Ясновидци(врачки)-пета тема

• 268 235
  • 737
  •   1
Отговори
# 555
Офффффффф дано да е така Avia-na защото вече нямам нерви...нито искам да ми пълнят главата с глупости, но чакането да ти се случи нещо хубаво е направо убийствено, особено когато нищо особено не ти се случва - скучно сиво ежедневие и само някой друг проблем за разрешаване, а иначе ти се искат много неща - моите главно от духовен характер. И започваш да си казваш, абе дали не си изтървах късмета, дали аз не сбърках някъде, какво стана....!!! newsm78

# 556
Относно т.нар. "реклами" на разни ясновидци. Нали разбирате, че хората тук сме извъртяли всички имена, които знаем. И ако евентуално не попаднем случайно на някое ново име, за което да споделим, единственият друг начин да се обогати "базата данни" е чрез нови лица във форума. Аз също попаднах в темата случайно чрез гугъл и съвсем не с цел да рекламирам някого, а с цел да намеря информация за себе си. А когато споделих къде и с кого имам опит, също бях нападната и имаше намеци, че правя реклама, не помня вече от кого, а и не е важно. Така че хайде по-леко с тези коментари за реклама, не се правят за първи път, а и най-вероятно отново е неоснователно. Много ясно, че има риск от реклама и че трябва да сме предпазливи, но всяко нещо трябва да има граници. Четем, питаме, разговаряме, споделяме и преценяваме. Не виждам какво друго може да се направи в тази материя, няма как да сключваме договори, за да сме сигурни.   
Всеки може да направи разликата между споделяното и натрапчивото масово препоръчване на определен "ясновидец" от много и то новорегистрирани потребители. Това с рекламата във форумите е доста стар трик и се практикува и тук, практиката го доказа.  Simple Smile

# 557
Относно т.нар. "реклами" на разни ясновидци. Нали разбирате, че хората тук сме извъртяли всички имена, които знаем. И ако евентуално не попаднем случайно на някое ново име, за което да споделим, единственият друг начин да се обогати "базата данни" е чрез нови лица във форума. Аз също попаднах в темата случайно чрез гугъл и съвсем не с цел да рекламирам някого, а с цел да намеря информация за себе си. А когато споделих къде и с кого имам опит, също бях нападната и имаше намеци, че правя реклама, не помня вече от кого, а и не е важно. Така че хайде по-леко с тези коментари за реклама, не се правят за първи път, а и най-вероятно отново е неоснователно. Много ясно, че има риск от реклама и че трябва да сме предпазливи, но всяко нещо трябва да има граници. Четем, питаме, разговаряме, споделяме и преценяваме. Не виждам какво друго може да се направи в тази материя, няма как да сключваме договори, за да сме сигурни.   
Всеки може да направи разликата между споделяното и натрапчивото масово препоръчване на определен "ясновидец" от много и то новорегистрирани потребители. Това с рекламата във форумите е доста стар трик и се практикува и тук, практиката го доказа.  Simple Smile

Е, явно не всеки.. Но пък всеки има право на избор какво да прави с прочетеното и споделеното и как да го анализира. Иначе това с рекламата със сигурност може да се прилага успешно във форумите, не само в тази тема. Ако кажа, че съм страшно доволна от прахосмукачката ми Делонги, за Делонги ли работя или споделям позитивен опит? А ако марката е непозната за потребителите тук? Peace

# 558

[/qu
Е, явно не всеки.. Но пък всеки има право на избор какво да прави с прочетеното и споделеното и как да го анализира. Иначе това с рекламата със сигурност може да се прилага успешно във форумите, не само в тази тема. Ако кажа, че съм страшно доволна от прахосмукачката ми Делонги, за Делонги ли работя или споделям позитивен опит? А ако марката е непозната за потребителите тук? Peace
[/quote
В случай, че не работиш в рекламата на "Делонги" и си се регистрирала тук само с тази цел е споделяне. Колкото до правото на избор съм съгласна с  теб, само че когато човек е отчаян и има проблеми се хваща за всяка възможност. А в следващия момент срещу незначителни таксички някой печели лесни пари от хорското нещастие. Да не говорим за напразните надежди и разочарованието.

# 559
Kate, ima gospod. Toi sha gi opravi tiq deto pechelqt ot chujdoto neshtatsie.

# 560
Kate, ima gospod. Toi sha gi opravi tiq deto pechelqt ot chujdoto neshtatsie.

И аз така мисля, има Господ.

# 561
Момичета тъй като в момента при мой далечни родни има много сериозен проблем, отазен дори в медиите...та това ме кара и аз да мисля, че има Господ, за съжаление обаче не винаги този който е извършил злината получава наказание, а децата му.

# 562
Момичета тъй като в момента при мой далечни родни има много сериозен проблем, отазен дори в медиите...та това ме кара и аз да мисля, че има Господ, за съжаление обаче не винаги този който е извършил злината получава наказание, а децата му.

