КГБ = Клуб на Готините Баби - 115

• 45 748
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Върнахме се благополучно и свършили работа.
Много сте писали тия дни, браво на всички.
Тути и на мен ми липсва. Тути,  Hug Hug Hug
Шпунц, пази се. Както ни каза един д-р, човек е като рохко яйце и да внимаваме. Мисля си, че ти не се пазиш достатъчно. Дано да греша.

# 661
  • Кубрат/ Пишурка

Здравейте и от мен!
Най-после съм у дома. Мразя понеделниците! Не стига,че не ми се става сутрин,но и този ДЧК от 16ч........То като се върне чавек към 13,30 нито да се преоблича,нито да не се Joy
Тутиииии Hug Hug Hug Hug Hug къде се изгуби?!! Аз си мислех,че вече си заминала.Не пишеш как си newsm78
Римарче, добре,че всичка е минало добре! И се разходи малко из познат край!
Джили, аз току що си изпих кафето,че днес не успях, а ми липсваше.
Оставям ви да видя какво да приготвя за вечеря и после пак ще ви нагледам.

# 662
  • София
Добър вечер!
Габката, честита книжка на дъщерята. Пожелавам безаварийно каране и нова кола от мама.  Grinning
Тутулина, липсваше ми. Разписвай се, когато имаш време. Как е дъщерята?  Дано се възстанови бързо.
За съжаление няма да присъствам на срещата в Русе.
Отивам на дъждовна разходка с кучо.

# 663

Здравейте момичета!  Hug

Току-що се прибрах от репетиция и първо тук! Laughing

Гъбче, честито ти шофьорка! Да е жива и здрава и все хубави коли да кара!  thumbsup

Янче, ако всичко и по живо- по здраво, за хотела от Варна ще бъдем три.
Аз, Мари М и една наша приятелка, ще пътуваме с нейната кола, макар че за Русе от Варна има удобни и автобуси и влакове. Не е като в Трявна, никаква връзка!

Айша, измисли нещо, няма ли начин да присъстваш?  Heart Eyes

Ставам, ще вечеряме, после пак тук! Joy

# 664
  • Кубрат/ Пишурка
                                          в хотел:

1. Янчето                                 да              
 2. Яжка                                   да
 3. Айша                                  да
 4. Танита+1                           да
 5. Мари М                              да
 6. Римар
 7. Здравка Мравка /ако Бог даде.../ не
 8. Maя..........                          да
 9. .Марина.........                   да
10. .Мими.........                       не
11. ..Марси                             не
12....Арита.........                   да
13....Дидия?............
14....Макавели.........             не
15...............

Излизаме 9 за хотела.Това са 4 двойни стаи и една единична. Някой да държи да е сам??? Ако не - аз ще я взема.Само потвърдете,че утре да се обадя.

# 665
  • София
Янке, по-горе писах - не ме бройте за среща, нямам възможност.

# 666

Янче, нека единичната стая да е за мен, понеже съм хъркала, пък и нали сме три, нека да е моя.

Сега видях, ако Айша няма да дойде, оставаме осем, значи единичната не ни е нужна.

Да му мисли, която спи с мен, Стефан казва че хъркам, ама аз не му вярвам, де! Joy

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 20:20 от Tani-ta

# 667
           Привет,момичета!
           Яне,слагай и след моето име едно НЕ!И аз в предния си пост бях писала,че няма начин как да дойда.Майка ми създава ядове и ....не мога да я оставя да тормози децата ми.Днес ми заяви,че ще вие "докато ме умори".Е,дано оцелея!То какво ли не ми мина през главата все ще се справя и с това.От тук нататък вече съм решила ,ако се намери дом да я вземе да  я настаним,че от две седмици побърка всички,че и съседите взеха да мърморят и да се оплакват.
           Бях решила да дойда на срещата,ама в събота ни нямаше цял ден и тя беше тормозила Лили и за това се отказах.Ходих и при джипито - кръвното ми високо,сърцето ме стрелка с една остра болка и си взех направление за кардиолог.За ръцете мазила и хапчета.Дано се оправя.
           Лягам,че едвам гледам ,а съм на работа сутринта и лека и спокойна нощ на всички!

# 668
  • София
Дидиа, гледай си здравето и се пази.
На бабата не и забелязвай - това са умствени изменения. И при първа възможност - в старчески дом. Няма да се съсипваш, ако някой е недоволен - да си я вземи и гледа.
В блока на майка ми имаше такава баба, така виеше, че съседите неможеха да спят от нея.
Близо месец продължи ужаса, накрая бабата пресипна и настана тишина.
Знам, че звуча гадно и жестоко, но няма как.

# 669
  • София
    Ето съм,сладурки!
    Щастлива съм,че Тути е писала! Тути  Hug
    Гъбке,надявах се,да се видим на живо. Честита книжка на щерката! Да кара само нови коли!
    Дидиа,Айша, изпускате много!
    Джили,не се притеснявай за раждането! Не го мисли!Стягай се за гушкане!
    Аз днес купувах подаръци за Вики.Тя този месец има и имен и рожден ден.Купих и много дрешки-блузон и клин,анцунг/комплект/,болеро,пуловер и термо чорапогащници.Остава да купя само къщичка за понита,която си е поръчала.
    Искахте да ви разкажа за Насето.Дебеланчо е,има саламчета на крачетата и на ръчичките.Като му чешиш венците,ръмжи като кученце.Пее за приспиване,скача като го хвана под мишниците и рита с двата крака едновременно в коритото.Носят го обърнат навън и иска да го разнасят по всички стаи,за да разглежда.
    Приятна вечер!

Дидиа,аз докато се натуткам и ти си ме изпреварила да побликуваш.При теб положението е много по-сериозно,отколкото мислех.Айша ти е казала добре.За съжаление ще става по-лошо.

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 21:39 от Яжка

# 670
  • Кубрат/ Пишурка
 Писах,писах и комп изключи.Сега ще побързам:
Айша - уж чета наред,но нещо съм изпуснала - такава важна информация!Ами то не може среща без теб!!! Я пак си помисли! Имаш 4 дена.Никога не си отсъствала - направи всичко възможно от теб пък никога не съм очаквала да дадеш заден... я се вземи в ръце!
Мимето се обади тази вечер - ще спи в хотела - да е по-близо до всички.И ви поздравява!Значи ще запазя 4 стаи - двойни и една единичка,пък на място ще решим. Ако някой ми няма тел - да свирка на лични. Аз ще бъда в Русе от обяд.Ако някои ще стигнат по-рано - да ми се обадят - Марси ще ги посрещне.Тя просто няма нет!Но ако някой иска тел на Марси - пишете на лични! - ще го дам.
Диде, чакам да чуя за решението ти след разговора Hug Hug А НЕ слагам след тези,които ще спят на друго място в Русе!
Айшаааааа....

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 21:51 от Янче-то

# 671
  • София
Янке, Яге, няма как да стане. Да сме живи и здрави - като се стопли догодина пак ще има срещи и ще се видим.
Иначе аз отсъствах и от първата среща в Габрово.
Та засега съм 2 : 2.
Яге, дебеланчо постепенно ще спре да наддава по много, ще се движи и ще се оформи като момченце. А за зъбите - няма начин, всички го минават това.

# 672
ДидиаHug слушай Айша! Много е разумна тя. Peace

Май липсата на домове за възрастни и болни хора ще е все по-голям проблем. За нас пък какво ли ще е? Хората живеят все по-дълго. Rolling Eyes Моя мноого близка успя да уреди в един дом (в Бг) болния, който гледаше работейки. Само че месечната вноска е 3 пъти по-голяма от неговата пенсия! #Crazy Та какво става то ... здравия трябва да работи докато ... болния е жив??? Shocked Ама че мъка има по-света.

Имам още лепенки по-ръцете от боренето с тиквата. Embarassed А джинжифила ... още като скъсах опаковката и знам какво ще му се случи ... много силно мирише, бе!  Sick Но ... сладките картофи с орехи са новия  десерт у нас. Чочовците (малки, средни и големи) ме гледат с любов. Сладко ... щото рядко. Mr. Green

Наприказвайте се на срещата и за липсващите там дружки, и познатите и по-новичките. Heart Eyes Взех че влязох в 2 теми тъжни и аз като Джили, за болки близки и за майчицата дето се бори да се заплаща на родителите дето се грижат нон-стоп за болните си рожби, та ревах, не спах. Като ми мине и се върне другата ми персоналност (клоунчето), пак ще се обадя.

bouquet ot Babet

# 673
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Момичета , да почерпя , че днес с Ани сме именяци.
Да ни е жива и здрава и много щастлива!

# 674

Жабче, добре че ме подсети, че празника дойде! Heart Eyes
Аз си го знам- утре, а то вече е утре! Laughing

Честит имен ден Жабче, Ани,
да сте здрави, хубави, засмяни,
дали в България или в Испания,
да сте душата на всяка компания,
край вас да звучи музика, песни,
дните ви да са безкрайни фиести,
да имате приятели истински, добри,
да сте в джобовете винаги с пари,