ше се убеся веднага, дан`съ мъча... Това ако ми заскимти така в къщи, па недай боже да вземе да ми вдига скандали - слагам си грях на душата от раз 

Казаха и около коя групировка гравитират с мъжа и, ама сега не повна вече.
Трябва да го гледаш тоя епизод, там как се хилеше и скимтеше....

Оох, Ника, представих си го и се смях с глас...
Днес ще водя Преско, че нещо едното му уше заглъхва. Миналата седмица си чисти ушите сам и май нещо се е повредил. Ще се мъча да му взема направление за УНГ, но почти съм сигурна, че няма да ми даде, а ще изпише нещо да му капя.
Накрая ще заведа Ина на кожен, а Преслав при УНГ- специалист без направления, ще си платя и толкова, ааай ще им се не види и докторЯта...... 

Ама какъв избор имаш? Кое се обесило, кое нахапано до смърт от псе, кое с тения в белите дробове, кое порязано жестоко ... Просто сме принудени да ги пазим децата
На едно приятелско дете му се заби падащ клон в ръката на една площадка, 7 шева има

Такива заградени хубави площадки са единици, около нас има само една, и там по цял ден виси една простакеса... толкова не мога да я понасям нея и невъзпитаното и по-голямо дете, че просто не ходя там.
Горката синоптичка, получи комплекси покрай нея.

И, ъф корц, де що има стълбища, Люсил е първа нагоре (а и презглава надол).
), а?

Само Халвата я знам, но тя толкова ме дронзи, че... 
КМ и той яде/ше като невидял, ся е силно ограничен до половин кофичка на ден и то не всеки ден, за да се запази резултата.

А синоптичната, не знам дали и месец мина след като роди и се върна на работа, което много ме издразни (ама не знам защо и кво ме бърка мене де
) Толкова и личи, че не си гледа тя детето (което също ме дразни) Как пък един път не го погледна, да не ви казвам като се доближи с проходилката до масата това нейното бебе колко тревожно ми стана ...ама и аз не съм у ред а? 
Задника ми е като селска порта
, а какво маце бях едно време....Уфффф...Sorry, че не коментирам постовете, ама направо нищо не запомням, чета на момента и това е... Препоръчани теми