Ясновидци(врачки)-пета тема

• 267 175
  • 737
  •   1
Отговори
# 255
на мен една баба ми ля восък по тракийски метод. Ля ми го 3пъти-в сряда и събота. Незнам дали си внуших,но после периодът ми беше доста хубав Simple Smile
И да подчертая-ляха ми ВОСЪК,а не олово!

# 256
на мен една баба ми ля восък по тракийски метод. Ля ми го 3пъти-в сряда и събота. Незнам дали си внуших,но после периодът ми беше доста хубав Simple Smile
И да подчертая-ляха ми ВОСЪК,а не олово!
аз пък сама си лях восък... в светлата част на деня 1 път... и после доста добре се почувствах

kati5 ,това е сайта на истинската маг Ели.Вече дори се свързах с нея.Много се радвам,че открих отново тази жена!Много от нещата,които ми е казвала са се случили.Каза ми и за болежки на мъжа ми,за които не съм знаела.В последствие се оказа,че наистина ги има,но не ми е казвал за да не ме безспокой.
Много се радвам,че си я открила.  bouquet
Има още една или две маг Елита,които...дано никой и никога не попада при тях.
Ако и се обаждаш,сподели мнение!
Хубав и приятен ден!
кой е сайтът?

# 257
Не си играйте с восъка!!

# 258
Аз съм от Горна Оряховица, ходила съм при тази Соня, много отдавна и нищо не ми позна.
Е как бе, питай kadrokoska, всичко познава Mr. Green

Ам хич не четете, само се задават едни и същи въпроси. Пуснах го по-напред в темата сайта: http://mageli.org/public/index.php?b=1

# 259
Диплодон, престани да се заяждаш с хората! Аз още съм на мнение,че много познава! Всички,които съм пратила досега при нея са доволни!
ЕГАТИ ЗЛОБАТА!

# 260
То пък човек да не те бъзикне. Оня ден ми благодариш, че съм бил любезен, сега пък ме изкарваш заядлив и злобен. Чак пък злоба не знам къде може да се види при мен, но...

# 261
[[/quote]Ам хич не четете, само се задават едни и същи въпроси. Пуснах го по-напред в темата сайта: http://mageli.org/public/index.php?b=1
[/quote]
===========================
Въпросната Ели ми каза по телефона, че скоро нямало да работи. Някой друг да е получавал такъв отговор от нея?

# 262
Ам хич не четете, само се задават едни и същи въпроси. Пуснах го по-напред в темата сайта: http://mageli.org/public/index.php?b=1
[/quote]
===========================
Въпросната Ели ми каза по телефона, че скоро нямало да работи. Някой друг да е получавал такъв отговор от нея?
[/quote]

Много странно. Аз говорих с нея по телефона тази сутрин. Даде ми съвсем кратка и обща информация по моя проблем. Каза, че за по-подробно гледане трябва да й изпратя е-мейл или да отида лично. Таксата й е 30 лв. Освен ако се е случило нещо след това, заради което да е решила, че скоро няма да работи. Когато говорих с нея тя пътуваше. 

# 263
...

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 21:22 от Blondie_

# 264
хехехе, не си единствена. И на други прави този номер. Май на доста хора казва,че може да й пишат,а пък след това ги маха от скайп. Както и че,ако не стане това,което им е казала,че ще им върне парите-да,ама не! Който дал,дал! Simple Smile

# 265
На някой отговори ли му гледачката от английския сайт? да не би да не отговаря на поща абв  Mr. Green

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 21:22 от Blondie_

# 266
На мен не, но намерих и тази whitneay@comcast.net и отговори след около 12 часа, малко общи приказки, но може да зависи и от въпроса.
И тази също joan@psychicwindow.com, ама е доста лаконична.
Човек ако се порояи доста излизат.

# 267

Аз писах от yahoo.com на тази Дороти от английския сайт и oще чакам отговор. Мина ден и половина, не е много, дано да отговори.

# 268
На мен не, но намерих и тази whitneay@comcast.net и отговори след около 12 часа, малко общи приказки, но може да зависи и от въпроса.
И тази също joan@psychicwindow.com, ама е доста лаконична.
Човек ако се порояи доста излизат.
е гадно е така като наляво-надясно  си разпращам данните из нета, ама всичко пробвам  Mr. Green

# 269
Добре, че си само ти да пращаш newsm53  jumpuu  jumpuu  jumpuu

Общи условия

Активация на акаунт