Ясновидци(врачки)-пета тема

• 268 326
  • 737
  •   1
Отговори
# 345
И аз получих отговор от Пиналски.Много бързо и май  и аз се включвам към списъка с не много доволните.На единия въпрос,който зададох,нищо конкретно.Това което ми отговори аз си го знам.Щеше ми се да разбера как да постъпя в ситуацията.Е ще опитам и на друго място Wink

# 346
 От вас разбрах за съществуването на този Пиналски и вчера му пратих sms. Отговори ми след няколко часа, доста конкретно. За първи път някой да ми отговори толкова конкретно на въпрос. Друг е въпроса, че отговора е доста гадничък. Така, че не знам дали искам да е познал. Ще го пробвам с още един въпрос и ще ви следя за коментари.

# 347
  • София-в сърцата на моите деца
За Гюкчен-абсолютна печалбарка-офис със ценоразпис за мене не е нормално! Разбирам да е кой колкото остави, а то познал непознал за няколко минути- дай 30лв.В повечето случаи нищо не познава ! На мене нищо, ама съвсем нищо!Накрая ми каза, ами че ти сама можеш да си гледаш Laughing

# 348
И аз писах на Пиналски. Зададох много конкретен въпрос, а той ми отговори, че не може да ме разбере и поиска уточняващ смс.....беее..едно предсказание за един въпрос ти излиза 5 лв!-тва са 30 мин. при Карла- горе долу така излиза... Thinking
Някой писал ли е на тази Джема, която е в сайта му? Доволен ли е?

Blondiе  дали получи отговор от hollywood psychcis?

Аз още не съм..тея 48 часа дето ги пише там- нищо общо!

# 349
И аз писах на Пиналски. Зададох много конкретен въпрос, а той ми отговори, че не може да ме разбере и поиска уточняващ смс.....беее..едно предсказание за един въпрос ти излиза 5 лв!-тва са 30 мин. при Карла- горе долу така излиза... Thinking
Някой писал ли е на тази Джема, която е в сайта му? Доволен ли е?

Blondiе  дали получи отговор от hollywood psychcis?

Аз още не съм..тея 48 часа дето ги пише там- нищо общо!
тази Дена в сайта му, как отговаря, български знае ли  Thinking Аз съм доволна от смса, искам още поне един въпрос да задам... Видях че пише интересни неща като мисли във фейсбук... Видях и че има скайп услуга - 30 лв за 30 мин, за българските стандарти ми се вижда много, някой пробвал ли е  Simple Smile

от тези единствено дороти и уитни ми писаха (виж по-назад емайлите) при тях беше конкретен отговора, всички други ми пращат някакви типови съобщения или нищо не пращат  Simple Smile

# 350
На мен от  Hollywood psychics ми отговориха няколко часа след изпращане на въпроса, доста обширно/не с 3-4 изречения/ и в интерес на истината, отговора им и предсказанието съвпадна с отговора на Карла.

# 351
Много странно за Пиналски.
Накарах моя позната да пусне един СМС с въпрос дали ще се събере със съпруга си,а се върна отговор да напише кога е била раздялата.Чудно ,защото той никога не се е нуждаел от подобна информация за да каже такова нещо.
Не знам какво да мисля,но ако ми се наложи сигурно ще го попитам в имейл.

# 352
Някой ползвал ли е Красимир Куртев - Алеф или Людмила Накова? Преди известно време попитах, но никой не отговори. Алеф има опция с смс-и също (отново 2,40 лв.). На мен преди 1-2 месеца ми отговори на 2 въпроса конкретно и позна, но отговорите са много кратки, а и чаках 4-5 дни. Сега чакам по нов въпрос, но нямам база за сравнение дали и други са доволни от него.

Людмила Накова иска лични срещи по принцип. Иначе има импулсен телефон за кратки въпроси. Много се изненадах, че само от посочено малко име и дата на раждане назова точния проблем и описа специфични за ситуацията факти. Чудя се дали да я посетя и лично, ако я посетя, след това ще споделя впечатление.  

# 353
Накарах моя позната да пусне един СМС с въпрос дали ще се събере със съпруга си,а се върна отговор да напише кога е била раздялата.Чудно ,защото той никога не се е нуждаел от подобна информация за да каже такова нещо.

И за мен е смайващо. Преди беше изумително ясен и точен в познаването, а уточняващи въпроси изобщо не ми е поставял. Дори и да ми дава отговорите, които искам, при това положение и коментари тук изобщо не мога да разчитам на него.

# 354

И за мен е смайващо. Преди беше изумително ясен и точен в познаването, а уточняващи въпроси изобщо не ми е поставял. Дори и да ми дава отговорите, които искам, при това положение и коментари тук изобщо не мога да разчитам на него.
Не се съмнявам в способностите му .Не съм писала СМС от новия му сайт и не мога да коментирам.Ще пробвам като ми остане време.
Преди около година се нуждаех от някои съвети и той ми беше много полезен.
Зададох и въпроси от името на майка ми.На нея й отговори ,че мястото й не е при дъщеря й(то си е така,ама аз не можех да й кажа).Във въпросите й изобщо нямаше намек за влошени отношения,но това беше истината.

# 355
Някой ползвал ли е Красимир Куртев - Алеф или Людмила Накова? Преди известно време попитах, но никой не отговори. Алеф има опция с смс-и също (отново 2,40 лв.). На мен преди 1-2 месеца ми отговори на 2 въпроса конкретно и позна, но отговорите са много кратки, а и чаках 4-5 дни. Сега чакам по нов въпрос, но нямам база за сравнение дали и други са доволни от него.

Людмила Накова иска лични срещи по принцип. Иначе има импулсен телефон за кратки въпроси. Много се изненадах, че само от посочено малко име и дата на раждане назова точния проблем и описа специфични за ситуацията факти. Чудя се дали да я посетя и лично, ако я посетя, след това ще споделя впечатление.  
=================
Говорих с Л.Накова по телефона.Държа се много грубо.Доста  странно беше.
А на какъв телефон се прашат смс-и до Алеф?

# 356

-----------------------
При мен стана абсолютно същото-пита кога е била раздялата и отговори абсолютно размазано,като в самият му отговор имаше още въпроси.

# 357

=================

Ооо, съжалявам да прочета това за Л.Накова. Защо ли се е държала така, телефонът й е импулсен, тя печели от това обаждане в крайна сметка. Успя ли да усети нещата или? По принцип иска лична среща, защото каза, че по телефон енергията е различна, което е разбираемо. Но все пак, може да обясни човешки. Аз мислех да си уговарям час с нея за утре.

За Алеф - SMS с текст ALEF име, рождената дата и въпрос на кратък номер 1960. – 2.40лв. с ДДС.

# 358

Здравейте,
До сега не бях  срещала нищо написано за Людмила Накова.Ще пише ли някой дали е правил лична среща с нея,от София ли е ,и не на последно място колко взима на прием.?Благодаря.  

# 359
[Людмила Накова иска лични срещи по принцип. Иначе има импулсен телефон за кратки въпроси. Много се изненадах, че само от посочено малко име и дата на раждане назова точния проблем и описа специфични за ситуацията факти. Чудя се дали да я посетя и лично, ако я посетя, след това ще споделя впечатление.  
[/quote]
=================
[/quote]

Ооо, съжалявам да прочета това за Л.Накова. Защо ли се е държала така, телефонът й е импулсен, тя печели от това обаждане в крайна сметка. Успя ли да усети нещата или? По принцип иска лична среща, защото каза, че по телефон енергията е различна, което е разбираемо. Но все пак, може да обясни човешки. Аз мислех да си уговарям час с нея за утре.

За Алеф - SMS с текст ALEF име, рождената дата и въпрос на кратък номер 1960. – 2.40лв. с ДДС.
[/quote]
----------------------
Казаха ми, че телефонът не бил импулсен, зависело на какъв план с МТЕЛ си.А , самата Накова се развика, че   вече била имала няколко обаждания от мен под друго име, което е пълна  глупост-вчера разбрах за нея оттук и ако не може да усети,че не е така...
Каза, че и без това по тел не било ок и го затвори с трясък.Което много ме замисли-човек се обръща към тях, най-вече, когато му когато  е тежко , а аз съм в много смазваща ситуация, държах се повече от възпитано и внимателно...тя и тези, които я карат като нея, понеже категорично ги има доста в този мъглив сектор..имат ли изобщо сърца?!Ок, взимаш си парите, така или иначе, нужно ли е да се държиш грозно и то с човек в беда!

Общи условия

Активация на акаунт