Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 43

• 38 371
  • 751
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте на всички пишещи и не пишещи, smile3525. Аз вече съм 69,4кг и от вчера съм на захранване. Рекапитулация: 14 дни само вода и - 8,2кг надолу. Сега смятам да се захраня до неделя през което време ми се иска да сваля поне едно килце и след Никулден минавам на плодове и чай newsm44.
За Хашимотото нямам представа как му се отразява , но аз съм с Хашимото от 98г , а гладувам от 2006г и винаги след гладуване изследванията са ми като на тинейджърка smile3521
Хайде пишете и вие докъде стигнахте , колко свалихте , как мислите да продължавате??? newsm12
Лек ден за сега!!

# 286
loni77 Браво! Hug Много добър резултат ,аз както бях споменала по рано и тази седмица ще съм на плодове, след което  ще направя две седмици захранване и пак ще се върна на този режим до празниците.Ако някой ми беше казал че ще издържа 23 дни така нямаше да му повярвам, но ето фактите говорят LaughingТака добре се чувствам момичета, че никак не ми се минава на разделно хранене Simple Smile

# 287
Здравейте, и днес ви няма.Хайде пишете момичета ,продължавате ли спряхте ли ,какво стана newsm78
Аз днес имам -0.100 гр. вече съм 61.500 кг Laughingнапредвам бавно ,но славно.Трябва да погледна схемите за захранване ,че малко остана.Пожелавам ви успешен ден Heart Eyes

# 288
Doli , хашимото ми откриха в началото на годината. Беше ми станала много суха косата, кожата, напълнях  и станах като че ли по-нервна отидох при джипито и тя ме изпрати на ендокринолог. На 27 год съм и в началото невярвах, че няма лек. Пия хапчета и ми казаха, че цял живот ще ги взимам Sad Притеснявам се, че и не съм раждала още, но това е за друга тема. Преди издържах много на глад, а сега незнам дали е от пустото хашимото, но не издържам дълго./по-лесно ми падат батериите/

# 289
Между другото сега съм се запалила по диета на един гръцки диетолог. Съветник е в новото предаване на Ники Кънчев  Simple Smile

# 290
  • Sofia
Ипократис Пападимитракос е въпросния диетолог.И аз го следа какво препоръчва...като напр.това,че по-полезно е да се яде мляко от 3,6%,а не 0,001% и всякакви други обезмаслени продукти са по-нежелани от пълномаслените,дори и в малки количества

# 291
loni77 как издържа, как се справи с глада, моля те пиши!?!

# 292
Здравейте, днес отново съм тук и ще я карам на ябълки и зелен чай.Хайде пишете Laughing

# 293
И днес май ще съм сама Cry, но какво да се прави и сам война си е войн.Днес заминавам за уикенда на гости и да ви кажа малко ми е притеснено относно храненето.Може би ще трябва да похапна поне салати за да не обидя домакините.Хайде ,приятен ден и дано някой се включи.

# 294
Здравейте  Hug с.м.н. не си сама, и аз съм тук - вчера бях на киви и банани, днес съм си взела банани и портокали  Simple Smile

# 295
danielaAS  Hug радвам се че си тук . Пиши ми докъде стигна, колко кг.свали.........

# 296
Не съм се теглила, но определено се чувствам много добре! Килограмите ми са приблизително 63кг висока съм 168см и съм на 38 години.Ще се притегля накрая, защото когато има застой ми отива цялата мотивация по дяволите!  Hug пишете по-често  Hug

# 297
Здравейте, от вчера съм на плодове, чай и мед. Искам да изкарам 2 седмици на този режим, че през последните дни се натрових направо от захарни изделия. Вчера геройски издържах първият си ден с банани, грейпфрут и грозде. Днес съм на малини, смокини и смятам по - късно да хапна банан и грозде. Успешен плодов ден на всички!

# 298
  • София
Браво за успешните дни.Аз от понеделник съм пак с вас,утре ще ми донесат куп домашни ябълки и трябва да ги употребя все пак Mr. Green
 Hug

# 299
Наталчето, ти колко дена изкара и какви ти бяха резултатите?

Общи условия

Активация на акаунт