Сополиви ЯНУАРЧЕТА тровят нервите на свойте майчета

• 31 956
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна.....
ОООО, а аз си мислех, че не може да се променя заглавието  hahaha
За хубавото, ако ще се случва да идва и при мен.
Толкова неща имам на главата си, че чак не искам да ги мисля.

# 511
  • София
Кокоса дан са крий, да почерпи , въпреки, че ние картинки не пием и да задаволи пустото любопитство - как аджеба е изкара празника ?!?
Таисче, можееее, може

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 21:44 от Доника

# 512
  • Ловеч

Дони, къв е този цвят бе жена - обърках те с Лорини Mr. Green

# 513
  • София
Въййй, че яка кучкааааа Mr. Green Не беше нарочно, ама щеше да ми изкипи соса
Таис, да внимаваш (тобито го беше турнала във ФБ)
Жена виза в зоомагазин с намерението да си купи говорещ папагал. Продавачът й показва всички с изключение на един много красив папагал, скрит в най-отдалечения ъгъл. Оказало се, че преди да го донесат в магазина, папагалът е живял в местен публичен дом. Въпреки всичко жената го купува. Отнася го у дома си и окачва клетката. Папагалът се оглежда и казва: - А-а-а, нов бардак, нова мадам! По късно през деня двете дъщери на жената се връщат от училище. Като вижда тийнейджърките папагалът казва: - А-а-а, нов бардак, нова мадам, нови момичета! Вечерта от работа се връща бащата и при вида му птицата изкрещява: - А-а-а, нов бардак, нова мадам, нови момичета, стари клиенти! Здрасти Джими!

# 514
  • София
Е аз май тая тема за сефте я виждам Embarassed
Много отдавна не съм влизала, ама си имам оправдание.
Да си направя малко реклама Embarassed Embarassed Embarassed - в Продавалника пуснах дрешки, ако желаете -разгледайте, пак monick ми е профила там. Луднах тия дни - 3 чувала с дрехи, прати ми ги една приятлелка от Англия, докато ги оправя, да ги приведа в търговски вид, да ги снимам, да ги измеря коя колко е дълга, висока, широка, дебела........... #Cussing outе така е, не се става лесно бизнес-мама Joy
Целувки, много изтървах, затова не знам какво да пиша, че да се включа адекватно Hug Hug.

# 515
  • Ловеч
monick  каквото и да напишеш ние сме насреща  smile3521
Мойто стана ,развика се че му се пишка,смених му пижамата че беше изпотен  и накрая се гътна и заспа  Rolling Eyes

# 516
Ауууууууу, уникално заглавие - дано да ни е първото и последно такова  Praynig
За хубавите неща - пращайте и насам. Имам належаща нужда, която дори шоппинга и пресната ми татуировка не задоволяват  bowuu Макар, че сериозно обмислям закупуването на нещо скъпичко, ама като стане ще се похваля  Mr. Green Евентуално  Rolling Eyes Обикновено харченето на мнооооооогооо пари ме вади от черните дупки, да се надяваме и този път да е така  Flutter
Моят болник успя да разкървави венеца на баща си, след което ми разби устата с глава и това за части от секундата. Сега "ближем рани", т.е. аз баща му прави опити /неуспешни/ за приспиване  ooooh!
Ай наздраве и да си погледам супернатуралните братя, та поне око да изплакна с нещо качествено и пълнолетно  Mr. Green
П.П. Дай и аз да си оцветя поста  Whistling

# 517
  • Варна.....
Донии, уж бебе взех, ама знам ли....
Ти по нощите ли готвиш?
Днес се ужасих, Кокоша говори, говори и накрая взе да реве като Преслав. Е това няма да преживея  Naughty
аз- Преславе, айде да си ходим вкъщи, че да учим английски.
той- Не бе мамо, няма да учим инглиски, аз съм малък.  ooooh!
Т.е., за момента пълен провал на учебният процес.
Моник, ако кажеш, че чакаш още едно всички ще се включат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Кокос?
Бубс, и из съм с разбита уста като резултат от играта на двамата диваци- Преслав мяташе въже, а батко му беше акула, която пък хапеше рибаря, който пък се криеше при майка си, ама беше ухапан от кукулата, а майка му с раазбита уста....
Ноо, съм раздала пижамите baby_neutral

