Сополиви ЯНУАРЧЕТА тровят нервите на свойте майчета

• 31 944
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Всъщност ритуалите са точно банята, зъбите и малко чай преди лягане...няма друго.

# 526
Никакви ритуали, нищо!
Баня, измиване на зъби, книжка и се почва - искам това, искам онова, не искам пижама, гладен съм, не загасвай лампата, не загасвай телевизора, къде е тате, къде е това, къде е онова.....  ooooh!.
Почвам от 20.30 и се стига до 23.30.
Ходи на градина всеки ден. Там е безупречен - казват му и си ляга.
В къщи с или без сън заспива към 23.00 - такова си е детето, аз си го знам, ама не мога да издържам на този режим.
Общо взето отчитам, че малко му е движението, но където и да идем иска да го носяяяя  ooooh!, все го болели краката или "ги оставил някъде"  ooooh!  Crazy , или се изморил.
Та сега очаквам други предложения - как да го карам да се движи повече  Laughing.

# 527
  • Варна
Да ти кажа, че и Елия доста иска да я нося. За ръчичка да върви по улицата - абсурд, или нося или бягам след нея. А когато е на пързалки? Аз я водя мн често на тези до Катедралата, знам, че са ви наблизо..., или на детски кът за час, или една друга тактика - подлудявам я да се смее около 20-30мин. - закачам я, гъделичкам я - това емционалното направо я скапва. А не знам какво я правят на ДГ, хем не излизат, обаче е скапана, когато я взема! И тя като повечето - там слуша многоооо!

Ей, я сега заспа сама в кошарата си - игра си вътре 30мин, а аз на компа, абе пу-пу, че и ние сме имали гадни периоди!

И да се оплача - Ели се оправя, обаче аз бухам здраво....чувствам, че в петък на контролния ще ми пусне изследвания...малко съм параноясала, обаче една от най-добрите ми приятелки изкара туберкулоза мин. лято:(

# 528
Привиквате ме, ама като ме мързи да пиша  Laughing Ето ме.

Хайде почерпете се за мое здраве - вчера празнувах скромно имен ден  Wine Glass

Доника, хмм ами изненада ме мъжо вчера като се прибра за обяд от работа. Обядвахме, пихме вино, правихме други неща за десерт...  Grinning Ей такива хубави работи  Mr. Green

Толкова от мен, че се моря да правя една таблица на HTML където грам не отбирам, ама съм тъпа и упорита  Mr. Green

# 529
Кокос, вие сте го ударили на влюбени гълъбчета.  Heart Eyes Дай, боже всекиму!

Аз като за всичко, така и за лягането, смятам, че е въпрос на това как е удобно и приемливо за семейството. Предвид късното прибиране у дома - към 20 ч, вечеря, семейни гъдели, то по-рано от 22 няма ка да си легнат, защото няма да ги види баща им, а и няма да сме всички заендо поне за някой и друг час. Така че моите деца си лягат в 22 - 22.30. Никола става в 7, дребният е склонен към 8. Спят следобеден сън около 3 ч, но си лягат към 15 - 16ч, защото трябва да поиграят и да обядват преди това, иначе усещането за "станах-ядох-спах-ядох-спах" ще е твърде осезаемо (за моите деца). Mr. Green

Дайде идеи за по-здравословни десерти. Не придирям да са веге или вегански, но нещо по-различно от торти, бискивти, кейкове, мъфини, кремове. Супер съм изчерпана откъм идеи, а наближава ИД на Матей и ми се иска  свежа идея. Правила съм много готини вегански бонбони (сушени плодове и ядки само), но нямам блендер и подобни действия няма как да извърша вече.  Crazy

# 530
моя шоколад предлагам...тахан, мед, всякакви ядки смлени на брашно, какао и много любов...правиш на топчета, или разстилаш върху хартия и режеш на квадратчета като постегне в хладилника...

