Порасна февруарското човече и на ясла тръгва вече (37)

• 24 830
  • 737
  •   1
Отговори
# 240
  • София
ЗдравейтИ!  Crazy

Неви, пиши по-често, много приятен стил на осведомяване имаш!  Crazy Hug Честита нова къща (ся недей да търсиш кусури  Naughty)! И аз чакам снимки от куФнята.  smile3539

И аз съм принудена да спя с Диди (ама и хич не бързам да се връщам при мъж ми, не стига, че хърка като динозавър, ами и ся с неговата работа става по никое време - 3-4 сутринта  Rolling Eyes ). Колкото и дълбоко да е заспала, веднага се ококорва когато се измъкна дори само за тоалетна. Но не ми пречи - нагласям нощната лампа да не ѝ свети в лицето и си чета до нея.  Heart Eyes

Слънчи, и моето животно не ще завивки. И чорапи не ще. Много се дразня понякога. И тук важи правилото, че колкото и дълбоко да е заспала, ако ще носна кърпичка да Фърля отгоре ѝ (с цел да я завия), гаранция наш'та почва да се върти, усуква, мрънка или директно се събужда докато не се отстрани врага, демек завивката.  Tired Аз тъпо и упорито завивам обаче.  Crazy Отделно сън не ме хваща като го гледам т'ва отвито, щото аз съм крайно зиморничава. Слагам чорапи, отделно блузка над бодито.  Crazy Да пускат парното вече!  Crossing Arms

Далче, Бо е страхотен!  Heart Eyes

Мики, радвам се, че ти е попреминало!  Hug

Ника, ще видиш, че ще свикне съвсем скоро МаксоPeace

Камбанчо, честита годишнина!  Hug

Диди никак не говори, още е в маймунски период, само от време на време нещо ѝ прищраква и повтаря "та-тти, та-тти".  Crazy

Днес ми е първият работен ден, ама нали съм на 4 часа (нямам право да съм на 8  Crazy ) и ми е ларж. Даже няма да ходя хич до офиса, че за днес са ми предвидили водене на упражнения (цял следобед  Mr. Green ).

# 241
  • Burgas
Здравей те!Вънка голем студ бре,ужас  Tired
Ще се побъркаме по цял ден вкъщи,Ивето иска постояно да върви Бейби ТВ и все иска нещо да яде,все ам-ам.
Снощи спа в чувал,мислех,че ще реве и няма да го иска,но като заспа й го слоьих и до сутринта не е мръднала.

# 242
Здравейте!!!  wavey

Да се обадя и аз, че съм жива... Не съм писала много отдавна  Embarassed, но няма да се оправдавам защо, само ще ви споделя, че моята Инка - маслинка е истински терминатор. "Спира ни тока" на всички, пък батко й най- много го отнася - горкия...  Crazy
Мъж ми има едни амбиции, относно хобито си, което мисли да превърне в бизнес, аз съм леко притеснена от това как ще "избутаме" и тази зима...  Rolling Eyes
Свекърва ми все още си е на селото, но в края на месеца ще й правя голямо посрещане  newsm48
Едни мои приятели официално заминават за Норвегия, цялото семейство, без идея за връщане...  Confused
Батко Преско е на предучилищна, за сега не е претендирал, че не иска да ходи, за разлика от миналата година, интересно му е, въпреки, че чете и пише. Нали е сред приятелите си, не с Малката Терминаторка...  newsm62
Но пък много я обича, не се е случвало да хленчи, заради нея, че е пренебрегнат или нещо подобно. Защото се е случвало, не мога да си кривя душата, че не съм защитавала Ина, все пак е по- малка и по- неразбираща.
Прочетох, че има и други, които спят с мъниците си, не с татковците им  Blush И ние сме от тях!  Rolling Eyes Кога и как ще започне да си спи в леглото, незнам?! И понеже вече започнахме да се отопляваме, татко ни се "прибра" в стаята, досега се беше  изнесъл в кухнята, но там вече е студено, и тази нощ беше поредната, в която "спах" на една кълка...
С Преслав спахме така до близо 3 години, когато му купихме спален комплект на Спайдърмен и той от раз си легна в леглото. Ха дано и с Ина да стане от първия път, но като имам в предвид характера й, май, май ... не ще стане толкова лесно. Ще доживеем и ще видим!
Такаа... мерна ми се, че Неви са си купили апартамент - Честит да е!!!
При Танчето и Теди е започнало обратното броене, пожелавам да мине всичко леко и безпроблемно!
Съжалявам, че не можах  да присъствам на срещата, но дано догодина пак да има такава, ще се постарая да дойдем!
Хубав ден, момичета!  Hug
Обещавам, че ще пиша вече  по редовно... Rolling Eyes

# 243
  • Бургас
Ани, тъкмо четох ,че Ивчето гледа Baby Tv и реших да й намеря някое детско да гледа. По тв-то не се заглежда ,затова намерих филмче из VBOX-a с бг аудио с Мечо пух (любимите й герои - Мечо, Пасчо,Оли (Йоли) и Пиги (Прасенцето)). То добре,ама във филмчето Мечо пух тръгва да търси мед и се сбогува с приятелчетата си,следва сцена в която Мечо пух и Прасчо се прегръщат и почват да плачат и туй моето дете като ревна и тя..... 10 минути повтаря Мечо пачи (плачи) и не мога да я успокоя.  ooooh!
Камбанчо,честита годишнина !   bouquet

Далче, страхотен алпинист имаш!  Hug

# 244
  • Плевен
Честито за новия апартамент, честито за годишнината, честито рожденичка (с бая закъснение)...абе много честито за всичко.
Августин дриска светло-жълто, вчера даже и повърна, но инак е в настроение. Сега у майка ми и не е на ясла. В Плевен е адски студ, аз съм огромна вече...Искам да си легна и никой да не ме вижда, а не да вися в тъпата банка и да оправям поредното реструктуриране...Уфффффффффф  Cry Айде, лек ви ден, дано е по-хубав от моя.

# 245
  • offshore & overseas
Хайдеееее, и от мен 2 реда:

Слънч, страхотен сън, много смешен и подробен, а и разказвачът добре го е предал, хубаво е да си ги записваме тия раЛти, аз съм всеизвестна гадателка и тълкувателка и мога да го изтълкувам, ама ще се въздържа. Twisted Evil Най-общо - на хубаво е! Laughing

В тоя ред на мисли, нощеска ми беше бая тежка (и студена) нощ и може би поради тая причина сънувах, че... лъв ми е фърлил топа. Shocked Shocked Shocked No further comment. Laughing

Неви, хубаво ми е да те чета и честит ви нов дом! Нека винаги дада грее и да топли новото огнище!!

Далчеееееей, завидях ти, душа и никак не благородно!! Тоз голям сладур Бочко, на вс. отгоре и оправен в сладкарството.  Heart Eyes

Пуууу, то сигурно е и до майка, ама аз съм от ония, дето като се развъртят в куфнята, не търпят чуждо присъствие. Ама понеже чета тук и там, че било хубаво заедно да се прави туй и онуй, чат пат се прежалвам и резултата е плачевен в повечетто случаи.

И нали уж казват, че децата се учели чрез подражание - няма таковО нещо у нас, братче, кой ше ме чака да показвам или да предприема каквото и да било действие. Сички искат първо ТЕ да работят. Ама че не знаели как, ама че не знаели, кога и защо и какво и колко, дреме им на жилетките. И от операцията по съвместно готвене за мен обикновено остават само нерви...

Друг път слагам им на двете да рисуват на масата, с водни бои. ГолЕмото рисува и твори, обаче малкОто вилнее и беснее, че нещо си не можело да стане както тя го иска... Еееми, разфуча се, развилня се, изпоизхвърля бои, четки... събори буркани с вода... Отказах се по-натам да ги насърчавам за общи творчески закачки. Добре че бях обезопасила масата, не че е кой з знае каква - маса соц антика, ама... друуга нямаме, деет вика Невича.

Та така, каката може да иска, ама когато съм сама с двенките, просто не става (и иначе също не стаа, щот Люс иска да е навсякъде). Каквото и да заФанем, онва ревнивото, идва и с няколко мечешки удара постига чудесни резултати, отказа ме от всички опити за облагородяване на народонаселението.  Ще чакам и аз да станат поне на 2 и половина и пет и половина, пък тогава пак.

Не че Милчето не рисува вече с моливчета и пастелчета и химикалки - рисува и ми сочи - рибки, звездички... иска си да ѝ се драска тумбалабака (с двата крака), ама вниманието трябва да е на 100% нейно, брееей - змей!

За самостоятелното ядене - остаЯм я и си яде от отдавнна (кат се умори ми подава лъжицата да ѝ помагам), естествено, че не чисто, но само на баща ми му пука (съответно той не я оставя и се караме, но вече горе-долу вдена, че с мн на глава не се излиза, когато нещо считам за важно).

И на мен вече ми е коледно, без причина, не заради снега, а просто защото есента ми носи подобни мечти (но не ми мирише на меденки, ама хич).

Аз също спя с деца, не само с едната, ми и с двете - и отговарям на събуждания, запитвания, побутвания и подритвания посред нощ, че не си и представям нещата по друг начин, докато не сколасаме за деЦка стая, което немаа да е скоро - по сичко личи.

Люси не ще и тя завивки никви, дет вика Юхуучевска, кърппа да ѝ метна, с пперце да я погаля, ами - буди се. Кака ѝ пък, ако е здрава, е кат Бо Никин - пън, пън, пън - непробуден. А представете си това дете, Халюша, до 2 и половина годишно се будеше да суче поне по 3 пъти  ката нощ. Ужас!! А  по товма време на годината я позавивах с чувалче, чаках я да заспи сучейки и я допъхвах в него. Изтрайваше понякога даже и до сутринта.

Сега Калина е вкъщи, продължаваме „лечението” на нещо, което не се знае какво е, но от което вчера дигна 39,5 и ме изуми, защото от три години не беше вдигала толкоз. Иначе нищо ѝ няма, само покашлюва чат пат и точи бистър сапол (тая  тяхната сестра ш излезе некъв лош пророк  Naughty) Апетитът ѝ на шест, магарията на 10... Сутринта - давам ѝ задачка да оцветява, да твори, да се занимава, и ѝ викам, отиваам  да с**а (е, приблизително го рекох). И тъкмо седнах най-блажено на чинията, въх - като писна това дете, ммамоооооо, къде сиииии?! И ми секна и вдъхновението, и всичко, та ся съм с психологически запек и аз... Да видим дали ще има продължение.

И последно (втори ред от дваата, хохохо), пак да се оплача, че се подвизавам оцицинена. Лъв ми си закачил на закачалка неква мокра фЛанелка, а закачалката закрЕпил криво-ляво на една от горните дръжки на шкафче на секцията. Аз пък снощи, видяла-недовидяла, спала-недоспала, рекоФ нещо  да потърсА в по-долното шкафче и не стига, че зачекнах и дръпнАх въпросната фЛанелка, ами и погледнах нагоре, та ме фрасна оная ми ти масивна дървена закачалка о чЕлото и аха-аха мозък ми изкара. Апаа каак болиии, но туй ми е възмездието, дет не чувствах почти никаква вина, когато Люс се оцицинваше (за разлика от кака ѝ - там всеки път много ме болеше).

Ареее, болните да се оправят, ония, дето имат нужда, имат моралната ми подкрепа!! Hug

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 14:59 от Мяуче

# 246
  • Burgas
Ох момичета големааааа скукааа Rolling Eyes
Мойто диване заспа към 1 и нещо.
Деси много чувствителна Диманка,сладурче.

# 247
  • offshore & overseas
Деси, Калина пък ми пищеше сърцераздирателноо на едно от филмчетата за Къртичето. Така и не раазбрах какво предизвикваше това огромно вълнение.

# 248
Здравейте!
Аз изпратих мъж ми на работа,приспах Сияна и викам да ви видя как сте Hug
Много е студено,постоянно вали-ужас просто!Като си представя,че следващите 4-5 месеца ще е така ooooh! Вчера взех на малката зимно яке и ботуши,че си е за тях вече.
Ходихме до Кауфланд-има промоция на памперс 32 лв са.Бяха наредили вече коледни играчки да продават Simple Smile
Сияна си хапва сама,ако и начупя филийката или си боцка кашкавал,месце...Не може още много да се оправя с вилицата,пък с лъжица да не говорим.
За говоренето-всичко повтаря,каквото чуе веднага да го каже,но пък не прави изречения още.
Спря да яде и това е-ако може само на филии ще кара.Види ли супа или манджа край.Стиска зъби и не иска.Сега сложих един боб за нас,мисля да и отделя малко,че за пръв път ще и давам,но не знам как ще я накарам да го опита.Само хвърлям ooooh!
Камбанчо честита годишнина!Бъдете здрави и винаги влюбени!
Слънчи паднах от смях с твоя сън Grinning  Grinning
Неви честит ви апартамент!Много хубави моменти да изживеете в него!
Да ти кажа нас друга банка едва ли ще ни одобри,че сме се хванали с един кредит към райфайзен,дето има още 5 години и отгоре да изплащаме Crazy
Всички болнички да оздравяват бързичко!

# 249
Привет-мривет! cold
За вас не знам, но ние официално открихме зимния сезон 2011/2012 (с поразмазан фокус): Grinning

Камбанчо, честита годишнина! Още много години любов и уважение!  bouquet

# 250
  • offshore & overseas
Ех, акулчо е за изяждане! И ние открихме сезона с Люсил тая заран, ама само с яке и шапка (какини ѝ), тъй като само с това разполагаме на по-горен археологически пласт. Mr. Green

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 15:10 от Мяуче

# 251
  • София
Съни, винаги съм си мислела, че не е хубаво да са ни толкова чувствителни дечицата.  Hug За Максето още не мога да преценя, но Боби определено е по-чувствителен, отколкото ми се ще. Последно загледах някакъв филм, в който един каубой има неблагоразумието да застреля едно прасе... и сега тия дни само това прасе жалим, обяснявам, че е филм... че прасетата така или иначе ги ядем и т.н. и т.н. и след 10 минути започва пак да го жали тъпото прасе.  Mr. Green
Затова има силен филтър на филмите у нас, изобщо, ама изобщо не понася филми с насилие /а то други няма/.  Rolling Eyes
Макси пищи от рекламата на Баумакс, ама така се плаши, че чак се крие под масата.  Shocked

Мяу, много се смях на твоите перипетии, проси ми.  Joy Бързо да преминава болестта при Халята!  Praynig
Отскоро се престрашавам да им давам по една химикалка на моите и сядат заедно на чина да пишат на два листа. Все ме е страх да не си избодат очите.
Аз от известно време си извоювах привилегията да ходя до ВЦ-то на затворена врата.  hahaha И въпреки, че отначало бяха писъци кански отвън, бутане и тропане по вратата, с времето свиканаха и дори ме оставят на спокойствие ТАМ, дано и при теб отмине периода с психо-запека.  Laughing

Пина, добре завърнала се душко!  Hug Айде разписвай се честичко вече, радвам се, че сте добре!
Котич, абе много ти е красиво детето бееее!  Hug
Пух, аз съм го оставила да яде каквото ще. Понякога като види, че големия яде и той се присламчва и си хапва порядъчно. Друг път си иска филия хляб, сяда си като голям човек на нашата маса и си я изяжда.  Laughing В градината казват, че се храни повече от добре, та затуй не се притеснявам много-много, просто има и такива периоди.  Peace

Ей, голям студ бре. Пуснах радиатора от днес, ама все още съм синя, та лилява.  Mr. Green
Ааааа, моите са с ботуши и дебели якета от няколко дни. С маратонки им бяха ледени крачетата. На Боби му купих ботуши от Лидл и за 30 кинта са повече от добри.  Peace

# 252
Свекърва ми купила на Сияна книжка-Дядовата ръкавичка.Ами чета я на малката само до там докъдето се връща дядото,защото е много гаден края.По време на цялата приказка обясняват за сладките животинки,как са се стоплили в ръкавичката,Зайо Байо,Мецана,Кумчо Вълчо,Кума лиса,Мишчето,а накрая се връща дядото убива ги,одира им кожите и се прибира с богат улов при бабата Crazy доволен,доволен!То на мен ми е гадно пък какво остава за едно 2-3-4 и т.н. годишно дете!?Че и нарисували кожите!
Аз до ден днешен рева като магаре на тъжен филм!Много се вживявам Crazy

Котенцее много хубава Акулка си имаш Heart EyesГолям сладур!

Последна редакция: пн, 17 окт 2011, 15:26 от puhich

# 253
  • Burgas
Ние имаме вариант на Дядовата ръкавичка,който накрая дядото само ги поступва със сопата и животинките се разбягват,а дядо си взима ръкавичката и се прибира.

Коте голям сладур малкия!Ние още не сме излизали,ама тука голем вятър,дъжд,студ,абе много рано дойде зимата,аз се надявах,че поне до края на октомври ще изкараме по разходки.И аз пуснах една духалка,още нямаме парно.

# 254
  • До Балкана
Малеййй, това Акулче е за щипане, целуване и мачкане! Честит ви открит зимен сезон. Още не сме го открили ние поради липса на зимно дебело яке, иначе ботушки имаме наследство от едно комшийче, което не искало да ги носи и ми ги връчиха тържествено и с охота.  Mr. Green
Неви, честито ново жилище! Да ви е на късмет и много хубави моменти да изживеете в него и да го смените единствено за по-голямо, в по-добър квартал и защото ви е кеф!  Hug
Ох, нежна Диманка!  Heart Eyes Бо пищеше до припадък и се криеше от една противна реклама на Булсатком, в която един чупи плазмата и се пули като теле. Чуеше ли първите звуци от нея и се почваше едно дране - добре, че я спряха!
Пина, добре си се разпиала. Представям си какво ти е в душата като наближи зимния сезон и трябва да посрещаш "скъпите" гости. Hug

Оф, бях забравила за този хорър "Дядовата ръкавичка", това у дома няма да влезе! Naughty

Общи условия

Активация на акаунт