Бубс, за хомеопатията, ако решиш да се хванеш на хорото имай предвид, че в началото има период, който трудно ще издържиш. "Избиването" на болестите е дълъг процес свързан с боледуване и постепенно укрепване. Това пак го знам от моята кума, която от 6 месеца ги мина изцяло на хомеопатия и вече е овладяла процеса, лекува ги само хомеопатично, но в началото беше страаааашно! Те пък и болнави защото недоносени, сложна работа...
По-натам ще заведа и Хриси. Не че ми е от боледуващите де Бе изчезна ми музата
Нещо не схващам...какъв период, какво избиване на болестите...я ми обяснете да знам какво ме чака...или да ме разубеди още повече...
Тайс, вчера ме убеждаваха за една друга докторка - Ева Христова, и понеже като местоположение ми е добре, се зачудих...чувала ли си нещо за нея?

Буквално! Мога дори да не будя бебето като я водя, ще си взимам уоки-токито. Досега не я бях консолидирала, понеже изглеждаше много кофти отвън, но една мама от клубчето така ми я похвали, че скочих вчера да видя- вътре само бели дечица, едно светличко, така че после отивам да оправим документите 
Как човек човек да открие фирма тук, като постройката на сервиза е два пъти по-евтина от документацията 

, знаеш ли, като прочетох, много се зарадвах за теб, мисля, че ти в момента имаш нужда точно от такива положителни емоции, свързани с такъв подарък
А как е бебчо, оправили се вече нослето
. а аз неведнъж съм ти казвала, че ти се възхищавам на това твое умение и за това, което създаваш