Ясновидци(врачки)-пета тема

• 268 398
  • 737
  •   1
Отговори
# 525
zdraveite az sum nova tuk, no iskam da vi spodelq za edna vrachka. kazva se viktoriq ot sf i gleda na kafe. ako shtete vqrvaite, no vsichko mi pozna, napravo nastruhvam kato se setq,kazah i na 2 moi priqtelki na koito sushto pozna dosta neshta, ako nqkoi se interesuva moga da go svurja
Кажете дали се случиха неща за бъдещето където ви е познала.

# 526
някой да знае дали стефан чакъров от айтос работи тази седмица?

# 527
  • София-в сърцата на моите деца
zdraveite az sum nova tuk, no iskam da vi spodelq za edna vrachka. kazva se viktoriq ot sf i gleda na kafe. ako shtete vqrvaite, no vsichko mi pozna, napravo nastruhvam kato se setq,kazah i na 2 moi priqtelki na koito sushto pozna dosta neshta, ako nqkoi se interesuva moga da go svurja
Е как пък току що се регистрира, за да ни го споделиш!Намирисва ми на евтина рекламка Peace

# 528
Аз реших да не ходя повече по врачки в скоро време. Ще седна да си изчакам двата месеца, в които са ми казали трите при които ходих до сега, че някакви работи ще станат.
Мисля, че от нищо друго няма смисъл.
Предсказанията или ще станат или няма да станат, нали така?
Е, след като има два възможни изхода, няма какво да го мисля.

По- нататък ще влезна да ви споделя, кой какво ми е познал Peace

# 529
Тази Виктория от София е нова звезда! Някой друг чувал ли е за нея или само новото девойче?

# 530
Тази Виктория от София е нова звезда! Някой друг чувал ли е за нея или само новото девойче?
-----------------------
Тя каза по телефона,че в момента се мести и по-нататък ще записва хора.
А дали си струва, идея никаква нямам.

# 531
Напоследък все по- често си мисля, дали ходейки по ясновидци ние не нарушаваме закона за
причината и следствието. Узнавайки какво ще се случи в бъдещето ние по някакъв начин променяме
настоящето. После друг ясновидец вижда вече промененото бъдеще, вследствие на нашата намеса в настоящето и така се получава един омагьосан кръг, при който ние променяме бъдещето си, защото
сме го узнали и в някаква степен променили, което не бихме направили, ако не знаехме нищо за него. Как мислите по този въпрос?

# 532
Напоследък все по- често си мисля, дали ходейки по ясновидци ние не нарушаваме закона за
причината и следствието. Узнавайки какво ще се случи в бъдещето ние по някакъв начин променяме
настоящето. После друг ясновидец вижда вече промененото бъдеще, вследствие на нашата намеса в настоящето и така се получава един омагьосан кръг, при който ние променяме бъдещето си, защото
сме го узнали и в някаква степен променили, което не бихме направили, ако не знаехме нищо за него. Как мислите по този въпрос?
Повечето се допитваме до повече от 1 врачка - съответно са му изказани в някаква степен различни прогнози, така че пак си има неопределеност в съзнанието  Simple Smile Иначе си има психологически ефект и то голям - и някои врачки го използват. Иначе не виждам по какъв начин можем да "узнаем" със сигурност какво ще се случи, пък чак да си променим настоящето... Нагласите можем да си променим, но нещо, ако ни е "дадено" от съдбата - дали ще се случи.... ами и мен ме занимава този въпрос  Simple Smile

# 533
Сара, много интересно твърдение- напълно е възможно да става, както ти казваш.
Което би обяснило, защо до сега никоя ясновидка поне на мен не ми е познала на 100 % бъдещи събития.
 newsm78
Но в един от предишните ти постинги, където разказваш за ясновидката, при която си била преди много години, ти сама стигаш до извода, че за основните неща няма как да се обърка. Съдбата си е съдба...
Някои от нас приемат неизвестността като предизвикателство, други се страхуват от нея. Много от нас ходят по врачки..за успокоение.. други по- скоро за забавление.

Но врачката е врачка 10,15,20 мин. След това оставаш само ти, с твоя си живот, с твоите си мисли с твоя вътрешен свят. И ако в теб самия няма покой и желание да се справиш с проблемите си- никоя врачка не би ти помогнала..

# 534
  • София
Много си права. На мене преди година ми казаха, че нещо ще се случи след 3 години. Аз се бях отказала почти да се боря за това нещо, но след няколко месеца размисъл промених мнението си.

# 535
Много си права. На мене преди година ми казаха, че нещо ще се случи след 3 години. Аз се бях отказала почти да се боря за това нещо, но след няколко месеца размисъл промених мнението си.

А дали все пак нямаше да решиш да се бориш след известен размисъл, дори и без предсказанието, че те чака успех на 3-тата година?

# 536

Aз мога да споделя, че преди година и половина ми беше предсказано, че нещо ще се случи, но не веднага. Тогава ми се стори странно, а след няколко месеца дори не го желаех да се случва, камо ли да го вярвам. За моя безкрайна изненада след година време нещата се преобърнаха точно по предсказания начин, а и моята позиция се промени, но заради предприети от други действия, не заради мои действия, насочвани от предсказанието. Затова си мисля, че някои определени неща има да се случват, по един или друг начин, по-рано или по-късно и независещо от нашите действия. Други неща са въпрос на свободна воля.

# 537
Да споделя, че ходих до Величка от с. Катуница. Доста странно ми се стори.
Горе-долу позна настоящата ситуация - здрава съм, права съм и тн.
Каза, че имала 96% познаваемост, ама сроковете, които ми прочете  може и да не били точно както й ги казват.

# 538

А дали все пак нямаше да решиш да се бориш след известен размисъл, дори и без предсказанието, че те чака успех на 3-тата година?
Много интересни разсъждения! smile3501
Да вметна и аз нещо в тази посока Simple Smile- дали срещата с ясновидец, астролог, врачка и т.н. може да повлияе на бъдещето.
Я си представете, че и срещата със съответния ясновидец също е предопределен а и е част от съдбата ни? newsm12 newsm53
 Така де- може пък  това да е част от причинно-следствената връзка  newsm09
Само разсъждавам book wavey

# 539
Аз не мисля, че ако дадено нещо е писано да стане или да не стане и на нас са ни го предсказали, това може да повлия върху сбъдването му или не, дори и да предприемем някакви различни действия.
На мене ми казват, че няма да сменя работата си, но аз продължавам да търся.

Общи условия

Активация на акаунт