Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 43

• 38 294
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
ЛолиHug чела съм статии и съм гледала интервюта с дами, които са плодували и са излекували своите заболявания, в т.ч. и една дама, която разказва за години "ходене по мъките", тъпкана с лекарства хормонални, инжекции и разни процедури и след две плодувания състоянието й е значително подобрено, през този период не ходи по лекари и не се тъпче с лекарства и забременява. Исках да кажа, че вярвам, че освен свалени кг, ще бъда  и по - здрава.
Това е клипчето.

Харесва ми..... аз по принцип даже си обичам да гладувам така да се каже и се чувствам виновна като се храня с друга храна.... В началото на лятото бях 63-64 и се лутах между диетите, но гладувах 12 дни и въпреки, че се омазах при захранването , то мисля че останах окол 3 кг свалени за дълго....т.е. цяло лято няколко дена гладувам -плодувам, а други няколко дена ям като за световно и затова цяло лято бях между 59-60-61.... сега съм на 59 и съм започнала пак с 90-дневната, защото не ми се вижда нормално да се храня така Wink.... даже никак не ми се искаше да започвам да се храня, защото добре се чувствам и с ябълките, но миналата седмица бях на един семинар и говореха за храненето и май не е много полезно да ограничавам клетките от мазнини и белтъци-разни там аминокиселини-заменими и незаменими, защото тези плодове са само въглехидрати....
Решила съм да пробвам с 90-дневната , да видя до къде ще я докарам, въпреки че ме е страх, че ще наддам, защото се храня с храна, която е по-калорична....а като гледам никой в тази диета не брои калории.... и пак момичетата се вталяват...А и така ще си поотпочина организмът ми от плодуване-захаросване, което практикувах.... 
Но ви следя... може би след месец два като не стигна тези 55-56 пак ще направя едно плодуване....

Плодче, аз съм те питала, но съм забравила защо дойде в тази тема, теб те помня в 90-дневната, а и ми се струва, че имаш малко да сваляш...

H0uSse_Baby
, ти също беше в 90-дневната, нали.... Ти май имаше повече кг за сваляне и беше много стриктна но не знам до къде стигна.... Пробвай с плодуването, защото то дава по-бърз резултат.... въпреки, че ти май си малка и не знам колко би било полезно...И след като постигнеш резултат от това плодуване-мини на друг режим, не се отпускай.... А и много , много е важно човек да се научи да яде малко като количество.... Аз миналата година така отслабнах и ми беше много добре....а и брат ми също така отслабва-да, по-дълго време но е по-добре-всичко си яде но по-малко...
УСПЕХ...

# 31
Плодче, аз съм те питала, но съм забравила защо дойде в тази тема, теб те помня в 90-дневната, а и ми се струва, че имаш малко да сваляш...

Лимонка, и аз те помня от съседната тема и до сега продължавам да чета от време на време 90-дневната.

90-дневната съм я правила няколко пъти, но никога не съм я изкрвала до края. Хапвала съм според режима най - много до 2 последователни месеца. Спомням си преди почти 2 години, когато за първи път я започнах бях 62кг, тогава за 2 м. свалих 7кг, бях доволна от сваленото и за това прекъснах. Тази сутрин бях 59 и искам да сваля поне 7кг.

В тази тема дойдох, защото обожавам плодовете. Междудругото бях на 90 дневната и в един момент ми залипсваха плодовете и я прекъснах, за да започна плодуването (март месец тази година). Това е главната причина. Но е по - лесно да се хават само плодове, отколкото всеки ден да мислиш какво да сготвиш, защото при 90-дн. всеки ден се хапва различно.

# 32
здравейте,момичета! Hug
чета ви и сте много зареждащи!
иска ми се от понеделник да се прешия към вас,но с режима на д-р гайдурков,за който стана въпрос в предната тема.
успех на всички! Hug

# 33
limonka83, бях, да. Свалих 10 кг, не съм си ги върнала, сега съм 65 кг, 160 см, но има още малко мазнинки, които искам да махна, но само със спорт не става. И друг път съм плодувала и по-добре не съм се чувствала, но тогава, както и сега, освен свалянето на кг, си давам и една почивка от храната. Естествено по-дълги плодувания не правя повече от 1-2 пъти в годината. На 21 съм, не знам колко съм малка, вече не се считам за такава. Hug

Днес милото ме изненада и се върна по-рано, беше сготвил, запалил каминката... Нямаше как да му откажа, но пък не знаше, че днес започвам, иначе ще ме подкрепя. Grinning

# 34
  • София
Как сте момичета? Влизам да се отчета, че взеха да ми минават разни мисли за яхнийката, която сготвих за мъжа ми и малкия. Crazy

9 часа - кафе с мед
11 - един банан
13 - липов чай
15 - изцеден сок от ябълки
17 - липов чай

В 19 ще изям един банан  и в 21 приключвам с чай. Това с ябълковия сок не трябваше да го правя, сега ми престъргва вече от глад. Ще си ям плод вече.
Иначе аз съм на 25 години и имам да свалям много килограми натрупани след раждането. Преди да забременея бях 53 килограма, сега съм 74 Animal Pig...висока съм 168. Да не ви занимавам повече с мен. Пиша за да имам по-голям стимул да не посегна към манджата.
Лека вечер от мен!

# 35
От утре и аз с вас. Плодувала съм и преди и имах супер резултати, но от едно известно време се
въртя в омагьосан кръг. Няма да си поставям срокове, колкото издържа толкова. Дори реших и да не се тегля, а да направя режима за здраве! Успех на всички, които започнаха днес! Утре съм на
ябълки,че ми донесоха 8кг, трябва да се ядат  Mr. Green

# 36
Здравейте, момичета   bouquet

И аз при вас от днес  Blush По странен повод реших да я карам на плодове - просто храната вече не ми е вкусна и ям само защото трябва да се храня все пак. И реших, че като не ми е вкусно по-добре да си намеря някое режимче, с което да сваля някое и друго килце (колкото повече толкова повече  Crazy ). Мисля да съчетая и със спорт, но нека да стартирам и ще видим дали ще имам сили. Пролетта правих житния режим на Дънов и тогава да си призная имах голям проблем със студа и липсата на сила. Общо взето почти през цялото време ми се лежеше и ми беше едно сънливо и 10 дни прекарах около леглото, завита с одеало  :oops Дано сега имам повече сили, че да правя по някоя и друга обиколка на парка  Whistling

Отпуснах се в приказки  Blush Успешно плодуване на всички   bouquet

# 37
Привет, Плодчета!

Славейче, Ейнджъл- идвайте да плодувате, за да се чувствате добре... и със самочувствие Wink
El _P - манджите няма да избягат, ще ги хапваш след седмица,  но е трудно.... а предполагам няма как да не пропуснеш стоенето в кухнята...
H0uSse_Baby - Wink да, не си много малка... аз си мислех, че нямаш 20 год... WinkА и браво за успеха с 10 -те кг. ГОЛЯМО БРАВО Wink
Плодче, ти добре си ги свалила тези 7 кг, но да  разбирам ли , че си си ги върнала пак... Аз през студентските години - мисля, че втори курс - около 20 г. бях 70-71 кг. Цял живот съм си на диета, защото съм склонна на надебеляване... но бавно с годините се свалиха на 68/65/63/60 и миналата година 56, които никога не съм била и естествено пак дигнах до 63 през зимата, а уж все се ограничавам... Но не се предавам де... то си е станало някакъв навик да съм си на диета Wink

УСПЕХ плодчета

# 38
Плодче, ти добре си ги свалила тези 7 кг, но да  разбирам ли , че си си ги върнала пак... Аз през студентските години - мисля, че втори курс - около 20 г. бях 70-71 кг. Цял живот съм си на диета, защото съм склонна на надебеляване... но бавно с годините се свалиха на 68/65/63/60 и миналата година 56, които никога не съм била и естествено пак дигнах до 63 през зимата, а уж все се ограничавам... Но не се предавам де... то си е станало някакъв навик да съм си на диета Wink

За няколко месеца си ги върнах. Аз за това в по - преден пост писах, че се въртя в омагьосан кръг. Пролета с плодуването свалих 4 кг. и достигнах 53-4, но с неправилно захранване върнах тези 4 свалени кг.

# 39
Добро утро   bouquet

От опит казвам, че на мен ми действа стимулиращо като споделям "мъката" си около диетуването, така че  Hug  Стартирам с чай и отивам да си купувам плодчета за днес. Мисля да заложа на банани, че нали са най-засищащи, а днес ми е първи ден и трябва плавно да премина към режима  Flutter

Да поясня само, че съм с 2 часа назад от България, така че започвам в 9ч  Sunglasses

Малка почерпка от мен и лек ден на всички

# 40
Добър ден! Днес 1-ви ден за сега върви успешно. До момента съм на един чай без мед и
3 малки круши Simple Smile щяха да са ябълки, но като видях крушите във фруктиерата и си казах,
че те ще са за днес. Реших, че за деня ще ям само един вид плод, дано да успея.
Лимонка,Плодче и аз така си свалям и качвам, но дано вече се науча на правилно хранене.
Най-тъпото е, че при мен идва всичко от лакомия, а не от апетит.
Славейче и на мен ми е първи ден днес, ще вървим заедно значи  Wink

# 41
Вече изядох една трета от килото банани за днес, един чай и още един е на път, иии да се похваля с 45минути спорт   261uu Единственият минус е, че няма да мога да отчитам минуси, защото кантарчето ми се развали нещо  ooooh!

limonka83, наистина се надявам да се чувствам по-добре newsm18

Engel^^, много се радвам, че стартираме заедно  Drunk ще се подкрепяме  Wink

Ох, винаги след спорт ми е едно такова приповдигнато  newsm44

# 42
Славейче, мери си талията и отчитай минус сантиметри  Mr. Green

# 43
lolilita_ , и това е идея  Thinking Аз се надявам дрехите да крещят красноречиво  Joy
Аз уж стартирам не с главна цел да отслабвам, така че ще се радвам на вашите минуси, а аз ще се хваля колко добре се чувствам  4470 pletka

# 44
Запис да ви следя.

Общи условия

Активация на акаунт