След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 193

• 37 078
  • 748
  •   1
Отговори
# 480

Аз успях  чак сега да изгледам трейлъра спокойно. Така ли ще откупи живота на своя годеник Изабела?  newsm78  А султана като истински джентълмен ще откаже? Wink newsm78

Марманчи, това е логична версия. Аз си мислих как така бързо преглътна отвращението  към султана. Явно е заради живота на годеника й. Сигурно ще стане както ти казваш.

# 481

Как мислите, Халит кой отговор от интервюто избира - а, б, в или г? Joy

Laughing Laughing Laughing

Задължително трябва да го питат Grinning
Девичката е скромна, ама той надали Grinning Grinning

# 482

Сигурна съм, че е ако трябва да избира от тези възможности е Г! Heart Eyes  Но.... мисля, че той има друг отговор, който не е посочен тук! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 483
  • София
Варна,Фреш,благодаря за уточнението Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug,но в интервюто се наблегна на високите токчета,а в сайта на мен първо се "набиха в очите" Joyчорапите,особено тези с дантелката Joy Blush Щом фирмата е и за бельо,с какво ли е изненадала Халит след командировката Blush newsm78 hahaha bowuu

# 484

Аз успях  чак сега да изгледам трейлъра спокойно. Така ли ще откупи живота на своя годеник Изабела?  newsm78  А султана като истински джентълмен ще откаже? Wink newsm78

Марманчи, това е логична версия. Аз си мислих как така бързо преглътна отвращението  към султана. Явно е заради живота на годеника й. Сигурно ще стане както ти казваш.

И за мен е достоверно, но ще видим какво са ни подготвили. Ако султана наистина откаже, ще трябва да го прекръстим от Сюлейман Великолепни, на Сюлейман Джентълмена!!! Joy  

# 485

Аааа,той сигурно си има отговор д за това! Grinning Heart Eyes

# 486
Добър ден,красавицииии... Hug Heart Eyes Hug
ПРЕКРАСНИ сте ...ВСИЧКИ....
Варничка...тенкс за превода....
Hug

# 487

Задължително трябва да го питат Grinning
Девичката е скромна, ама той надали Grinning Grinning

Най-вероятно ще каже, че са "секси", с интонацията, която познаваме от ББГ. Laughing Laughing Laughing

# 488
По Шоу ТВ е имало репортаж с Берги от Анталия ((:

Miha Hug  bouquet

# 489
  • София
                                                  Heart Eyes Heart Eyes

# 490

Краси, това ми прилича на снимки от рекламата? newsm78

# 491
  • София
Марман,предполагам и аз,че е така...видях го във фейса и .... #Crazy Joy Joy Joy

# 492

Значи да очакваме съвсем скоро и рекламата, и снимките! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 493
Ето как  е била открита актрисата, която изпълнява ролята на Изабел. Днес в един от вестниците има интервю с нея. След малко ще го обобщя.

С много близка моя приятелка имаме фирма за организация на сватби и приеми. Офисът ни е в Бебек. Нямаме обичай да излизаме навън за обяд, но един ден приятелката ми каза твърдо: “Да излезем”. Отидохме в рибния ресторант, който се намира срещу офиса ни. Режисьорът Nermin Eroğlu обядваше с актьора Мехмед Гюнсюр и сценаристката Мерал Окай. Дойде при мен, даде ми визитната си картичка и каза. “Много ми хареса, да се срещнем.”

Казва се Мелике Ипек. На 27 години е. Не е имала амбиция да става актриса, но е играла в училищната театрална трупа. Преди да отиде в САЩ се е появила кратко в един сериал по ТРТ. Завършила е магистратура “Международни отношения  и управление на кризи” в Рим. Мислила е да работи като дипломат, но не желае да живее в чужбина. Обича много страната и сънародниците си. Живяла е в САЩ, Италия, но не се е чувствала добре. Винаги, когато се е случвало нещо в Турция, даже и да се е намирала далеч, се е тревожела. При всяко завръщане й се е искало да целуне земята. “В Турция, ако нещо ти се случи, веднага идва някой, познат-непознат, да те попита: “Как си? Какво стана?”. Това нещо го няма в чужбина.”  Освен това със създаването на собствена фирма си е осигурила свободата, на която е искала да се радва. “Аз съм такава, че за да  работя за някой друг, за да  изпълнявам нечии други заповеди,  трябва да изпитвам голям респект към този човек.  Такова уважение изпитва към режисьорите на ВВ  Yağmur  и Durul Taylan.

Хората, с които работи се отнасят много толерантно към нея, въпреки че за разлика от тях не е професионалист. “С изключение на дублажа, не бих казала, че срещнах много трудности.”  В семейството й фактът, че участва във ВВ нищо не е променил. Продължават: “Донеси това, това направи, онова направи, събуждай се…” Майка й и най-близките й приятели били снизходителни в коментарите си. Започнали са тук-таме да я разпознават хората. Добри отзиви получавала. Не обича много да прекарва времето си навън. След снимки се прибира право вкъщи. Виждат я само на пазара. Помненето на репликите на испански й отнема много време. Говори френски, италиански, английски. На испански засега е научила “ Вие сте варварин”  Laughing, “Вън!” “Пусни ме”. Във филма говори основно на италиански
Намира Изабел за обърничава жена. Непрекъснато се оплаква нещо. Но свикнах.  Режисьорът все трябва да ми казва: “Ти си принцеса. Бъди недостъпна.”
Преди да влезе във ВВ не е имала възможност да следи сериала, но е знаела в общи линии за него от хората, около нея, които са го гледали. Изгледала е предишните серии.
Ще продължи след сериала с обичайните си занимания. Играе с удоволствие, но за да посмее да  прави някакви планове, свързани с актьорството, първо  трябва да получи похвала за работата си от режисьорите на ВВ.

Филмът бил продаден в 22 страни. Мислите ли, че сте влизо до вратите на Холивуд?

(смее се) Единственото важно нещо за мен сега е да приключа успешно работата си във ВВ. Не съм мислила за Холивуд, но ще бъда невероятно щастлива, ако имам възможността дори само да преместя една чаша във филм на Ferzan Özpetek.

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 15:27 от varna72

# 494
                                                  Heart Eyes Heart Eyes

Привет! Много е приятно в темата! Толкова хубави коментари, изпълнени с радост от новините с Халит и Берг! Благодаря на Варна за поредното преведено интервю!  Hug Hug Hug Добавих го към новите на първа страница. Варна, благодаря ти и за информацията от туитър! Безценна е за темата! Hug Hug Hug

Краси, очаквам с нетърпение всички нови снимки на Берг от тази реклама! Hug Hug

За теб и всички момичета, които споделят откритото и своите мнения за нашите любимци! Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт