Сополиви ЯНУАРЧЕТА тровят нервите на свойте майчета

• 31 979
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Ой котьооооо. Писах аз, ама дали ще ми прочете писмото... Whistling
Бе то и аз писах,ама може и да се е затрило по пътя Mr. Green.
НаздраЙ!
Станала съм мноУ безотговорна майка Outta Joint Три вечери под ред оставям малката след яслата на някоя баба и аз у нас уж да свърша нещо домакинско,толкова съм гроги,че си сипвам чаша винце и пред ТВ-то Embarassed, после я взимам към 8 ч.
Памперс слага през нощта,следобед не.Понякога е сух,но понякога си е пълен доста.
Подаръци и аз мъдря сега,ама хич не ми се дават купища пари за нещо което ще е или счупено или забравено на седващия ден.
Днес бях на контролен преглед да види как е на "долния етаж".Всичко уж е ок след кюретажа,пък да видим какви ще ги набъркаме от тук нататък.
Ралче,успех на мъжа ти,дано има късмет. Hug
Бягам,че отчети имам да правя,а щях да гладя ooooh!

# 406
  • София
Момичета, я да си сверя часовника- Йойо не сме я мерили от многооо одавна, та днес свекито я премерила на накакъв уличен кантар, с всички дрехи и обувки я изкарал 16,5 кг, махам от тях за дрешките и обувките, та да кажем, че е 16 кг, а като съм я мерила на височина е над 100 см, може би около 101-2, та нормално ли е Rolling Eyes, вашите как са? не ми изглежда да е напълняла, а и ми се струва, че е дръпнала и на високо newsm78

# 407
  • Варна
Ти един въпрос зададе....ами сигурно е към 14кг, със сигурност няма метър височина.

Наде, видя ли? А ти само се тревожеше.... Елия не млъква за секунда, прави цели изречения, минало време, бъдеще, мн. число...абе говори като голям човек, само р не казва и понякога като не се сети за думата и започва едно "ъъъъъъъъъъъъ". С памперс е през нощта, следобедния сън  - без. В градината вече трета седмица няма фал!

Ай наздраве, моето дете заспа в 20ч:))))

# 408
ей какви сте ми цветни :*:*:*

памперс вечер- ДА, през деня и следобед- НЕ...

за кг... идея си нямам...някъде към 12,5кг тя е от най-слоботелесните...на см идея си нямам колко е, някъде към 100см, ама под тях мисля...не съм я водила на контролен преглед от година и половина поне...и добре, че смених личната й, та няма и да ме търси...

# 409
Кат' сте рекли цветно, да взема да се оцветя!  Джуджето няма 13 кг, вероятно няма и 100 см. Последните ни мерки бяха на 1 година. от тогава педи не се интересува колко е за статистиката, а аз по-малко. Peace Обаче болно място с тия памперси...Следобед и вечер спи с памп и спорадични са били случаите, в които е празен. Вече година и кусур е без дневен обаче напредъкът с голямата нужда е нулев. Къде сгрешихме и защо ми ги причинява тия мизерии - моля дайте акъл! Седи на гърне, седи на седалка - нищо не върши, освен ако не сме улучили абсолютно точно момента на облекчаването, иначе в гащи, без гащи , в памерс- навсякъде тори без задръжки. Няма психологическа задръжка къде е, какво прави, не е привързан като брат си само към домашната тоалетна и седалката си и слава богу, де. Ама верно къде бъркаме, че това дете не желае да сигнализира, когато му се ходи по нужда и не иска дори сам да иде на някое от определените места за тая цел - баня, тоалетна, гърне...Честно, тази вечер сядам да се ровя за инфо по фекалните въпроси. Sick От малкат анужда не мога да се оплача - не е казал до сега нито веднъж и не е отишъл по собствена воля до WC, но като го подканя върши работата без грам задръжки от място и време.
Пластелинът и водните бои са супер на почит у нас. много са им интересни и дълго време се занимават, та гласувам с 2 ръце за подобни неща. Купила съм едно парче мушама, което залепям с бояджийско тиксо за масата, за да не се мърда и ги оставям да творят на воля. Задължително нося тязи пособия на всичките ни пътувания, независимо къде и за колко. просто са хит, а и ми осигуряват малко лично време.

Кокос - ти ме шашардиса с твоя мъж. Аз от тази порода, танцуващи мъже, не познавам, бе. Дали пък някъде не сбърках... Crazy

# 410
  • Русе
15кг, около 1м, 28-ми номер ботуш.  Mr. Green Това го написах само да изпробвам цвят. Е, ама всички готини сте ги взели, значи.

# 411
103 см на 13,450  кг. Софчето като батко си дълга и финнна 5,950 и 65 см. Mr. Green От кой са взели такива високи нИ знам, баща им е нормален 1.80, а аз малка 1.60. newsm78 А Софи и по дълга от баткото, макар и да се роди по дребничка . Крис на 5 месеца беше 65, а тя на 4, но кг му бяха два пъти повече. Crazy

# 412
  • Ловеч
Някъде към 17 кг и повече от 100см - нито аз нито баща му сме  високи -нали е най-малък в групата ,по нищо не личи -изглежда като 4ри годишен Rolling Eyes Слипове  за 2-3 години вече са му като прашки  hahaha
Аварии с гащи ни у нас ,ни в градината-но нямам пръст в тази работа -той сам се оправя newsm78
Но ако му даде зор и сме на вън ,иска у дома на кукуто и се налага спешна евакуация с такси
И аз използвам намалението като му дам бои и четка-чак лиги му текат-пластелин още не ,правя му солено тесто  и месим заедно питка.
Бубс ,айде стига толкова срам ,драсни някой цвят  Laughing

# 413
Моя синковец е около 102 см. 15 и нещо килца. Днес го събудих за градина ама като видях какъв е носотеч се отказах. Ходихме на лекар - всичко било чисто, най-вероятно алергия. Да, ама не! Преди малко почна да пищи от болки в ухото, големи писъци, страшна работа  ooooh! И явно от секретите, които си ги преглъща и от напъните за рев се изповръща качествено, а като за капак бойлера гръмна  #Cussing out Аман вече, писна ми от простотии  Tired Утре мисля да го водя на УНГ  newsm78 . То пък вече това на нищо не прилича  ooooh! Искам да ми се случи нещо много хубавооооооооооооооооо..............И  Делян да ми е здравичък  Praynig Всъщност май повече искам Делян да е здравичък - от това по хубаво няма.  Честно ви казвам нервичките не ми издържат вече и така ги насмотах по телефона тия от Елдом инвест с техните тъпи боклуци, че чак и тон се опитаха да ми повишават, ама не оцелиха човека... Миналата година го подменяха, стария го правиха поне 5 пъти и пак думна - смърди на бакелит та се не трае. Пък и изречения се опитват да ми правят - абе малоумници и кретеноиди  #Cussing out
И цяла вечер рева на тая песен - моята приятелка, която загуби братче и майка я е постнала - какво ми трябваше да я зареждам http://vbox7.com/play:73fc1a60 . Веднага да се обадите и да кажете на майките си колко ги обичате!!!
Баща ми и той ме притеснява - постоянно е по командировки, кара той и все надалеч някакви супер дълги и гнусни курсове... Сам си ги взема а има 20 шофьори подчинени. Може и да му е по-добре да пътува, ама адски го мисля като е по пътищата  ooooh!
А това дребното не спира да мрънка да го водя на Самоков, да видел баба си. "Ще видиш мамо, тя дойде си от работа... Видиш ти колко е хубава"
П.П. Кво стана с плетките?!?  Joy
Ай наздраве !

# 414
Някъде към 17 кг и повече от 100см - нито аз нито баща му сме  високи -нали е най-малък в групата ,по нищо не личи -изглежда като 4ри годишен Rolling Eyes

Момиченцето до него е на 5, останалите на снимката никой не е под 4 год., а Крис е на 2 и половина. Joy Онова мъничкото отпред е на 4 и половина, а Криси му е като батко. hahaha

Аз майка имам, но никога не е била до мен, тъй че все едно нямам. Не съм я виждала от 16 години...

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 22:38 от nakri88

# 415
Пластелина и боичките са страхотен подарък. Рая има и двете от около 6-7 месеца и толкова много им се радва, но както е казала Лорини - играе се само с придружител  Laughing - мама или тате!
Ние махнахме памперсът - нощния преди около година може би. И аз като вас махнах дневния и се шашках да махна нощния, че да не стои мокра, но се реших и много бързо привикна. Май даже не се е подмокряла нощем въобще или 2-3 пъти макс, така че бих ви посъветвала смело да го давате с нощния, защото много бързо свикват!!

# 416
тамън приспах катерина и чувам тупордии из блока...и сега полиция-криминална...искат да правят огледи на апартаментите...

# 417
Бубс, от сърце ти желая да сте здравички вкъщи и да ти се случват все хубави неща! Hug
Накри, много хубав Крис!  Heart Eyes Браво за напредъка! Разбира се, че вината не е била у теб, а във времето!  Wink Hug
Данинцето, дава ли доки значи зелена светлина вече?  Hug
Ралче, стискам палци за мъжа ти!  Hug
Мим, и на теб стискам палци, пък дано този път не излезеш права! Нали си кандидатствала по документи първо, може само да са искали да те видят.  Hug
Кокос, да ти запазим място значи в очакващи 2012.  Mr. Green Супер ми се струва, че ще танцувате заедно, малко време само за вас двамата.
Лорини, какви са тези екшъни при вас, бе жена?  Дано всичко да е наред!  Hug

Аз се чух с майка ми тази вечер. Преди месец и нещо си счупи ръката. Баща ми от работа се прибира, готви, чисти, простира, глади - абе страшен е! Да са ми живи и здрави и двамата! Сега са й махнали шината и пироните, ще се раздвижва. Кофти е като сме толкова далеч, ама какво да се прави.

За частните училища, навсякъде са много скъпи. И на мен ми се иска, защото с това постоянно местене само международно училище за сина би било най-подходящо, ама и ний нямаме възможност, та се мъчи горкият с няколко различни езика, лошото е, че поне един няма да научи перфектно.  Rolling Eyes

Ивайла е 13,5 кг, към 100 см някъде, 24 номер обувки. С памперс е. Като я сложа на гърнето - прави всичко. За голямата си казва, за малката понякога. Най-големият напредък е, че започна да яде непасирана храна.

Иии, искам да видя всички татуировки! И аз искам да съм Бабиера, след време, де, ама не ми стиска!  Laughing

# 418

Кокос, да ти запазим място значи в очакващи 2012.  Mr. Green Супер ми се струва, че ще

ще се местиш в очакващи ли  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

хора не е за писане по форумите това, дето се случи у блока...пласьорска му работа...

дано сега се поуспокоят нещата по блока...

# 419
А, не, на мен и тук си ми е добре!  Mr. Green

Спокойна нощ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт