За хубавото, ако ще се случва да идва и при мен.
Толкова неща имам на главата си, че чак не искам да ги мисля.
е така е, не се става лесно бизнес-мама 
.
Макар, че сериозно обмислям закупуването на нещо скъпичко, ама като стане ще се похваля

Тя ще ми прости, знае, че е от ЕГН-то 
/от 3 дни носи нон стоп една блуза с Бен Тен и не дава да му я съблека; по-лошото е, че има едни гащи със Спайдърмен ....
..../. И като легне и почне - гладен съм, става отваря хладилника, гледа гледа, нищо не харесва, вдига ме - искам мляко, искам чай, искам това искам онова
. Почвам да се карам сериозно, при което се нацупва - ама ти защо ми се караш, не ми се карай
. И така докато аз легна изнемощяла и го оставя да прави каквото иска
.
/
.

/от 3 дни носи нон стоп една блуза с Бен Тен и не дава да му я съблека; по-лошото е, че има едни гащи със Спайдърмен ....
..../. И като легне и почне - гладен съм, става отваря хладилника, гледа гледа, нищо не харесва, вдига ме - искам мляко, искам чай, искам това искам онова
. Почвам да се карам сериозно, при което се нацупва - ама ти защо ми се караш, не ми се карай
. И така докато аз легна изнемощяла и го оставя да прави каквото иска
.
, ама не че е смешно

, което няма да те успокои. Когато ходи на ДГ същото ли е? И колко спи следобед и кога? Оня ден Елия спа 3 часа следобед - от 14 до 17.. е, вечерта в 21.30ч. спеше - това да седи до 22, 23ч. - не ми се мисли как ще се изкриви - което ме подсеща, да не би да пропускате момента, защото и Елия, ако се превъзбуди - замина! 

Препоръчани теми