# 518
Ама верно съм патка заспала без извинение  ooooh! ooooh! ooooh!
Кокосче честит имен ден! Да си ни жива и здрава, и усмивката никога да не слиза от лицето ти  Hug
А влязох с идеята да я поздравя тук, че днес съвсем изкуфях и я забравих  ooooh! Тя ще ми прости, знае, че е от ЕГН-то  Hug
Тайсче на твое място веднага бих разкарала пернатото. Още едно ревящо вкъщи - НИКОГА!!! Иначе се успокоих, че не съм сама в нещастието си с разбитата уста, даже почнах да се чуствам адски секси с подути устни - на кого му трябва силикон като има дебела глава, готова да откликне по всяко време  hahaha

# 519
Добрутро.
Страшно заглавие  Mr. Green. В първия момент си казах - нова тема с толкова изписани страници  Shocked, но бързо се окопитих.

Кажете как си приспивате децата. Мойто вечер ляга след 11.00 11.30 и то след като съм изпробвала всичко, за да го накарам да легне. Четем книжки, говорим си, държим се за ръце, карам се да ляга, той не дава да се гаси лампа, не дава да спра тв, пижама не облича  ooooh! /от 3 дни носи нон стоп една блуза с Бен Тен и не дава да му я съблека; по-лошото е, че има едни гащи със Спайдърмен .... Mr. Green; вече не знам какво мислят за нас в яслата  ooooh! ..../. И като легне и почне - гладен съм, става отваря хладилника, гледа гледа, нищо не харесва, вдига ме - искам мляко, искам чай, искам това искам онова  #Cussing out. Почвам да се карам сериозно, при което се нацупва - ама ти защо ми се караш, не ми се карай  ooooh!. И така докато аз легна изнемощяла и го оставя да прави каквото иска  ooooh!.

Моник, стискам палци в новото начинание. Мойта колежка разчисти всичко у тях и си докара доста добри пари с Продавалника. Аз нямам нерви и не ми се занимава определено. Имам обувки останали от Марти, които са нови, но така ще си останат. Дрехите ги дадох на майка ми да ги раздаде на който прецени.

Много як виц, Дони! /лелелеле колко жаргони съм взела да ползвам  ooooh!/

Снощи така ми се дощя да отида на хубав качествен ресторант, с приятна музика, обстановка .........

И отпуската ми толкова бързо свърши, че чак не разбрах, кога почна  Crazy.

Лек ден. Аз ще мързелувам. Може и до някой мол да отскоча.

# 520
  • София

Пууу, таз Варна много далече. Таис, да ги съберем диваците, че и ние снощи "плувахме", имаше акули...Разминах се от пукната уста, но носа вече една седмица ме боли, след поредното фиаско.
Ели, купуваш 5 чифта еднакви и си решаваш проблема Joy
Мони, ще вляза да разгледам какво предлагаш  Laughing
И за коледния си подарък умувам какъв модел да е, че разликата в парите хич не е малка. Дядо Коледа все още не дава индикации, че ми е прочел писмото. Ще му кажа, че ще има и самоучастие. Той само да даде недостига Rolling Eyes
Айде много ви здраве за сега  Hug

# 521
  • София
Дони, благодаря ти за кафенцето Hug Hug
Кажете как си приспивате децата. Мойто вечер ляга след 11.00 11.30 и то след като съм изпробвала всичко, за да го накарам да легне. Четем книжки, говорим си, държим се за ръце, карам се да ляга, той не дава да се гаси лампа, не дава да спра тв, пижама не облича  ooooh! /от 3 дни носи нон стоп една блуза с Бен Тен и не дава да му я съблека; по-лошото е, че има едни гащи със Спайдърмен .... Mr. Green; вече не знам какво мислят за нас в яслата  ooooh! ..../. И като легне и почне - гладен съм, става отваря хладилника, гледа гледа, нищо не харесва, вдига ме - искам мляко, искам чай, искам това искам онова  #Cussing out. Почвам да се карам сериозно, при което се нацупва - ама ти защо ми се караш, не ми се карай  ooooh!. И така докато аз легна изнемощяла и го оставя да прави каквото иска  ooooh!.
Е това все едно аз съм го писала за Преслав Joy Joy, ама не че е смешно EmbarassedАко намериш решение, свиркай. Ама наистина много точно го описа Rolling Eyes Rolling Eyes, само дето блузката не е с Бен Тен, а със Sponge Bob Joy #Cussing out