# 531
  • София
моя шоколад предлагам...тахан, мед, всякакви ядки смлени на брашно, какао и много любов...правиш на топчета, или разстилаш върху хартия и режеш на квадратчета като постегне в хладилника...
а може и с формички за сладки...Все се каня да пробвам рецептата

# 532
  • Варна.....
Дони, ти пък кога имаш време за подобни екстри  ooooh!
Бубса дали няма да се включи с някоя рецепта   chef

# 533
Lang, при нас този сладкиш се радва на внимание - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=337177.msg9415928#msg9415928

Моите промени: отгоре направо ръся канела, мед с лъжицата ръся отгоре, стафиди, (орехи ако имам под ръка и не е за деца) и белени ябълки (колкото имам в момента - става и с 1, и с 2, и с 3). Не ги бъркам в отделна купа, за да си спестя малко време и миене на съдове.

http://media.snimka.bg/6678/019611952.jpg

Последна редакция: чт, 10 ное 2011, 14:42 от Kokonut

# 534
Monick как мога да разгледам дрешките в продавалника.Днес се порових но не попаднах на моник Embarassedще чакам подсказка... Hug

# 535
Бубса дали няма да се включи с някоя рецепта   chef
Да, със сигурност. Но едниственото, което винаги успявам да направя превъзходно е Блъди Мери  Mr. Green Другото не ми се получава. Всъщност мажа перфектно филии с лютеница, пържа бланширани картофи, яйца /ама те не ми се получават всеки път/ и от време на време забърквам някой буломач, който на следващия ден изхвърлям.
Добре, е ДК е до 10 години, след това да си готви сам  Mr. Green
Днес много ревах... Срам ме е да си призная за каква глупост, ама наистина много ревах... Мисля си, че стресирам детето с вечно киселото ми настроение и малоумното ми поведение. За да го компенсирам се гонихме около блока един час. Той много се радва, а аз изплюх поне две кутии фасове  Mr. Green Амабалажа от вечерното "наздраве" не се брои  Stop
Не случи на майка моето дете и това си е... милото ми то  Heart Eyes
Айде да си нагледам лейдито, че сигурно е умряла от глад милата  Crazy
Лека  Hug

# 536
Бонита тези са май на Мони:
http://bg-mamma.prodavalnik.com/listing/index.php?category=& … cat_param%5B6%5D=

И при нас с има ритуал:
Миене на зъби, пишкане, целувка на Софи, мама, тати и бързо под завивките. До 15-20 мин е заспал.
Сега след ДГ градина е много изморен и най-късно 21:00 е заспал, но понякога и 20:00. Софи е веднага след баткото. Simple Smile
И да ви покажа каква тениска сме поръчали:
http://www.eshirt.it/carrello/ecard.php?prj_source=111109537162
А за Софи със снимката на Крис, но надписа не съм измислила още, пък за Микеле откраднах идеята от друга съфорумка:
Снимката на Крис и Софи, отгоре ''Супер Майки'' отдолу ''"Sorry ladies, my daddy is TAKEN! "  Mr. Green И съм му харесала едни Адидаски, но да видим дали ще събера дотогава толкоз пари, че аз от кафето си събирам като безработна. hahaha Та горе долу подаръците за Коледа съм ги измислила. На Крис детско Нинтендо съм харесала 3+, да учи букви, числа и т.н. За Софи една кукла да се види, че и мома има вкъщи, че само с коли сме заобиколени.

# 537
Благодаря за идеите! Ще се пробва и шоколадът, който подозирам, че ще има небивал успех, а овесените блокчета звучат супер апетитно, но се съмнявам да ги ядат. Правила съм от блога на Еспа и всичките се залепиха на моето задно окачване. Twisted Evil За какво ли се тормозя с по-здравословни десерти като и без друго не ядат. Поне ще си пазаят зъбите здрави.  Mr. Green

От понеделник пак ще съм студентка, само да ида да се запиша.  Whistling

# 538
Добро утро!!!
Станали сме по тъмно в 6 ч.а толкова ми се спи по това време ама някои питали ме....
Сега рисуваме с флумастри вече трети ден само това прави.Това добре но постояно мрънка
къде ми е този флумастер,този не пише,на този му влезна това(писеца)искам да ми нарисуваш онова вземи този де и тем подобни иде ми да ги събера и да ги изхвърля.....Защо не се заиграе като детенце ooooh!
Казах ли добро утро.Слагам по едно кафенце че имам голяма нужда....

Накри Благодаря    bouquet
Те са мънички а аз разглеждах по големи дрешки затуй не съм ги засякла.
Бубс Hug Hug Hug

# 539
  • София
Айде добрютру Hug
Да изклюкаря - не я слушайте комшийката - само лъже  Twisted Evil И кифли нейни съм виждала Mr. Green...мен пък БлъдиМерито ми куца - все водката е в повече  Rolling Eyes
Иначе скука. Снощи гледах един филм и се тропясах да спя  Blush

Общи условия

Активация на акаунт