След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 193

• 37 078
  • 748
  •   1
Отговори
# 510

Май ще има запис от летището в Истанбул с Берг и Халит? newsm78  Hug
Дано! Grinning Hug

Ще чакаме! Дотогава ви припомням един друг страхотен момент от "живото кино", както казва Варна.  Heart Eyes Hug Grinning

# 511

Май ще има запис от летището в Истанбул с Берг и Халит? newsm78  Hug
Дано! Grinning Hug

Чета само това, което е общодостъпно. Ако имате възможност, отворете и другите линкове.
марман, Hugаз през целия ден имам проблем с интернета,така,че се радвам на всичко,което публикувате,на всяка новина. GrinningПри мен нищо не се отваря от сутринта.
Майдрийм,много обичам тези моменти от"живото кино"! Grinning Heart Eyes

# 512

Така пишат в гръцкия сайт. Освен някой фен, който е бил по това време на летището, да ги е снимал.

# 513
  • София
Във фейса пише  -  "изчакайте..." #Crazy newsm78 Joy Joy

# 514

Знам, че някои от вас миналата година следяха турския формат на Dancing stars. Тази вечер започва втори сезон по Шоу ТВ.

# 515
Да, Варна. С това предаване ми минаваше много бързо времето преди БП, а и българинът ми пълнеше душата.
Сега ми напомни за рекламата. Каква ли е песента, която изпълнява Берг? Как ли звучи - бързо, бавно? В БП я чувахме с по-тъжни песни. Може би тази е много жизнерадостна. Любопитно ми е.

# 516

Ама те преди един час са ни написали да чакаме. Колко още?  Joy

# 517

Ама те преди един час са ни написали да чакаме. Колко още?  Joy

Ами ще чакаме, какво да правим Grinning Grinning
Сега кой знае каква глупост ще е, ама ние тука фантазьорките Grinning Grinning

Охх, дано, дано, дано да е видео Praynig Praynig Praynig Praynig То феновете са навсякъде, може някой да се е проявил като папарак под прикритие Grinning Grinning

# 518

Фенът от Туитър може да е и папарак.  Wink Laughing

# 519
Дарито и Надя най-добре знаят какво е да "чакаш" Халит и Берг. Laughing Hug Като си помисля, че има хора и от нашата тема, които ги видяха на живо  и не само.  Heart Eyes Hug Hug

# 520

Сега ми напомни за рекламата. Каква ли е песента, която изпълнява Берг? Как ли звучи - бързо, бавно? В БП я чувахме с по-тъжни песни. Може би тази е много жизнерадостна. Любопитно ми е.

Рекламата във всички случаи е динамична, защото Берг казва, че 35 секунди са наситени с енергия. Другото, което си мисля, е че полученото предложение показва, че не само хитовите проекти са от значение. Дори и в по-скромен сериал,  ако имаш талант, той се забелязва. Както в случая са оценили гласа на Берг.

# 521

Сега кой знае каква глупост ще е, ама ние тука фантазьорките Grinning Grinning

Те фантазьорките са първо в гръцкия сайт.  Laughing Не знам защо след като се появи съобщение, че има изненада, решиха, че е нещо от летището. Ще видим.

# 522
Дарито и Надя най-добре знаят какво е да "чакаш" Халит и Берг. Laughing Hug

Grinning Grinning

Имаме опит с флоаетата Mr. Green Grinning /тази проклета дума все още не знам как се пише Grinning/
Ужас е, трепериш само и чакаш и чакаш и няма никой ooooh! Grinning Grinning

Хайде де, искам да излизам, докога ще ми се мотаят с тази тяхната изненада Grinning Grinning
Или поне рекламата да пуснат Grinning Или някоя снимка... Само едничка, аз не съм нахална Mr. Green

# 523
  • Plovdiv

Добър вечер! Hug
Толкова много новини и снимки!
Благодаря ви, чудесни момичета! Heart Eyes

Ей така си седя и чакам новини наготово,
че проблема с нета май е общ-  цял ден ту го има , ту го няма!
newsm78

Варна , ако това е преведената от теб статия ,
моля за извинение !  
Rolling Eyes
Kriz yönetimi master’lı yeni Türkan Şoray’ımız
http://www.hurriyet.com.tr/pazar/18997854.asp

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 20:13 от mar_tomova

# 524

Рекламата във всички случаи е динамична, защото Берг казва, че 35 секунди са наситени с енергия. Другото, което си мисля, е че полученото предложение показва, че не само хитовите проекти са от значение. Дори и в по-скромен сериал,  ако имаш талант, той се забелязва. Както в случая са оценили гласа на Берг.

По този повод си спомних думите на "Изабел" в превода днес  Hug Hug Hug. Каква радост й доставя работата с екипа на ВВ. Съгласна е дори и "чаша" да премести "във филм на Ferzan Özpetek".
Важно е наистина да си доволен от добре свършената работа. Да вложиш способностите и уменията, които си придобил/както казва Берг/. А и да "се заливаш от смях". Да бъдеш с добър екип, в хубава обстановка, да печелиш от неща, които ти доставят удоволствие. Това е и натрупан опит. Радвам се за Берг. Колко разнообразен живот има като си помисля - за една година обиколиха колко страни, с каква обич ги посрещаха навсякъде. Засне 32 епизода почти след кота роди, част от песните в DVD-то на Фебио Ташел са с нейния глас. Ето беше в журито на Златния портокал, реклами. Има си Халит и Али.

Последна редакция: нд, 16 окт 2011, 20:29 от Mydream

Общи условия

Активация на акаунт