Много си права! Така боли повече, когато наказанието стига децата. И все пак, жалко за децата. Sad И аз имам такива примери с мои познати. 

# 563
Момичета, този път е спешно за болен човек е. Моля който може да ми даде координати за Себа от Шемшево или някаква помощна информация. Ще съм много благодарна.

# 564
Офффффффф дано да е така Avia-na защото вече нямам нерви...нито искам да ми пълнят главата с глупости, но чакането да ти се случи нещо хубаво е направо убийствено, особено когато нищо особено не ти се случва - скучно сиво ежедневие и само някой друг проблем за разрешаване, а иначе ти се искат много неща - моите главно от духовен характер. И започваш да си казваш, абе дали не си изтървах късмета, дали аз не сбърках някъде, какво стана....!!! newsm78
Сбърка, сбърка..........
Не се заяждам, но проблемът е само и единствено в теб Mr. Green.  Чакаш, това е проблема, а не работиш над себе си Mr. Green Щом искаш нещо, трябва да дадеш, т.е. да се промениш, да положиш усилия, особено за промени от ''духовен характер'' И скъпа Лилия, скуката е еквивалент на спокойствие, оцени го, т.е. липсата на негативни емоции и събития. Хората са създали цели учения, техники, практики, за постигане на хармония, скука, спокойствие.........и т.н. нищо не пада даром от небето, хора, трябва работа: четете, мислете, променяйте се, работете над себе си...........като ви чета и Whistlingискам това, искам онова, този ми позна, другият не, искам без пари, не ми върви, но съм много добър/а..........ами явно правите грешки някъде, имате бъг в системата, открийте ги, във Вселената никога нищо не е случайно.
Относно това, че знаейки за някое събитие, т.е. ако ни е предсказано можем да го променим, е невероятна заблуда-личен опит Mr. Green ''блажени са вярващите'', ваш избор е , в какво да вярвате. Съдбата може да ни поднесе някой бонус за добре свършена работа, или наказание Mr. Green Ясновидка ми е казала, че еди кое си събитие е бонус, подарък от съдбата, по съдба ми е дадено т. 1, но аз съм преизпълнила плана и са ми дали 1А Mr. Greenако ме разбирате, не желая да конкретизирам. Валерия Христова ми каза, че ''дърпам'' положителните промени да се случат по-рано при мен, и смея да твърдя, че това не е само с ИСКАМ. Едно от нещата, които тя каза, че ще се случат април е вече факт, (Карла, каза че няма да се случи), но аз направих компромиси, попреглътнах си егото и разни други ''дреболии'' и резултатът е на лице.
Вселената, Съдбата с нищо не ви е длъжна, като искате нещо поработете, положете усилия, за да го получите, само с искам, и нямам късмет, много съм добър/а, но не ми върви, до никъде няма да стигнете Naughty............е, изборът е ваш, животът е ваш Winkживейте си го, по вашите правила и разбирания, аз само разясних мои гледни точки по някои въпроси Laughing

# 565

Ави, аз пък не вярвам, че децата патят. За мен всеки си има път да извърви в този живот и да научи своите собствени уроци. Вярвам в прераждането по- скоро и в това, че душата влизайки в нов живот ще си изкупи греховете от предишния, ако не го е направила вече.

Именно заради това, някоя врачка като вземе да говори за родови проклятия и тем подобни, просто й казвам да ходи да пие една студена вода. Crossing Arms

# 566
Ани аз пък съм напълно съгласна с теб - човек трябва да се потруди за да реализира това което иска в живота си. Такъв филм от типа "лежа си и чакам да падне" няма.

Пък и друго ми прави впечатление от ходенето ми по ясновидки - много е важно те самите какви са, какъв е техния опит включително житейски и на базата на това как интерпретират символите, които виждат. Ще ви дам един пример - една позната от малък град в близост до мястото в което живея ми гледа на кафе и ми казва - Ооо виждам годеж и сватба, да ...много скоро...тук до месец ще те поканят. Виждам много хора и така са се нагласили, много весело ще си изкараш".

И аз започнах да се чудя кой ще се жени и то в рамките на следвашия месец Laughing В един момент се ударих по челото, че това са събитията на които ходя и че никаква сватба не се очертава Laughing Но за някой хора (не искам да обиждам никой) човек си облича новите дрехи на събор и на сватба.

Сбърка, сбърка..........
Не се заяждам, но проблемът е само и единствено в теб Mr. Green.  Чакаш, това е проблема, а не работиш над себе си Mr. Green Щом искаш нещо, трябва да дадеш, т.е. да се промениш, да положиш усилия, особено за промени от ''духовен характер'' И скъпа Лилия, скуката е еквивалент на спокойствие, оцени го, т.е. липсата на негативни емоции и събития. Хората са създали цели учения, техники, практики, за постигане на хармония, скука, спокойствие.........и т.н. нищо не пада даром от небето, хора, трябва работа: четете, мислете, променяйте се, работете над себе си...........като ви чета и Whistlingискам това, искам онова, този ми позна, другият не, искам без пари, не ми върви, но съм много добър/а..........ами явно правите грешки някъде, имате бъг в системата, открийте ги, във Вселената никога нищо не е случайно.
Относно това, че знаейки за някое събитие, т.е. ако ни е предсказано можем да го променим, е невероятна заблуда-личен опит Mr. Green ''блажени са вярващите'', ваш избор е , в какво да вярвате. Съдбата може да ни поднесе някой бонус за добре свършена работа, или наказание Mr. Green Ясновидка ми е казала, че еди кое си събитие е бонус, подарък от съдбата, по съдба ми е дадено т. 1, но аз съм преизпълнила плана и са ми дали 1А Mr. Greenако ме разбирате, не желая да конкретизирам. Валерия Христова ми каза, че ''дърпам'' положителните промени да се случат по-рано при мен, и смея да твърдя, че това не е само с ИСКАМ. Едно от нещата, които тя каза, че ще се случат април е вече факт, (Карла, каза че няма да се случи), но аз направих компромиси, попреглътнах си егото и разни други ''дреболии'' и резултатът е на лице.
Вселената, Съдбата с нищо не ви е длъжна, като искате нещо поработете, положете усилия, за да го получите, само с искам, и нямам късмет, много съм добър/а, но не ми върви, до никъде няма да стигнете Naughty............е, изборът е ваш, животът е ваш Winkживейте си го, по вашите правила и разбирания, аз само разясних мои гледни точки по някои въпроси Laughing

# 567
Привет!
Подкрепям мнението. Много е важно интелектуалното ниво на ясновидеца. Баба Ванга не е можела
да разбере някои ясновидения и не е знаела как да ги обясни. Освен това е важно от къде черпят
информацията си, в какъв вид я получават/картини, мисъл/. После как тълкуват тези неща и в какъв вид ги предават на питащия. Нина Ничева пише в книгите си, че всеки си има книга на живота. Там
в акашовите записи е записано всичко за човека. Пин кода за достъп до тези записи е рождената дата и името на човека. Дали обаче всеки ясновидец има достъп до тези записи, колко е "грамотен"
да ги прочете или черпи информация от други същности , с които се свързва и те му "шепнат на ушлето"....  всичко това комплексно е много важно. Вероятно за това получаваме различни отговори на едни и същи въпроси.

# 568
Ани,
Повярвай ми аз съм човек, който много се труди и не само труди аз направо се смачквам от работа, за да постигна нещо хубаво в живота си,  давам колкото мога от себе си, че даже и повече, аз като личност минавам на заден план само и само хората около мен да са добре, но нали се сешташ, че в един момент ти писва. Вече имам чувството,че някой като ми каже "Ооо, колко си добричка!" все едно ми казва"Оооо, каква си будаличка!".
Явно правя една съща грешка - заобикалям се с грешните хора.

# 569
Ани,
Повярвай ми аз съм човек, който много се труди и не само труди аз направо се смачквам от работа, за да постигна нещо хубаво в живота си,  давам колкото мога от себе си, че даже и повече, аз като личност минавам на заден план само и само хората около мен да са добре, но нали се сешташ, че в един момент ти писва. Вече имам чувството,че някой като ми каже "Ооо, колко си добричка!" все едно ми казва"Оооо, каква си будаличка!".
Явно правя една съща грешка - заобикалям се с грешните хора.
Лилия, не си ме разбрала правилно, под работа имам предвид нещо различно, не в общоприятия смисъл да работиш........а да четеш книги, да мислиш, и да търсиш отговорите, работиш над себе си, защо ти се случва.........нищо във Вселената не е случайно.......всеки наш проблем в живота се дължи на самите нас, ние си го причиняваме с погрешни мисловни модели и поведение. Валерия Христова ми каза нещо, която много ме впечатли; '' Гопспод съди, не само по постъпките, но и по намеренията на хората'' Mr. Greenкофти, нали......да трябва да внимаваш какво мислиш и желаеш Naughty. Това, че ти самата си готова да жертваш себе си, за да угодиш, да се харесаш на другите е погрешен подход(лично мнение, не те ангажирам с него), човек трябва да обича и уважава себе си, да се чувства комфортно сам със себе си, и тогава да очаква същото от другите. Този начин на поведение ти е ''писнал'', защото не е ''правилен''. Препоръчвам ти да попрочетеш Зеланд, аз съм му голям фен, измести и Лазарев от сърцето ми (шегувам се)......... може би тогава, ще успееш да бъдеш щастлива и да имаш живота, който искаш, всичко зависи изцяло от теб......днешните ти мисли и постъпки са определящи за бъдещето ти........няма смъсъл да споменавам, че за мен теорията за прераждането е реалност.

Общи условия

Активация на акаунт