Моник, не спите ли нощем
?Този лек и аз съм го чувала. Да взема да го направя пък
.Сега като четох Ланг се уплаших. От няколко дни сестрата в яслата казва, че Марти кашля.В къщи обаче не кашля. Заведох го при доки - тя каза, че всичко е наред. Да, ама вчера започна една суховата кашлица /веднага Хустагил и Тонзилотрен
/ и сега се чудя дали да го водя пак
.Таис, детето е комуникативно и предразполагащо
. Марти, така покрай баба ми, познаваше всички баби и дядовци в района, и по име им говореше, и те после питаха за него.Ели и аз го четох 5 пъти, но има огромна доза резон в това което казваш.
Дони, бях гледала филм, в който детето беше с епилептични припадъци. Започнаха някаква кетогенна диета и то се подобри значително - спряха припадъците. Та може и начинът на хранене в определени случаи да помогне
.
Лекинко ме мързи, ама.... 

. Човек трябва да осъщестява мечтите си, докато има тази възможност!
И да, вярно е, че прокуратурата може да се самозесира, но след това нещата са хипер сложни за доказване... Събраните извън рамките на образувано досъдебно производство доказателства, не са такива по смисъла на НПК.
Червено вино тази вечер от мен. Наздраве

И нашите са в панелка и въпреки, че имат конвектор и радиатор по стаите, темературата не е равномерно разпределена и си е студ, аз успях и да настина, напълно в тон със заглавието на темата