Порасна февруарското човече и на ясла тръгва вече (37)

• 24 781
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Къф мъж го води такова животно, не знам...
Богат.  Peace

# 616
Хъх, да му умра на богатството, баси  hahaha ше се убеся веднага, дан`съ мъча... Това ако ми заскимти така в къщи, па недай боже да вземе да ми вдига скандали - слагам си грях на душата от раз  Crazy
Аз да си призная, изпитвам отвращение от тази и майката на Дарис, както и от Кремена Халваджян  Sick Sick Sick
Гала, Елица и Зейнеб са ми симпатични, но в компанията на тези трите кухи лейки като започнат да ми филосовстват за някакви безсмислици - е повръща ми се... и с времето (две-три предавания) развих органическа непоносимост към тях  Confused

# 617
  • София
Тя нали участваше в "Черешката на тортата", та там я гледах в нейната вечер - мнол хубава къща имат. Показваха и снимки от младините и - симпатична е била.  Peace Казаха и около коя групировка гравитират с мъжа и, ама сега не повна вече.  Blush Трябва да го гледаш тоя епизод, там как се хилеше и скимтеше....  Joy

# 618
Добър ден!  Simple Smile

Има някаква истина в това, което казваш Любезна, че не търчат като нас по площадките. Имам приятелка, която е от почти 15 години в Германия, детето й е колкото Преслав и всяко лято си идват в България за един месец. Ами да ви кажа, сега се замислям, че и като беше по- малък тя не бягаше постоянно подире му и не викаше като луда - не се качвай там, не бягай, внимавай да не паднеш... Просто си стои на пейката и го наблюдава дискретно, като трябва да му направи забележка, става, отива до него, хваща го, гледа го в очите и спокойно му обяснява какво е направил и какво трябва да стане. Ние сме луди! Кво да ви кажа ... От начина ни на живот, ли е, от какво не знам, но сме си по- луди определено!
Забравих да ви кажа, че Малвина си беше в Русе по изборите, и даже пихме кафе. Марти и Ина си играха, малко поошетаха сладкарницата, в която бяхме, Ина даже събори закачалката върху себе си, ама ... деца, какво да направим.
Цитат
На морето пък от съседната стая си бяха изхвърлили и двете деца, които виеха като вуци
 Joy Оох, Ника, представих си го и се смях с глас...  Joy
Пък за докторката ни какво да коментирам повече...  Sick  Днес ще водя Преско, че нещо едното му уше заглъхва. Миналата седмица си чисти ушите сам и май нещо се е повредил. Ще се мъча да му взема направление за УНГ, но почти съм сигурна, че няма да ми даде, а ще изпише нещо да му капя.  Close Накрая ще заведа Ина на кожен, а Преслав при УНГ- специалист без направления, ще си платя и толкова, ааай ще им се не види и докторЯта......  #Cussing out
Ина тренира за каскадьор, прескача дивана, отивам, докато не се е осакатила.  Crazy
Хубав ден от мен!  Simple Smile

Абе от 10 минути се мъча да си публикувам поста, какво правите вие....?!  Laughing

# 619
Ма знам беее, аз го гледах с удоволствие предаванетоо, но нейната седмица я пропуснах, не виждах причина да си го причинявам това   Naughty
Аз не коментирам физическите й дадености, просто я подушвам,че е от хората които предизвикват в мен дълбоко отвращение ...
Една сутрин я засякох присмехулно да коментира "гагата на лейди Гага"  Shocked ами предпочитам гагината гега пред джуджината  Crossing Arms
Айдеее, разходкааа  Tired
бай бай бай   bouquet

# 620
Пина, аз щи кажа що! Ами на тяхните площадки няма кучешки и котешки ... няма фясове, стъкла, клонки с които да си извадят очите евентулно, на тревата няма опасност да си намерят кърлеж,бълха, някаква смъртоносна зараза, катерушките са безопасни... В един парк видях две оградени площадки - една за до  три-четири години примерно и една за вече по-големи деца...
Аз по-скоро говоря за това, че децата наистина си играят ,не видях изнервени,дърпащи се деца... не знам, може би тук ние им предаваме нашата нервност и това постоянно НЕ! НЕДЕЙ! ЧАКАЙ! СПРИ! НАЛИ ТИ КАЗАХ!  Sad Ама какъв избор имаш? Кое се обесило, кое нахапано до смърт от псе, кое с тения в белите дробове, кое порязано жестоко ...  Просто сме принудени да ги пазим децата  Tired На едно приятелско дете му се заби падащ клон в ръката на една площадка, 7 шева има  Tired

# 621
  • София
Любезна, за мен си е една разглезена богаташка съпруга, дето мъжо и се чуди къде да я натири, дан скучае /и съответно да го потормозва честичко или недай Боже да и се приработи при него  Laughing/. Не ме кефи и мен и туй то. Както и другата - Халваджиян, стилистката.  Mr. Green гала ми стои най-земно зася, но не я гледам всеки ден, та може и тя да се е изкилиферчила.

Яяяя, вижте кой се мъдри на тая статия, нашата Ели на Силвъри.  Crazy
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4646

Пина, дано ти даде направления!  Hug

Уф, Любезна, права си.  Peace Такива заградени хубави площадки са единици, около нас има само една, и там по цял ден виси една простакеса... толкова не мога да я понасям нея и невъзпитаното и по-голямо дете, че просто не ходя там.

# 622
Точно така, Любезна! То от такива работи немогат да си се наиграят децата на воля. Ама какво да правим като живеем в България, това са си част от "екстрите" й...  Mr. Green
И мен много ме дразнят Маги, Жужи и майката на Дарис!  Sick Горката синоптичка, получи комплекси покрай нея.
Ника, дано!  Hug

Чао и аз изчезвам....

# 623
  • offshore & overseas
Дюдю, мацки!

Никич, благодарско за идеята с Цитро-то. Туй не беше ли нещо за имунната с-ма, за подсилване, засилване, или както там се вика, м? Сметам да го закупя, но то, както и ти си отбелязала, требе и мУекото да се намали, а как ще стане това, ум не ми го побира. Първо, защото Халюша само тва набива (но в нечовешки количества) и второ, защото срещам отявлен отпор от страна на майка ми напр., която ми играе по тънката струна, ти, непрекъснато го тероризираш и тормозиш туй дете... Пък млякото било полезно, пък туй ти, пък онуй ти... Викам, да, полезно е, ама по чаша - две на ден, а не по 3 кофички (сутрин, обед и вечер по една, а някой път и в промеждутъците). Ами, то пък и нищо друго не се яде, но какво ви занимавам, то на мен самата безкрайно много ми е писнало. ooooh!

Пина, мнол нагло, наистина! И откровено тъпо. Поне пИчалбата ти е, че тия „шампоанчета” наистина са хубави. Иначе ининото ми звучи малко като контактен дерматит, даже не като контактен, ами като АД в лека форма (чиста проба изсушаване на кожата). Можеш да мажеш с какъвто си искаш по-мазен крем, ще даде ефект. Помага и „помадата” на д-р Тайс (балсаНа, не крема). Никича пък ползва А-дерма, но те на мен са ми скъпи, а са и за по-напреднали случаи.

Юхчева, и Люсил, а и Халята са същите, едно към едно, само дето аз прегради не им слагам, за да не ги предизвиквам ептен да се претрепят. Те сами си ги намират, ей ся се преобръщат от дивана на пода и обратно. Естествено, без рев не се минава.

Тиквите ги блъскат най-умело в аНсансьора, да, защото кънти глухо и е най-интересно. Но пак е за предпочитане пред пронизителните писъци тип ултразвук. Crazy И, ъф корц, де що има стълбища, Люсил е първа нагоре (а и презглава надол).

Вчера тъкмо прочетох постинга на Мии (мисля, че тя беше), дето Преско почнал да брои и щях да отбележа, брееей, какво нещо, то се оказа, че и Люсил брои. Е, само до девет, обаче пък без пропуски. Как разбрах ли, ами, седнах (в преносния смисъл) да я люлея на една люлка и си тактувам, раз-два, нашата допълва, три-четири, пет-шест... сметайте как се изумих... защото, Бога ми, не съм положила и грам усилие, да я уча пък на тия ралти, отде-наде, но то си е папагалче маминото.

Далче, вълнувам се и аз с тебе, душко, голям ден днеска (или па не беше днеска newsm78), а?

Ради, крайно време е лошото да ви остави, викам аз!! Praynig

Любезна, имала съм подобни моменти, бременна, обаче съм ги заровила дълбоко и не ги помня. Само дето аз със сигурност не съм удряла, а съм се справяла мнол по-неубедително. Но и носенето, и заплахите, и гневът...

Не съм затваряла, не съм остаЯла пред вратата, или поне ако съм, съм била в пълно умопомрачение, ама надали, мойта съвест е „услужлива” и дълго не ми дава мира, ако съгреша с подобни възпитателни методики. Та затова детето бая се е олабило и ни тормози здраво. Май-май е време да се въведе „твърдата ръка”. При нас обаче има ефект следното, ако успея, млъквам и излизам от стаята, но ми е мнол трудно да млъкна, щот аз яхна ли метлата, съм кат развалена грамофонна плоча, едно си баба знае и си го повтаря до полуда.

Веси, не се остаЯй да ти говорят глюпости, децата са си деца, отде наде ще ги дискриминират на послушни и други. Да намерят начин да му насочат вниманието към нещо интересно, беее, аман!

Танюшо, гушкаме те горещо и стискаме палци, а пък ти се пообаждай с по някое розово редче! Hug

Слънч, белким намериш якето, ние ползваме трето и четвърто поколение връхни дрехи, еми мнол съм доволна, докато не зърна някъде по витрините нещо превъзходно (тогава се поболявам). Оня ден майка ми накупила на Халюша три (!!!) панталона и ненамси още кво. Ами за Люс, викам аз? В същия ден аз я обзаведох Халята за 5 леа с пола и блуза „хелоу кити”. Ако намеря свестна снемка ще покажа.

Ходиха с другата баба на цирк и тъй и не получих конкретен отзив, може би тъй ме наказва, че мнол настоятелно питам, знае ли чувяк. Иначе ми бе разказано за маймуната, дет чете вестник, жената от плаката също била там, един човек глътнал огън и отникъде не протекъл... Такива ми ти ралти. Joy

Малко ми е тъпо, щот днес се разбра, че зася (зася, зася, ама не се знае дъл въобще) няма да можем да преместим Калина. Ще си трамбоваме кат ненормални нагор-надол и туйто. Tired

Ллюбезна, кат писа, че гледаш на кафе, замалко да ти звънна да ме поканиш за един сеанс. Mr. Green

А иначе идея нямам коя е тая Джуджи ли беше, ква беше, и майката на... Дарис, дайте ми некво клуу, плз. (под клуу имам предвид визуализация, ясно, че се явяват при ГалЯта)! Party Само Халвата я знам, но тя толкова ме дронзи, че... Close

При нас ся напрайха една секретна площаПка м/у едни близки блокОве и ние я открихме. Да видим за колко време ш я опоскат. Вече част от оградата с/у кучета е отнесена. Shocked

Хайде, сполай ви, аз трябва да си изключа нетя, че инак не моем работим и двамата с лъвю, проклетата програма дава накъсо.

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 11:48 от Мяуче

# 624
  • София
Мяуска, да, имуно-нещо-си-е, та мекото ако ни дойде като приятен бонус.  Blush КМ и той яде/ше като невидял, ся е силно ограничен до половин кофичка на ден и то не всеки ден, за да се запази резултата.

По въпроса за АД-то, да включа и Макси, има по краката, но е пряко свързано с боледуването му, дано като оздравее да отшуми и тая гад. Инак него го пера от първия ден с нашия прах и никога не съм му делила дрехите, досега проблеми нямаше, та мисла не  контактно нашето. А-дерма винаги имаме вкъщи, мажа го с нея.

Браво на Люската, умница е тя!  Crazy Crazy

Леле, тая сутрин се размазах от мързел, е няма такъв кеф просто. Максето е много добричък, играе си сам. Имам да готвя и чакам да ме споходи музата.
И съм напълно изтрещела - тия дни мих банята, ама как съм я мила, майкоооу  Embarassed измила съм горните плочки и пода, а долните плочки си седят на едни бели деруги от разтекъл се препарат.  Embarassed И за това чакам да ме споходи музата обаче.

# 625
  • София
Цитросепта беше много модерен по бременлииското ни време. В нас още се размята разни шишенца. Ника, как го даваш на Макси? Тая горчилка Ясен никога няма да я изпие.

Изписаха на дребния Мулти-витамол на Д-р Тайс. Яде като разпран Shocked Не знам дали е от него де, но казаха, че имало такъв ефект.

Да плювна и аз малко по Гала и приятели Mr. Green Гала я понасям, майката на Дарис също мога д я преживея но стилистката и джуджи Sick А синоптичната, не знам дали и месец мина след като роди и се върна на работа, което много ме издразни (ама не знам защо и кво ме бърка мене де Thinking) Толкова и личи, че не си гледа тя детето (което също ме дразни) Как пък един път не го погледна, да не ви казвам като се доближи с проходилката до масата това нейното бебе колко тревожно ми стана ...ама и аз не съм у ред  а? Whistling

Ради, даваш ли нещо на Али за възтановяване/регулиране на чревната флуора?

# 626
  • София
Ел, горчилката я давам на Боби  Peace със сок портокал върви без проблем. На Макси още не съм давала.  Peace

# 627
  • offshore & overseas
Пууу, няма да мога да прокарам идеята за намаляне на к.м. Едвам стана тая ралта, когат имаше уртикария, и то за 2-3 дни. Уж схваща, че е важно, ма си е дете и всичко е ден до пладне, току истеряса, че е гладна. А и като нищо друго не яде... Просто вече не знам...

# 628
  • София
Погал-погал. Hug

# 629
  • Плевен
Здравейте. Августин изпи 1 шише Цитросепт, без да го разреждам с нищо, знаеше, че е гадно и със зор го пиеше, таман му свикна и той свърши. Всеки ден по 2.5 мл съм му давала. Повече няма да му купя, адски горчи. Но...си дрискаше и тогава..Изяде и една опаковка мечета на Yummy Bears - Имунна защита. По 4 мечета на ден (трябва по 6, ама до толкоз ги докарвах). Сега му давам клеева тинктура с компот от череши и друго нищо. Наистина го изтормозих това дете с толкова боклуци, кое от кое по-скъпи.
Оф, много съм дебела и пъпчива. Искам да се застрелям. Дано мъжа ми не тръгне по чуждо. Инак и ние чакаме момиченце, за наша огромна радост. Добре, че поне това, иначе изобщо нямаше да се радвам на бременността си. В депресия съм.  Cry Задника ми е като селска порта  Sad, а какво маце бях едно време....Уфффф...Sorry, че не коментирам постовете, ама направо нищо не запомням, чета на момента и това е...

Общи условия

Активация на акаунт