Сополиви ЯНУАРЧЕТА тровят нервите на свойте майчета

• 31 965
  • 741
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Тайс, хареса ми твоя начин на лечение Peace Ще взема довечера и аз да я парна в една вана Анджито.
И да оздравявате всички, ей!
Не знам при вас в английско морска сол дали продават, а съм слагала и луга - една шепичка на пълна вана с гореща вода. И са като нови. Изплакваш след това добре кожата. Все едно морска баня и правиш Wink
Таис, да правя палачинки, що да не правя, но кой ще ги яде  newsm78 Дай им на мойте пастет и им гледай сеира (туй от мен са го наследили, понеже и аз го обичам Rolling Eyes) Молих го поне сандвич с шунка и кашкавал. Да разнообрази. Не и това е Close
Днес се размазахме от разходка в Северния. Търчаха като луди. Три часа и половина им стопих силиците и ей го на - Гого още спи Laughing
Отивам да се правя на Храсива, че мойто мъж реши да ме изненада и ще ме води на кино. Уж на "Шменти капели"...

# 451
  • Ловеч
Аууу ,Доника се е държала прилично и ще има културно мероприятие -преди година купих билети за Мисия Лондон-тук кино няма -импровизират нещо  в читалището .Та стягаме се аз, мЪжо и сестра ми ,стигаме до  там  и установяваме, че Иво е загубил билетите hahahaПърво ми идваше да го убия ,после той един сконфузен , а ние със сестра ми умряхме от смях.
То рано ,ама хайде Наздраве!

# 452
Дони, имам морска сол Peace  А на теб приятно кино!
Сигурно след киното мъж ти ще ти прави още изненади Wink Grinning Heart Eyes

Аз съм на чайче, но какво от това...Наздраве!

# 453
  • Варна
И от мен наздраве! Аз само краката и топя на Ели нпколко дена във вода с морска сол. Голямо дране му удря - кашля много! Ама аз съм упорита:)

Радостчо, точно вчера си говорехме с мъжа ми за коледните украси - и двамата сме на мнение, че колкото по-късно - по-добре, иначе аз лично свиквам и вече на самия празник ми се губи някак празничното настроение. Винаги съм украсявала не по-рано от 20ти декември. Тази година само със сладките ще започна по-рано!

# 454
Добро утро. Heart Eyes
Радост страхотна е малката Бела... Hug
Мим какво стана с работата?
За украсите - не съм почнала още и не знам дали ще правя, тъй като мислим една ваканция да си направим по Коледа. Praynig
Бубс ти май беше навътре в тези неща, та да те питам. Крис и София са с румънско гражданство, след навършени 18 години взимат и италианско, ми бълг. къде остава? newsm78 В БГ имаме ли право на 2 гражданства? И защо взимат директно гражданството на бащата без да питат майката? newsm78
Ралче как минаха при теб нещата с мъжа ти?

# 455
Накри не ми е точно по специалността, но децата автоматически приемат гражданството на родителите - във вашия случай - българско и италианско. Румънско ми се губи от къде придобивате - нещо Микеле ли има?!?  newsm78 Освен това италианското си го придобиват, защото са родени в Италия ...

# 456
  • Ловеч
Наде, Всяко дете, което има поне един родител с българско гражданство е български гражданин, независимо от мястото си на раждане - това може да е на територията на страната или извън нея, но няма да има значение за гражданството.
Виж подробно тук http://www.djure.net/feature.php?id=365

# 457
Bubsss, Микеле не е италианец...за другото Накри да си каже...

Как е Дели?

# 458
Как откъде, Микеле е с румънско... Laughing Еми не нямат право на бълг. засега, така ми казаха. newsm78 Тоест нито документи, нито паспорти мога да им правя в бълг. посолство. Това и на мен ми се стори чудно. Незначимо, че са родени тук нямат право и на итал. до навършване на пълнолетие, след което могат спокойно да го вземат. Но това ми беше мисълта румънско имат, итал. също ще имат, но на бълг. май май нямат право. newsm78
Да Тоби, но...
"Български гражданин е всеки, на когото поне единият родител е български гражданин или който е роден на територията на Република България, ако не придобива друго гражданство по произход.''
Тоест ето не трябва да има друго гражданство. Мерси за линка много ми е от полза...   bouquet

# 459
  • София
Наде, ако майка все пак си вдигне телефона ще ти кажа как стоят нещата, защото 32 години с това се занимава  Mr. Green
Филма снощи беше забавен-точно в стил Въргала. Доволна съм Simple Smile

# 460
  • София
Тъй, майка каза това, което са казали и преди мен. Всяко дете с родител български гражданин Е български гражданин, освен, ако родителите не са се отказали от гражданството. Каза да им вземеш документите и в българското посолство задвижват нещата по издаване на БГ акт и ЕГН Wink В Австрия важи само едно гражданство и там децата се отказвали от БГ гражданство. Но щом казваш, че са с румънско, значи в Италия е позволено да са двойни граждани. И според майка е било редно да ви питат какво да е гражданството на децата, а не те да го налагат...Друг вариант е да направиш пълномощно на сестра ти и тя да задвижи нещата директно от тук  Wink

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 18:07 от Доника

# 461
Eййй Дони много ти благодаря...  bouquet Сега веднага ще звънна на сестра ми да видя дали ще можем да развием нещата оттам, че тук в посолството са едни. Crazy Фактически ще могат да имат документи и от двете страни. newsm78 Пък итал. ще решат на 18 дали да вземат и съответно ще се откажат от бълг. или румънското.
Благодаря ти още веднъж. Hug

# 462
  • Варна.....
Накри, съмнявам се да може сестра ти, без изрично пълномощно от теб и Микеле.
Другото са ти го казали.
Не пиете ли тази вечер??
Наздраве дружина!!

# 463
Тъкмо и аз щях да питам как така забравихме наздравето  Wine Glass

# 464
  • София
Накри, съмнявам се да може сестра ти, без изрично пълномощно от теб и Микеле.
Другото са ти го казали.
Не пиете ли тази вечер??
Наздраве дружина!!

Тъй де, аз съм написала - пълномощно  Wink
Аре наздраве и лека...Аз досега правих лимонови мъфини...И да ви светна на един трик - един лимон, резнат на 2 за 5 минути в купа с вода във микровълновата. После обираш само с гъба и МВ е чиста. А цялата кухня ухае на лимон  Wink

Общи условия

Активация на акаунт