Ясновидци(врачки)-пета тема

• 268 309
  • 737
  •   1
Отговори
# 360

Благодаря,че писахте за Людмила.Тъкмо бях решила да пиша за среща.Аз също имам нужда от сериозен човек ,защото такива неща ми се случиха,че мозъкът ми неможе сам да го проумее,НО ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ТЪРСЯ..

# 361

Благодаря,че писахте за Людмила.Тъкмо бях решила да пиша за среща.Аз също имам нужда от сериозен човек ,защото такива неща ми се случиха,че мозъкът ми неможе сам да го проумее,НО ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ТЪРСЯ..

Товa е сайта й иначе: http://ludmila-nakova.ovo.bg/ . Аз бях с много силно положително впечатление от телефонния разговор, защото с едно малко име и дата на раждане описа ситуацията много точно. Каза, че на лична консултация може да говорим много по-подробно и по тази тема консултацията ще ми струва 40 лв. Ако имам и други въпроси, различни от темата - общо 60 лв. Не знам дали за всички това е тарифата. Сега също не знам дали да я търся, защото това отношение не е нормално. Но ако я потърся, ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ще й направя забележка за поведението й и случилото се, то даже е в нейн интерес да й го кажа. Толкова трудно се намират хора с истински способности, че не знам вече. Не го разбирам това с фалшивите имена, нали по тези данни тя получава информация. А и чак такова съвпадение да е станало с име и близки дати на раждане, че да ни заподозре за един и същ човек...

Ако някой реши да се свърже с Красимир Куртев - Алеф по телефон, вместо да чака смс от него - на мен ми беше изпратил тези телефони за контакт: 0897339585; 0887392139. Не съм му звъняла и не мога да дам повече информация за цени и т.н. Ако някой се обажда, нека сподели после.  

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 17:20 от soul81

# 362

Как ще прецени докъде се простира първото питане и как ще броим ли вторите въпроси? да ги оставим  всички тези звездобройки с твърди ценоразписи, ДА ПОСТОЯТ МАЛКО ДА СЕ ХВАНЕ НЯКОЯ ЦАЦА НА ВЪДИЧКАТА.Все ще се открие нещо по-нормално не наяло се "извънземно".Омръзна ми да ми смятат накрая с калкулатор колко им дължа,и ако направим още нещо каква отстъпка ще получа.

# 363

Как ще прецени докъде се простира първото питане и как ще броим ли вторите въпроси? да ги оставим  всички тези звездобройки с твърди ценоразписи, ДА ПОСТОЯТ МАЛКО ДА СЕ ХВАНЕ НЯКОЯ ЦАЦА НА ВЪДИЧКАТА.Все ще се открие нещо по-нормално не наяло се "извънземно".Омръзна ми да ми смятат накрая с калкулатор колко им дължа,и ако направим още нещо каква отстъпка ще получа.

Идеята беше, че ще обсъждаме една дадена тема, която е проблем. Например бизнес - колкото въпроси, толкова. Ако ще се обсъжда и друга тема, примерно здраве, тарифата ще е по-висока. Но и на мен подхода с калкулатора не ми допада, разбира се. И най-вече и преди всичко, че е нападнала така човек, който й е клиент реално, а и на всичко отгоре всеки, ползващ тези услуги, е с достатъчно голяма мъка, че и това да трябва да се понася. 

# 364
А какво мислите за смс-ите до Ивелина Хрстова.Аз веднъж пращах и това което ми каза че ще стане стана,но дали не е било случайност

# 365
А какво мислите за смс-ите до Ивелина Хрстова.Аз веднъж пращах и това което ми каза че ще стане стана,но дали не е било случайност
=====================
Отговори ми противоречиво на един и същ въпрос в 2 смс-а, а при лична среща -не се сбъдна абсолютно нищо, за жалост.

# 366
Знам, че за Карла е писано немалко, но има ли хора, при които нейните предсказания са се сбъднали?

# 367
Знам, че за Карла е писано немалко, но има ли хора, при които нейните предсказания са се сбъднали?
за настоящето те вижда все едно те познава от много отдавна, да бъдещето - аз чакам още, но май ще мога да кажа след няколко месеца.  пиналски ми каза различно нещо.

Този красимир куртев, който изникна, познава ли?   Thinking

# 368
  • плевен
Да се включа и аз......може да ме "плюете",да си мислите каквото искате,но аз от Пиналски съм много доволна.Правил ми е и хороскоп преди време и на смс-и ми е отговарял,винаги е бил изключително точен и ясен,предсказвал ми е събития  по дати за които съм мислела че няма как да се случат.Може да се бави,но нали все пак хубавите работи стават бавно.Незнам вие защо сте разочаровани и какво се е получило,може би не вярвате толкова на ясновидство,може би е експеримент за вас...знам ли.Не искам да обиждам никой и да влизам в пререкания с никой,споделям опит и лично мнение Peace

# 369
  • плевен

при мен поне не се сбъдна нищо, а периода който ми беше казала отмина,и така се завъртя колелото на живота че няма как да се случи това,което тя ми каза

# 370
Ето ме отново. Сега съм с отзиви за Пиналски. Получих отговор в рамките на 24 часа, но отговорът не е ясновидски, а по-скоро психологически портрет на другия човек, с когото бе свързан конкретният ми въпрос "кога, дали и как". И някак отговорът бе в теория на вероятностите - "дори и да направите компромис трудно ще я накарате да промени отношението си". А дали ще го промени, какво точно ще стане нямаше отговор.
По този повод се сетих и за Ивелина Христова от "Ясновидци", която също не даде конкретен отговор, а по скоро пожелателен, нещо като напътствие как да се държа и какво е в мой ущърб, а отгово на въпроса - няма.
Оф, мисля последно да опитам със Стефка и да дам отзиви и за нея и да приключвам, защото май още повече се обърках след толкова консултации.

# 371
Да се включа и аз......може да ме "плюете",да си мислите каквото искате,но аз от Пиналски съм много доволна.Правил ми е и хороскоп преди време и на смс-и ми е отговарял,винаги е бил изключително точен и ясен,предсказвал ми е събития  по дати за които съм мислела че няма как да се случат.Може да се бави,но нали все пак хубавите работи стават бавно.Незнам вие защо сте разочаровани и какво се е получило,може би не вярвате толкова на ясновидство,може би е експеримент за вас...знам ли.Не искам да обиждам никой и да влизам в пререкания с никой,споделям опит и лично мнение Peace

E, там е работата - можех да се закълна в неговите способности, знаейки какво беше правил преди и то чрез смс-и. Сега обаче се случва нещо много различно като резултати от него, а и не само при мен. Иначе всички бихме били безкрайно щастливи, ако най-накрая се намери някой, който наистина и винаги да може да предсказва и да помага.

# 372
Има ли някой, при който предсказанията на Карла са се сбъднали?

# 373
Да,две от нещата,които Карла ми предрече-станаха.Чакам останалото.

# 374
А някой може ли да каже каква е процедурата с гледане по е-мейл при Пиналски? Четох в сайта му, но имаше само за Гърция, за България нищо не видях.

Общи условия

Активация на акаунт