Кокос, моля за извинение, и от мен чеатит имен ден с най-най-добри пожелания Hug
Много весел ден от мен Hug

# 522
  • Варна.....
ОО, приспиването отдавна съм го решила като проблем /пу- пу/ Слагам го в леглото и излизам от стаята. Най- много вода да дам. И то един път. След това да преживя. Аз много пъти съм казвала, че това е нещо, по отношение на което не правя компромиси. Освен ако няма повод да стои до късно, в 9- 9,30 е паркиран в неговото си легло. То оставаше и при мен да спи и да се притеснявам, че ще го затисна, то се и върти каго шугаво..... Не, не, не!!!!  Crossing Arms
Бубс,  айде моля ти се, пернатото е най- положителното нещо у дома- седи си в клетката и бърборясва. Можа да ме усмихне и след най- смахнатият ми ден.
Секси, секси ама едностранно  е при мен  Mr. Green
Ели, въртящият ресторант на Двете кули ще отговори на очакванията ти!!

# 523
  • Варна
ОО, приспиването отдавна съм го решила като проблем /пу- пу/ Слагам го в леглото и излизам от стаята. Най- много вода да дам. И то един път. След това да преживя. Аз много пъти съм казвала, че това е нещо, по отношение на което не правя компромиси. Освен ако няма повод да стои до късно, в 9- 9,30 е паркиран в неговото си легло. То оставаше и при мен да спи и да се притеснявам, че ще го затисна, то се и върти каго шугаво..... Не, не, не!!!!  Crossing Arms

При нас е същото...с един час по-рано. Баня и слагам в леглото, сама заспива, рядко прави някакви проблеми. И тя иска ТВ, но аз го спирам, гася лампата и лека нощ. Напоследък /пу-пу/ и следобед така заспива.  Елена - ритуалите са много важни да са едни и същи, същото е и с часа на заспиване - да е един и същ. Другото, което се сещам е, че може би не успяваш да го измориш - аз задължително я извеждам по няколко часа, ако е лошо времето - детски кът. И не на последно място - може и детето да си е такова Sad, което няма да те успокои. Когато ходи на ДГ същото ли е? И колко спи следобед и кога? Оня ден Елия спа 3 часа следобед - от 14 до 17.. е, вечерта в 21.30ч. спеше - това да седи до 22, 23ч. - не ми се мисли как ще се изкриви - което ме подсеща, да не би да пропускате момента, защото и Елия, ако се превъзбуди - замина!

# 524
само при нас ли няма ритуали? ставаме и лягаме когато решим...ако стане много рано сутрин, на обед заспива към 13:30-14ч...и ако спи нормално към 22:30ч ляга...ако не е спала през деня може и в 21ч да заспи, но много рядко...не знам, мен от самото начало всякакви ритуалим порядки и строги правила ми създаваха дискомфорт и затова и не съм налагала такива...банята и зъбите всяка вечер може би са единственото такова...но това не го приемам като ритуал, защото ако е много мръсна я къпя преди вечерята...или ако случайно няма топла вода мия гъза и зъбите и на другия ден повече...

сама в стаята няма шанс да заспи, защото просто не знам какво е да седи мирно на едно място, камо ли да лежи и то сама...ако лежа с нея напоследък заспива като я галя по гръбчето или просто ръката ми е върху гърба и, но а мръдна и тя става...

ама то и докато гледа детски пак не стои мирно...то просто не знам кво да стоиш мирно... Mr. Green

Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Общи условия

Активация на акаунт