Браво на вас! 
Андрей най-много се радва на шок. яйце:)) Като го види и започва да подскача и да крещи "Це, це, це" (яйце)
Видя ли че проговори. Де такова чудо и при нас, но уви
Никакви надежди...
чакам софиянки:)) А ако търсите варненки, тук има доста http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=597831.0
Аз и някакви таблици гледах, в гормите граници е, ама това важи и за ръста, а и тя има и доста мускули по нея, то си личи, а и зная, че те тежат също
А и напоследък, особено вечер е доста буйна, просто ни разказва играта от скачане, бутане, клякане, пълзене, ставам разногледа
, та мисля, че всички калории си ги изразходва, които яде. Ще каже човек, че е държано вързано това дете, а поне по един път на ден излиза навън- какво е това чудо, не зная.
И дано Дели се оправи скоро напълно
Без да съм ти прочела поста вчера, се обадих на майка ми 
, радвам се, че си добре и искрено ти желая скоро да се случи вашето малко чудо, целувки за теб и Йоанка 

И въпреки това ти стискам палци 
Аз и затова не смея да си изкарам книжка, просто движението в София е ужасно 

,защото и другата седмица е вкъщи,и нали се сещате че нямам време за себе си-мамо това мамо онова мамо дай мамо боли ме мамо искам навън........за портокола Боян е висок 98см и тежи 16кг и за съжаление още е с памперс.сигорно ще цъкате като четете че още е с памперс но опитах какво ли не,сега за тез две седмици дето е вкъщи ми казва че има пиш но за акото не,чак като му сложа за обедния сън памперс той първо ака и естествено сменяме ,слагаме нов и чак тогава заспиваме.за подаръци и аз мисля че е рано но той вече казва: дядо дондеда носи мене билям влак и мион" детето вече е поръчало на дядо коледа
Двете госпожици и аз сме сополиви и си седим вкъщи на топло.

Като изключим моите желания да правя сто неща едновременно, засега сме много добре откъм организацията. Майка ми е тук, така че като излизаме тя бута едната количка, а аз държа Анджи и бутам нейната количка. Бела е много кротичка, иска само да хапва и спинка. Бебе мечта! Засега! А ако може да виси по цял ден на гърдата ми, от нея по-доволна няма да има 

и днес го отложих за неделя.
все едно другият месец не мога да им пиша по три шестици 
Препоръчани теми