Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 43

• 38 373
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета! Laughing Как сте днес ,не пишете ,аз си изпих чайчето похапнах си и една ябълка.Да ви кажа снощи си сварих картофче и морков и изпих бульона без да ги изям.Е, не беше вкусно, но става   Laughing Мисля че вече е време да поема трудния път към захранването.Отначало ще карам на бульончета, картофчета и моркови пък ще видим.
zvezda76 Браво!Пожелавам ти успех и със следващите кг.
Успешен ден момичета! Hug

# 496
Добро утро и от мен. Пропускам често чайчетата, защото мразя чай. Днес отново съм на ябълки, незнам защо но когато ям други плодове сякаш диетата за мен няма ефект ( мое въображение най - вероятно ). Имам един проблем и той е че попринцип аз не пия много вода, от дете съм си така, имало е случаи в които 2 дни не пия никаква вода и чак на 3я се осъзнавам колко съм жадна. Лекарите ми казват, че това е от организма ми. Опитвам се сега с диетата да пия повече, но не мога... Желая приятен ден на всички.

# 497
Здравейте, аз си изпих чайчето, хапнах си морковче и сега си правя постна супа за обед и вечеря. Снощи ми стана лошо. Хапнах една малка лъжица мед, заболя ме корема, зави ми се свят и ръцете ми започнаха да треперят. До сега е ми беше ставало така, затова обвиних меда.  Crossing Arms Вчера си хапнах пак супичка. Направих си една тенджерка малка, в която готвя на малкия и с него си разделихме всичката. Днес пак така  Mr. Green Купих си хималайска сол, но още не съм отворила пакета. Някой а е пробвал?  newsm78 А и да не заравя, за днес новата храна е многозърнест хляб  Heart Eyes
Лек ден от мен, по-късно може пак да се включа  Hug

# 498
Здравейте, Дами!
Чета, че майка на бандит се захранва в момента. Четох, че и много други са минали по този трънлив, изпълнен с капани път... Въпросът ми е дали съм разбрала правилно целта на захранването!? Всеки ден се включва нова храна на мястото на плодовото хранене, като естествено не се започва с вратни пържоли.  Laughing

# 499
Simple Smile)) Естествено, че не Simple Smile)) Започни с рибицата Simple Smile)) Това е идеята на захранването-да. Започваш със зеленчуци-сурови, после варени и по малко увеличаваш порциите, после хляб-пълнозърнест и накрая млечни. Аз добавям нова храна през ден.  Peace

# 500
Здравейте, днес ми е 9 ден, ще направя 10 дена и започвам захранването. Принципите са ми ясни, но доколкото разбрах от тук нататък всяко хранене трябва да започва със салата от пресни зеленчуци и след това основното хранене. Поне на първа страница про всяко хранене има добавена салата.

# 501
Simple Smile)) Естествено, че не Simple Smile)) Започни с рибицата Simple Smile)) Това е идеята на захранването-да. Започваш със зеленчуци-сурови, после варени и по малко увеличаваш порциите, после хляб-пълнозърнест и накрая млечни. Аз добавям нова храна през ден.  Peace
Благодаря  Simple Smile Нужно ми беше и второ мнение, но все пак кога е възможно да започнем да ядем от рибиците? Ако правим 10дневно захранване например? Или е по-добре да е по-дълго от гледна точка на това, че тогава може да се включат повече неща?

# 502
  • Sofia
Месцето го прибави чак след месец,но ако много ти се е прияло нека да е след захранването,но първо въведи риба,после пиле и накрая свинското...И месо най-много 2 пъти седмично съпроводено със зеленчуци.

# 503
Здравейте  Rolling Eyes Втори ден ми е...Сигурно съм за убиване, но днес бях на фитнес почти 2 часа  Shocked Още не съм яла, пих доста вода, изпила съм и един чай...Не усетих кога и как ми мина деня без храна..  ooooh!

Последна редакция: вт, 10 яну 2012, 17:53 от miss sixty

# 504
Благодаря Doli  Simple Smile Ще трябва да се направят правилно нещата иначе няма смисъл от лишенията!

# 505
  • Sofia
Здравейте  Rolling Eyes Втори ден ми е...Сигурно съм за убиване, но днес бях на фитнес почти 2 часа  Shocked Още не съм яла, пих доста вода, изпила съм и един чай...Не усетих кога и как ми мина деня без храна..  ooooh!
    Браво,днес е позволено да си само на течности,пълнолуние е....

# 506
ами късно е.. ако го бях прочела по-рано..направих си фреш от киви  Confused хем знаех, че днес има лунуване..  ooooh! хайде живот и здраве ако устискам до 16-ти.  Praynig Praynig Praynig

# 507
Здравейте, момичета! Hug
Имах доста работа, но въпреки това не спрях режима и
имам чувството, че дори имам много повече енергия от обикновено, а
я карам почти само на ябълки и липов чай с мед.
Добре дошли и на всички и много воля ви пожелавам в
началото, после не е нужна.
Тези, които са на захранване и на тях успех и стискам палци.
ами късно е.. ако го бях прочела по-рано..направих си фреш от киви  Confused хем знаех, че днес има лунуване..  ooooh! хайде живот и здраве ако устискам до 16-ти.  Praynig Praynig Praynig
не е нужно да се лунува по време на гладолечението. Така и така приемаме само плодове, сигурна съм, че няма да смъкнеш повече кг ако си само на вода. А дори и да лунуваш, фреша не е грешка.Има лунуване и на фрешове и вода  Hug

# 508
Здравейте отново съм сред вас но докога незнам! Последните няколко пъти все се провалях сега ще видим. Днес ден 4 мина добре хапвах мандарини и зелен чай. Искам да кажа на тези които се захранват сега че изобщо не е страшно-при първото си гладуване спазвах стрикно всичко ден по ден от първа страница и нещата се получиха. Много е важно да отложите месото,пърженото и другите тежки храни за няколко дни след захранването-поне 7-10 дни. Аз при 2-то плодуване направих грешка и след 3тия ден се нахраних прилично и ела да видиш цяла нощ ме боля корем и пазих тоалетната. След  това пак опитах но пак се изкуших и се натрових и ходих в спешното. Повярвайте ми никак не  е приятно! Не си позволявайте да прегрешавате защото като мен си играаете със здравето си. Относно пълнолунието то беше вчера от 9 и 30 сутринта. Дано не съм ви била досадна с моите обяснения а ако е така се извинявам.   bouquet

# 509
Здравейте момичета! Laughing
veseladimitrova Добре дошла отново ! Hug Много ти благодаря за съветите относно захранването. Hug

Общи условия

Активация на акаунт