Сополиви ЯНУАРЧЕТА тровят нервите на свойте майчета

• 31 974
  • 741
  •   1
Отговори
# 420
Радостчо е качила снимки на Изабел у фейса...

# 421
Леле, момичета, не смогвам да ви изчета!  #Crazy Браво на вас!  Grinning

Само за протокола и се връщам да ви чета - Кало е без памперс (понякога си се напикава през нощта, но сравнително рядко; в яслата следобяд по-често пикае, отколкото вкъщи през нощта), няма още 90 санта  Rolling Eyes и е някъде около 12-13 кила - не знам точно колко.

Подаръци - със сигурност трябва да има някакъв голям трактор, от там насетне - не знам. Умувам го да е с дистанционно, че кака му има такъв и много му се кефи. Пластелинът нещо не му е особено любим - само кара татко си да му прави пистолети  Rolling Eyes.  С боички отдавна не сме рисували - готина идея! Но други подаръци, освен трактора, още не съм измислила. Ама време ли е вече?!  Rolling Eyes

Айде, отивам да чета прекрасните ви цветни постове  Heart Eyes

# 422
Айде да се включа и аз, не само да чета!
И аз видях Изабел и мисля, че е страхотна и си приличат с каката!Радостчо, разкажи как се държи каката с бебето, ревнува ли, има ли промени в поведението и след раждането на бебето, влязохте ли вече в ритъм, как излизате на разходка. Виж колко много въпроси зададох!!Ама много съм любопитна значи!
За мерките- Андрей е към 100 см (може и малко над) и 15-16 кг. Висок е много (ама то как иначе с такива родители). Памперс няма от Август. Нощен слагам, а понякога не, защото забравям. Повечето сутрини е сух, но има инцидентни случаи, в които е мокър. Но той не пиша често, като че ли много малко вода пие. Пластелин обожава. Играе под строг контрол и на вестник. Водни бои не съм пробвала- трябва да видя за нещо подходящо. Сега Андрей се заиграва и малкият ходи все при него, иска точно със същите играчки да играе, руши му примерно построеното с конструктор, разхвърля му количките, които е подредил, иска да яде точно каквото батко му яде и хич не си представям как ще разхвърлям боички да рисува и Дани ще стои да гледа:)))Това поведение на Дани вбесява Андрей, които все го бута, блъска, удря, дърпа му ушите и какво ли още не. Горкото е подложено на тормоз от бебе, а той пък толкова да го обича. Гледа го с обожание и все иска да го гушка и целува милото. Въобщеее, лудницата става все по-голяма  Mr. Green
За подарък още не съм измислила. Като знам как троши играчки и направо ми свиди да купувам, а толкова обичам..Аз сега на Дани трябва първо да купувам, че другата седмица е рожденик  SunglassesАндрей най-много се радва на шок. яйце:)) Като го види и започва да подскача и да крещи "Це, це, це" (яйце)  Mr. Green лесен с подаръците!!
Мим, стискам палци за работата!
Бубс, много сила ти пожелавам и гледай да се зареждаш с положителни емоции. Един уикенд семеен извън Сф ще ви се отрази добре:)

Забравих да ви разкажа нещо от снощи, което ме втрещи:) Вчера излязохме с мъжа ми в една механа на вечеря в 8. Имаше една весела компания с деца- бебе едногодишно и някакви на по 4-5. Ние им се радваме и коментираме как ето хората ходят на заведение даже с бебета, пък ние оставихме нашите вкъщи. Е това бебе го държаха до късно. По едно време извадиха торта, духаха свещичка и се оказа, че празнуват 1 рож ден на малката. Оркестър от 3 певици дойде да поздрави и като духнаха свещичките и вместо "Happy birthday", запяха "Чстит рожден ден" кючека  Shocked И майката се развихри в кючек, държейки рожденичката в една ръка. Платиха си да им пеят кючеци и всички деца заедно с майката и бебето се разтресоха...ее аз направо се втрещих. За първи път гледам бебе да го поздравяват с кючек в задимена кръчма в 11 вечерта:)))

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 09:53 от babyblue

# 423
  • София
Е добрютру!!!
Как'ви Дони претърпя първото си ПТП преди малко. Един сульо с мерцедес прави ляв завой и спира. Аз хубаво го видях и намалих, ама мацката зад мен не - и тя спря де - в моята броня Mr. Green На мойту МПС му няма нищо - Пижу е железаен, но нейното Пижу попострада....Не направихме протокол, дано не сгреших. Имам и номера и се разбрахме довечера да се чуем след прегледа на мойстора вкъщи. Бяхме много смешни и двете - руси, стреснати и не знаещи какво да правят, понеже беше сефте и за двете  Embarassed
Иначе над метър (дрехите са размер 110), кила 18.5.
Наде, аз като дърта свекъра да си кажа приказката - говори му на БГ на Крис Hug Видя ли че проговори. Де такова чудо и при нас, но уви Cry Никакви надежди...
Сис, в Джъмбо виждах трактор с педали и ремарке - много як Wink
Бейби - хора разни, разни идеали  Sick

# 424
Привет!
Мацки, търси се спешно майка родила 2008, която НЕ Е успяла да си вкара детето в ДГ. За емисията днес в 17.00 на бТВ.

# 425
  • София
Привет!
Мацки, търси се спешно майка родила 2008, която НЕ Е успяла да си вкара детето в ДГ. За емисията днес в 17.00 на бТВ.
Копривооооо, съвсем ни отряза - толкоз ли много сме ти неприятни  Rolling Eyes

# 426
Не съм бре, нямам време да се обърна...

# 427
  • Варна
Привет!

smile3508 чакам софиянки:)) А ако търсите варненки, тук има доста http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=597831.0

# 428
  • София
Благодаря ви, момичета, за отговорите Hug Аз и някакви таблици гледах, в гормите граници е, ама това важи и за ръста, а и тя има и доста мускули по нея, то си личи, а и зная, че те тежат също Mr. Green- дето вика, Бубссс, да е жива и здрава- ще става някаква спортистка Heart Eyes А и напоследък, особено вечер е доста буйна, просто ни разказва играта от скачане, бутане, клякане, пълзене, ставам разногледа Crazy, та мисля, че всички калории си ги изразходва, които яде. Ще каже човек, че е държано вързано това дете, а поне по един път на ден излиза навън- какво е това чудо, не зная.
Бубссс- искрено и от сърце ти желая занапред само хубави неща да ти се случват Hug И дано Дели се оправи скоро напълно Praynig Без да съм ти прочела поста вчера, се обадих на майка ми Heart Eyes
Дани- благодаря ти за подкрепата Heart Eyes, радвам се, че си добре и искрено ти желая скоро да се случи вашето малко чудо, целувки за теб и Йоанка Heart Eyes
Усмихнатко- какво става с точицата Praynig
Копривка- дано да намерите жена, аз отговарям за условието за неприемането в ДГ, ама за годината- не.
Мим- четох за конкурса...какво да ти кажа, аз се явявах на един такъв, като си търсех работа, в Мин. на земеделието, голям смях беше всичко...още по време на първата част и вътре си говореха, че името е ясно и че затова и толкова трудни неща са дали, щото вече нямалло значение кой какво ще пише Tired И въпреки това ти стискам палци Praynig
Дони- случват се такива неща, важното е, че сте добре Hug Аз и затова не смея да си изкарам книжка, просто движението в София е ужасно Rolling Eyes
Бейби- наистина много странен начин да празнуваш РД на бебе Tired
Накри- браво на Крис, наистина е много сладък Heart Eyes
Ягодка- радвам се, че се разписваш и не ни забравяш Hug
и аз гледах снимките на Радост- прекрасни Heart Eyes
Лорини- докато те четях направо... Shocked, ужасно е да знаеш, че до теб, там, където живееш, се случват такива неща....ама за съжаление, това е родната действителност.
Иии като за финал- реших да си сменя аватара, с нещо по-романтично и навяващо повече на празници и уют, дано да ми е на късмет Praynig

# 429
не съм ви писала отдавна-чак аз не помня откога,но имам оправдание-всички вкъщи се разболяхме и всички на антибиотици и аз нали съм бременна не исках но момичета толкова зле бях че склоних,та малкия още е болен и вече втора седмица е вкъщи,опасявам се да не забрави за яслата Cry,защото и другата седмица е вкъщи,и нали се сещате че нямам време за себе си-мамо това мамо онова мамо дай мамо боли ме мамо искам навън........за портокола Боян е висок 98см и тежи 16кг и за съжаление още е с памперс.сигорно ще цъкате като четете че още е с памперс но опитах какво ли не,сега за тез две седмици дето е вкъщи ми казва че има пиш но за акото не,чак като му сложа за обедния сън памперс той първо ака и естествено сменяме ,слагаме нов и чак тогава заспиваме.за подаръци и аз мисля че е рано но той вече казва: дядо дондеда носи мене билям влак и мион" детето вече е поръчало на дядо коледа Party

# 430
Радостчо да не наднича само, ами да вземе да пусне и тук н якоя снимчица, че ще умра от любопитство!  Hug

# 431
Здрасти тайфа! I'm back Heart Eyes Двете госпожици и аз сме сополиви и си седим вкъщи на топло.
Аз снощи се отсрамих със снимки във Фейса и сега пращам на родата и викам да навестя и форумската рода Hug
Опитвах се упорито да се правя на перфектна, което включва да играя с детето, да кърмя бебето, пека сладкиш, да пиша есе за унито и на всичкото отгоре да съм гримирана и в приличен вид и това едновременно. Включва се и ежедневно посещение на детския клуб, чистене, пране, гладене и тн. Резултата беше, че блокирах напълно и заявих на мъж ми, че ще си взимам отпуска от унито, което хич на ми влизаше в плановете и много се сдухах. Нооо, се осъзнах навреме и спирам, баба й дундурка Бела, Анджи гледа филмче, ще се яде готова пица, а чистенето ще почака за когато има време Mr. Green Сега си уча на компютъра и както обичайно в "междучасията" съм във форума.
Не съм ви чела подробно, само попрехвърлих и гледам много шарено станало в темата...Коледно.
Сега ще ви изчета, че да мога да се влюча адекватно по темите на деня Naughty

# 432
Радостчо да не наднича само, ами да вземе да пусне и тук н якоя снимчица, че ще умра от любопитство!  Hug

Ей сега де, Ягодке Hug

Че и лентичката ми е излязла от давност ooooh!

# 433

Ей сега де, Ягодке Hug

Че и лентичката ми е излязла от давност ooooh!

Ягодке, специално за теб!
http://radost4o.snimka.bg/baby/bebe-isabel.631871

А аз да поразказвам малко Grinning Като изключим моите желания да правя сто неща едновременно, засега сме много добре откъм организацията. Майка ми е тук, така че като излизаме тя бута едната количка, а аз държа Анджи и бутам нейната количка. Бела е много кротичка, иска само да хапва и спинка. Бебе мечта! Засега! А ако може да виси по цял ден на гърдата ми, от нея по-доволна няма да има Laughing Анджито се държи отлично с нея, гали я и я гушка, помага да я храним и сменяме. Даже трябва де се крия понякога, понеже настоява всичко тя да прави, а не винаги имам време за това. Засега няма ревност или каквито и да било негативни реакции. Но и ние се стараем да и обръщаме достатъчно внимание, да я глезонтим и гушкаме. Мисля, че това е ключът.
Иначе тя си е също толкова неконтрулируема, когато не е в настроение. Поизточи се доста и сега и по-слаба, но си е 20 кила. Вечер е малко натоварено, докато приготвяме и двете за сън, както и сутрин. Бела е много нежна, като се поотвие и киха, не обича бурни ласки, но примира от удоволствие като я галят и гушкат. Сега като и е запушено нослето доста си помрънква милото Sad
Вчера я теглихме- качила е 1.120 за един месец Grinning
Аз се повъзстанових. Имам да свалям още десет кила, да прибирам корем и да преборвам едни грозни стрии. Не е голяма драма, но ще съм по-хепи без тези екстри Wink

Лорини, видях на Катерина Коледния подарък! Страхотно! Има да се радва!

Аз си мисля за някаква къща за кукли с фигурки и мебели, гледам я, че се заиграва в клубчето с такива неща.

# 434
  • Ловеч
Добър вечер, Дами !
Най-после бременните и кърмачките се появиха ,че се заформи една леко подпийнала групичка Mr. Green
Радосчо -много сте сладки- не се престаравай много-аз от една седмица се каня да се лакирам hahaha и днес го отложих за неделя.
С две думи мЪрзи ме!!! И ми е студено и ... това е.И си изгубих обицата днес, абе петък Twisted EvilИ в службата едни глупости-сложили ми чертички където не съм писала оценки #Crazy все едно другият месец не мога да им пиша по три шестици Mr. GreenИ от кога оценките по рисуване важат?
Написах един куп глупости ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт