем да седнем и за миг тук.
Е значи не само аз трудно се докопвам до компа Joy
Сиси, много со готина Hug Hug Hug
sylvi 86, добре си дошла  bouquet  bouquet
Сега пак ще трябва да ставам ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт